z tej okazji zycze Mu wszystkiego tego co najlepsze
zeby wena nigdy Go nie opuscila i zeby dal popalic w Chorzowie(chociaz
to raczej zyczenie dla mnie w ktore z reszta nie watpie
Adrian Stay Heavy !! :solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Kolejny powód do nabicia postaMetalophil pisze:zawsze mnie rozsmieszaja te zyczenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- przeciez on i tak tego nie przeczyta
- szkoda czasu
Ale my czytamyMetalophil pisze:zawsze mnie rozsmieszaja te zyczenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- szkoda czasu

a moze sobie z ciekawosci wchodzi i patrzy ze oficjalny fanklub z jakiegos egzotycznego postsocjalistycznego kraju mu zyczenia skladaMetalophil pisze:zawsze mnie rozsmieszaja te zyczenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- szkoda czasu
zaklad o co chcecie , ze niepoison-girl pisze:a moze sobie z ciekawosci wchodzi i patrzy ze oficjalny fanklub z jakiegos egzotycznego postsocjalistycznego kraju mu zyczenia skladaMetalophil pisze:zawsze mnie rozsmieszaja te zyczenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- szkoda czasu
ha!

moze byc piwo, ale jak mi to udowodnisz??S1MON pisze:zaklad o co chcecie , ze niepoison-girl pisze:a moze sobie z ciekawosci wchodzi i patrzy ze oficjalny fanklub z jakiegos egzotycznego postsocjalistycznego kraju mu zyczenia skladaMetalophil pisze:zawsze mnie rozsmieszaja te zyczenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- szkoda czasu
ha!
A świnka bedzie miala pozegnalna trase bo na obiad sa schabowe...świnka666 pisze:A ja na jego 48 urodziny chciałbym powiedzieć, że ostatnimi czasy zdziadział się okrutnie. Na scenie to chyba mu ktoś buty przykleił![]()
A tak w ogóle, to trza wiedzieć kiedy ze sceny zejść, więc niech IM strzelą pożegnalną trasę i zejdą na tarczy
to do wickera , bo on z nim ma sztamepoison-girl pisze:moze byc piwo, ale jak mi to udowodnisz??S1MON pisze:zaklad o co chcecie , ze niepoison-girl pisze: a moze sobie z ciekawosci wchodzi i patrzy ze oficjalny fanklub z jakiegos egzotycznego postsocjalistycznego kraju mu zyczenia sklada
ha!