Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Nie no nie padło. Mimo to wierzę w Only the Good Die Young, bo Steve już dwa razy wspominał, że chciałby zagrać.
Ciekawe jakby sobie poradził w solówką basową w środku utworu.
on tam użył czasownika "do", co może oznaczać zarówno zagranie czegoś jak i o elementy show albo cokolwiek innego technicznego
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
+ Gadał o "stuff" których nigdy wcześniej nie robili, co też raczej nie wskazuje na piosenki, tylko bardziej techniczne aspekty show
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Oczywiście że "do stuff we've never done before" może oznaczać tylko wykurwistą scenografię, ale ja się jednak będę upierał że "a setlist for the ages" jest zapowiedzią kilku perełek.
No widzisz, jednak szybko wyszło, że sam sobie coś wmówiłeś i tak uważasz
www.MetalSide.pl
Niczego sobie nie wmówiłem i nie uważam, a upieram się. I nie, nie jest to moje widzimisię.
To może też zwiastować totalne komercyjnie The Best of. Co będzie, to będzie. Nie będę analizował pół roku randomowych słów Bronka 
Nie może, i nie trzeba 
Mam tylko nadzieję, że wpuszczą czasami gościnnie Nicko na jego ulubiony perkusyjnie Hallowed 
Jeśli na początku nie poleci duet Rue Morgue + Be Quick Or Be Dead to będę ogromnie zawiedziony. Liczę też na Tailgunner lub No Prayer ..
A skończy się pewnie na kotletach i Bring Your Daughter. I tyle z setlist for the Ages.
A skończy się pewnie na kotletach i Bring Your Daughter. I tyle z setlist for the Ages.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Dla mnie wystarcza OTGDY, plus cokolwiek z No Prayer poza BYD i zaliczone.
-
Deleted User 626
"Setlist for the Ages" to po naszemu chyba setlista dla starych pierdzieli
Z resztą niech się naczelny anglista forum wypowie bo mi tutaj "the" nie pasuje i nie odnosi się do "wieków" tylko do "wieku".
Sami tutaj na forum występują i stękają o "Only the Good Die Young". Co w tym utworze jest takiego, żeby się tylu "stękałom" chciało to usłyszeć na żywo. Orgazmu dostaną?
Tailgunner na otwarcie to byłoby coś ciekawego. Tame gdzieś w środku na uspokojenie publiczności również.
Sami tutaj na forum występują i stękają o "Only the Good Die Young". Co w tym utworze jest takiego, żeby się tylu "stękałom" chciało to usłyszeć na żywo. Orgazmu dostaną?
Tailgunner na otwarcie to byłoby coś ciekawego. Tame gdzieś w środku na uspokojenie publiczności również.
No nie, for the Ages to konkretnie można przetłumaczyć jako wiekopomne
Forum internetowe to poważna sprawa.
Dokładnie tak, wiekopomna setlista. Ja dostałbym orgazmu na dźwięk OTGDY bo to ściśły top moich ulubionych utworów Maiden za całokształt, ale w szczególności tekst.
Ja też bardzo lubię ten numer no i nie słyszałem go na żywo
www.MetalSide.pl
1. Be Quick Or be Dead
2. Tailgunner
3. The Trooper
3. 2 Minutes to Midnight
4. 22 AA
5. No Prayer For The Dying
6. Prowler
7. Killers
8. Phantom Of The Opera
9. Infinte Dreams
10. Bring your Doughter
11. Fear of The Dark
12. Iron Maiden
13. 666
14. Hallowed
15. Run to The Hills
16. Running Free
Byłbym zadowolony bo prawie połowy setu nie słyszałem a było grane live . SiT mam nadzieje że odpuszczą kompletnie zwłaszcza że pewnie tylko WY byłby brany pod uwagę a to już kotlet.
2. Tailgunner
3. The Trooper
3. 2 Minutes to Midnight
4. 22 AA
5. No Prayer For The Dying
6. Prowler
7. Killers
8. Phantom Of The Opera
9. Infinte Dreams
10. Bring your Doughter
11. Fear of The Dark
12. Iron Maiden
13. 666
14. Hallowed
15. Run to The Hills
16. Running Free
Byłbym zadowolony bo prawie połowy setu nie słyszałem a było grane live . SiT mam nadzieje że odpuszczą kompletnie zwłaszcza że pewnie tylko WY byłby brany pod uwagę a to już kotlet.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Ja sądzę, ze otwieraczem będzie albo Be Quick albo Tailgunner i zagrają tylko jeden z tych numerów.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."