Acid Drinkers
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Acid Drinkers
Co to za irytująca maniera z tym v? Oczy krwawią... Myślałem że to tylko Behe w tytułach utworów.
Tytus od lat se tak pisze
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- johnny_o
Trve i kvlt zapewne, ale ja się tam nie znam.
A już myślałem że ten projekt szlag trafił. Tym bardziej ze Titus z takim rozmachem wojował po Polsce z Orgasmatron.
Musze sie zaopatrzyć w ten tytuł
Musze sie zaopatrzyć w ten tytuł
- johnny_o
Nie ważne czy zamiast u czy w, oczy tak samo krwawią. Przepraszam - krvavią 
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Chrzanić v, grunt, że nie ma kawy w sklepie
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
- johnny_o
Hehe... Coś mi się wydaje że jeszcze chwilę będzie nas to bawić 
Set z sekretnego gigu sprzed paru dni:

- -#Assassin

Mega set
Będzie zabawa na tych koncertach
- -#Assassin

Wrócił Litza i wrócił Acid Shop z nowymi, fajnymi wzorami, w tym bluzami Infernal Connection. Mam nadzieję, że jeszcze jest fajna przyszłość przed Acids 
- Saimon1995
- -#Moderator

No i na rynek powróci też książka "Raport o Acid Drinkers" Leszka Gnoińskiego. Będzie to wydanie rozszerzone, z nową okładką. Więcej szczegółów mamy poznać niebawem, kiedy ruszy pre-order całości.
- -#Assassin

Fajny pomysł na okładkę, panowie usiedli do nowej fotki podobnie jak do okładki z pierwszego wydania 
Rychło wczas - ale widziałem gdzieś ostatnio wywiad z Litzą i mówił coś takiego (parafrazuję), że Titus bardzo dobrze daje radę wokalnie mimo tego, że miał ciężką operację i więzadła muszą się ponownie ponaciągać itp itd. Ktoś coś wie na ten temat?
Gdzieś jakiś czas temu czytałem, że miał operację związaną ze ślinianką. Chyba wycinanie. Choć to trochę wygląda jak Bell's palsy.
Obczajcie opis tego vida: https://youtu.be/DWBOqG90zTY?si=eLrdeRgzN6hwUuvm
Mógł brać. Lepiej żałować że coś się zrobiło niż zastanawiać się co by było gdyby.
Dobrze by to rozegrał to by w dwóch bandach ciągnął tym bardziej że Acids już za jego kadencji w zespole nie byli jakoś mega aktywni koncertowo.
Dobrze by to rozegrał to by w dwóch bandach ciągnął tym bardziej że Acids już za jego kadencji w zespole nie byli jakoś mega aktywni koncertowo.
Myślę, że Ślimak może mieć jeszcze jakiegoś moralniaka. Jakoś po reszcie nie spodziewałbym się większych refleksji.
Dzwon mam wrażenie w co drugim materiale wylewa płacz, a nie wspomina o tym jak w momencie przerwy Popcorna spowodowanej Alzheimerem mamy, śmiercią ojca i rozwodem wydzwaniał do niego mówiąc, że on to chce być gwiazdą rocka i kiedy nagrywamy płytę.
A Titus nie chciał tego dalej ciągnąć z dwoma, choć bardzo dobrymi, to jednak nieznanymi mu prywatnie tak jak Pop, czy Litza gitarzystami. A później doszedł rak ślinianki, gdzie przy wycinaniu guza drasnęli mu nerw, dlatego teraz inaczej rusza ustami, co było tu kilka stron temu komentowane.
Kwiatów na pożegnanie nie było, ale zespół de facto się rozpadł i wrócił w oryginalnym składzie.
A Titus nie chciał tego dalej ciągnąć z dwoma, choć bardzo dobrymi, to jednak nieznanymi mu prywatnie tak jak Pop, czy Litza gitarzystami. A później doszedł rak ślinianki, gdzie przy wycinaniu guza drasnęli mu nerw, dlatego teraz inaczej rusza ustami, co było tu kilka stron temu komentowane.
Kwiatów na pożegnanie nie było, ale zespół de facto się rozpadł i wrócił w oryginalnym składzie.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Nie znam tych historii, dzięki za posta. Cóż, na pewno po dwóch stronach były jakieś.... kwasy