Taka sama sytuacja byłaby z każdym innym perkusistą, na przykład z Lazarusem, jego starym, jego ciotką, Zwierzakiem z Muppetów i panem Rysiem z piwnicy.remi pisze: ↑pn gru 09, 2024 10:36 pm Jak nie napisali 2026, to jasne że Simon jest do sprawdzenia w 2025. Chłop i tak dostał mega szansę się wykazać. Powtórzę - jestem o formę spokojny, będzie solidnie ale jednej rzeczy nie jesteśmy sprawdzić - jak się odnajdzie w nowym levelu życiowym - i to pod kątem popularności i finansowym. Zmieni klub na stadion, 150 osób na 50 tysięcy przed sobą. Niewykluczone - okrzyki „Nicko Nicko” między piosenkami bądź inne obciążenia psychiczne.
Nicko kończy przygodę z koncertami Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nicko kończy przygodę z koncertami Maiden
www.MetalSide.pl
W 26 będzie Eloy Casagrande, do tego czasu Slipknot go wywali. Seta Maiden zagra jedną ręką 
Ktoś może wyskoczy z banerem albo co najmniej kartką, to pewne jak Ralf w Buenos Aires
Za Szymka trzymam kciuki i powiem prywatnie, że wydaje się pasować do tej roli także charakterem. To wesoły chłop, zdecydowanie nie filozof ponurak. Jeśli ten jego luz przełoży się na dystans do nowej roli, to udźwignie. No i ma swoje lata, to nie bananowy dzieciak ani siostrzeniec bardzo znanego wujka, ale człowiek wzrastający w „tamtych” czasach i parający się innym ludzkim zajęciem.
M.
Za Szymka trzymam kciuki i powiem prywatnie, że wydaje się pasować do tej roli także charakterem. To wesoły chłop, zdecydowanie nie filozof ponurak. Jeśli ten jego luz przełoży się na dystans do nowej roli, to udźwignie. No i ma swoje lata, to nie bananowy dzieciak ani siostrzeniec bardzo znanego wujka, ale człowiek wzrastający w „tamtych” czasach i parający się innym ludzkim zajęciem.
M.
-
Deleted User 8263
Dokładnie.
Czy jest jeszcze jakiś zespół, który podaje tak enigmatyczne info, a fani mimo to planują życie jego członków na kilka łat do przodu? XDD
Czy jest jeszcze jakiś zespół, który podaje tak enigmatyczne info, a fani mimo to planują życie jego członków na kilka łat do przodu? XDD
Absolutnie! Rok 2026 to nasze domysły, a oni po trasie w 2025 moga ogłosić koniec kariery i tyle
No nie wiem, 2026 jest na plakacie.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Czekamy na to co będzie w trailerze i co Nicko zagra u siebie w knajpie. A nie, czekaj... 
Osobiście myślę, że decyzja Nicko oznacza, że zespół będzie koncertował dużo dłużej niż myślimy (2028/29?). Być może mieli takie plany, a Nicko nie chciał ich spowalniać/upraszczać piosenek. Oczywiście, że 2025 zweryfikuje wszystko, ale znając ten biznes - hale/stadiony na 2026 są już pobookowane.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Tak są zabukowane - wiadomo, że w Ameryce Południowej na band największe stadiony (organizatorzy wspominali w relacjach i Bruce ze sceny), być może powrót na RiR 2026, Ameryka Północna - duża trasa, pojedyncze sztuki w Azji i Oceanii. Bruce w marcu wspominał, iż w 2026 czeka go "długa trasa z Iron Maiden". Zastanawia mnie jedna rzecz, czy nie wrócą na kilkanaście sztuk do Europy? W 2025 pominęli sporo festiwali oraz państw, nie chce mi się wierzyć żeby na 50-lecie odpuścili pewne rynki. Chyba, że... w planach jest dodanie dodatkowego legu w Europie w 2027, tak już zrobili w 2014 i 2022. Dawson już powinien zacząć ostro ćwiczyć, presja będzie ogromna.remi pisze: ↑wt gru 10, 2024 10:30 amOsobiście myślę, że decyzja Nicko oznacza, że zespół będzie koncertował dużo dłużej niż myślimy (2028/29?). Być może mieli takie plany, a Nicko nie chciał ich spowalniać/upraszczać piosenek. Oczywiście, że 2025 zweryfikuje wszystko, ale znając ten biznes - hale/stadiony na 2026 są już pobookowane.
Chłop pewnie w weekend zagrałby już seta 
Myślę, że seta zagrałby już 1 sierpnia 2024 
-
Deleted User 8263
Tatuś Joe i były szwagier Stefana usunął wczoraj wieczorem te swoje wysrywy. Nie zdążyłem doczytać kolejych komentów w większości pacjentów potrzebujących tej samej maści 
M.
M.
Trochę szkoda Joe, bo strasznej siary stary narobił.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

On juz pewnie sam by nie chciał tego stołka po tych wpisach. Internet nie zapomina.
Stary nie utrzymał ciśnienia niczym nadmiernie przejęci rodzice dzieci produkujących się na scenie programu „Od przedszkola do Opola.”
M.
M.
Nawet gdyby była kiedyś jakaś rotacja, to już będzie gościem, któremu stary bólem dupy załatwił robotę.