Pożegnania

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: Pożegnania

Post autor: nugz »

Typ ewidentnie jeszcze nie zebrał na dziurę za kozaczenie w sieci.
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Reasumujac jakies to forum stalo sie kurewsko neisatysfakcjonujace do czytania (poza relkami z gigow bo to jest ciagle ciekawe)
nugz pisze: wt gru 31, 2024 8:28 am Cóż, nie jesteście już atrakcyjni, nie zapierdalacie po świecie w takim wymiarze, jesteście-jesteśmy nudziarzami, z rodzinami, zobowiązaniami, obowiązkami, z szarą codziennością, o czym niby miałaby być gadka na dłuższym dystansie?
Ja pierdole ciekaw jestem jak ty funkcjonujesz samodzielnie bedac taka spierdolina, doslownie napisalem ze jeydne co jest ciekawe na tym forum to relacje ludzi z gigow, a ty mi pierdolisz cos ze narzekam na ludzi ktorzy nie jezdza xD jedyny plus zmian klimatycznych, to ze nigdy juz nie bedzie tyle sniegu zeby ulepic takiego balwana.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Patrzcie, ani tygodnia nie wytrzymał :lol:
nugz
SMERF MARUDA

Takie mam pytanie organizacyjne do Zarządu...
Regulamin regulaminem, ok, spoko, ale ile jeszcze będziecie pozwalać jemu na wyzwiska? W sensie - bany na dzień czy weekend - to jest załatwienie tematu? (NAJ)Ważniejsze są relacje i ewentualnie to, że się dorzuci na benzynę np. do Krakowa? :)
pz - poproszę w tygodniu o feedback :)
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

gumbyy pisze: wt gru 31, 2024 8:13 pm
pz pisze: wt gru 31, 2024 5:16 pm A co do dyskusji, to lubię poczytać czasem sam coś opiszę czy odpowiem, ale zdecydowanie bardziej wolę taką rozmowę na żywo, gdy ma ona naturalny flow.
No i jeszcze pisze to gość który lubi rozmówcę zwyzywać od debili, kretynów i innych ameb umysłowych. Ja zdecydowanie też wolę rozmawiać na żywo, w szczególności z ludźmi, których znam niejednokrotnie po 30+ lat, a nie obrzucać się wyzwiskami z jakimś narcyzem na forum :lol:
+1
nugz
SMERF MARUDA

gumbyy niedawno pisał, ze na Accept zabrakło flow, żeby pogadać z Redaktorem na żywo, była bardziej skwaszona mina :)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

nugz pisze: pn sty 06, 2025 3:08 pm Takie mam pytanie organizacyjne do Zarządu...
Regulamin regulaminem, ok, spoko, ale ile jeszcze będziecie pozwalać jemu na wyzwiska? W sensie - bany na dzień czy weekend - to jest załatwienie tematu? (NAJ)Ważniejsze są relacje i ewentualnie to, że się dorzuci na benzynę np. do Krakowa? :)
pz - poproszę w tygodniu o feedback :)

Znowu Cię Dżosef obraził, a Ty zamiast zgłosić post (sprawdziłem i zgłoszenia nie widzę) narzekasz pisząc posta? No, w takiej sytuacji nie licz na żadną reakcję. Już to zaznaczaliśmy kilka razy o ile mnie pamięć nie myli, a mimo upływu lat trochę jeszcze działa

Założyliśmy, że będziemy dawali bany czasowe za obrażanie i będziemy się tego trzymać. Nie będziemy nikogo blokować na stałe, ani usuwać kont. Choćby z tego powodu, że nie ma to żadnego sensu. Forum jest otwarte do rejestracji i jak pokazują przykłady Invadera czy Nomada, kasowanie konta i tworzenie nowego po "5 minutach" nie stanowi wielkiego problemu, a my nie będziemy się z nikim w ten sposób bawić.

Chciałem też zwrócić uwagę, że w zespole moderatorsko-administracyjnym jest sześciu użytkowników, z których 5 osobiście zna Dżosefa i jeździło z nim na koncerty przy różnych okazjach, ale z jakiegoś powodu swoje żale i pretensje kierujesz tylko do mnie. Nie wiem jaki cel sobie postawiłeś. Chcesz mnie zirytować? Po jeżeli liczysz, że pod wpływem Twojego narzekania zablokuję na stałe czyjeś konto, to od razu mówię, że nic takiego nie nastąpi. Te złośliwości o "relacjach i zrzutkach" też możesz sobie odpuścić.

Wszyscy tutaj wiedzą, że Dżosef nie potrafi prowadzić dyskusji w necie w sposób kulturalny i łatwo go sprowokować. Nie sądzę, żeby to się zmieniło, bo próbowaliśmy na niego wpływać również poza forum. Ale jak napisałem nie zmieni to naszego podejścia do dawania ostrzeżeń i czasowych banów.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Cold
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Cold »

I wszystko na temat. Wyłożona kawa na ławę, nie pierwszy już raz. Szacun dla władzy za cierpliwość i wyjaśnienia.

Nugz - od czasu do czasu odnoszę wrażenie, że Ci na rękę te sprzeczki, wzajemne poszturchiwania z Dzosefem (którego osobiście nie znam). Czy ma głębszy sens to publiczne "rozdrapywanie ran"? Zgłaszaj niecne posty albo najzwyczajniej daj gościowi "ignora" i tyle. Ustąpić głupszemu w necie, to żaden dyshonor :)
nugz
SMERF MARUDA

pz, zwracam się do Ciebie, bo jesteś Czerwony i jesteś raczej na bieżąco ze sprawami na forum.
Nie chce mi się nawet do tego odnosić, szkoda czasu, ale dzięki za poświęcony czas :)

Cold, wydajesz się być bardzo sympatycznym gościem - pozdro ;)
Awatar użytkownika
pinio
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: pinio »

Buuuuuuuuuuuu, Clanowy się był wypisał. Wykrusza się ekipa, chyba wybryki Batyra go dobiły.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem

Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy

Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
nugz
SMERF MARUDA

Kolejne angielskie wyjście.
Nawet Gówniany Finał Pierre'a miał więcej uroku.
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Cooo?! Więcej uroku to mają i angielskie wyjścia. Chujnia straszna, ale w takim razie teraz tym bardziej mad i remi to nasze forumowe skarby i trzeba na nich chuchać i dmuchać.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

O mada też się martwię, od czasu afery mieszkaniowej jakby zamarł... jakby nie miał nic do powiedzenia...
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Cały czas wierzę że zbiera siły, serio trzymam za niego kciuki. Żeby w ciągu pół roku z wesołej gromadki tylko remi się ostał? Sigmom Kaczyńskiemu i Nawrockiemu smutno bardzo.
nugz
SMERF MARUDA

Z wysiadką ostatniego bastionu pissu Sanktuarium się skończy :)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

nugz pisze: wt maja 13, 2025 1:52 pm Z wysiadką ostatniego bastionu pissu Sanktuarium się skończy :)
Klątwa Nugza.

Nugzowane. AD2025.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
pinio
-#Moonchild
-#Moonchild

nugz pisze: wt maja 13, 2025 1:52 pm Z wysiadką ostatniego bastionu pissu Sanktuarium się skończy :)
Pozostanie kremlowska szczekaczka. Inny kaliber, ale raczej nie do zajechania.

Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

pinio pisze: wt maja 13, 2025 3:35 pm
Prawda, jego się nie pozbędziemy, straciłem już złudzenia.
nugz
SMERF MARUDA

Na pewno nie dostanie perma, bo forum tego nie umie :wink:
Awatar użytkownika
pinio
-#Moonchild
-#Moonchild

Shedao Shai pisze: wt maja 13, 2025 4:33 pm
pinio pisze: wt maja 13, 2025 3:35 pm
Prawda, jego się nie pozbędziemy, straciłem już złudzenia.
A ja powiem, że ok, niech będzie. Nikt mi lepiej nie pokaże do jakiego poziomu dna można dojść. I nikt nie posiadł sztuki samozaorywania na zbliżonym bodaj poziomie.

ODPOWIEDZ