4/07/2025 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: 4/07/2025 - AC/DC - Warszawa
Poważnie się zastanawiam 
Sami sobie to robicie (ci co kupili oczywiście)
Forum internetowe to poważna sprawa.
No trochę przegięcie pały te 8 pak za płytę
I to za zespoł, który z oryginalnego składu to już ma niewiele. Ale patrząc na Niemcy to u nas te ceny nieco tylko droższe.
Berlin: od 124 euro
Dusseldort: od 165 euro
Rheinstetten; od 165 euro
Kurwy jebane - zarówno dziady z AC/DC jak i z LN. No ale i tak kupię ten bilet.
Berlin: od 124 euro
Dusseldort: od 165 euro
Rheinstetten; od 165 euro
Kurwy jebane - zarówno dziady z AC/DC jak i z LN. No ale i tak kupię ten bilet.
https://www.last.fm/user/kamooo
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
A jednak... Koszulkę też wziąłem, jak już jebać biedę to po całości 
Dziecko moje chce tacie zrobić prezent, tylko nie mogę wyczuć czy mówi na poważnie, czy żartuje. 800+
Kupiłem płytę, gdyby BS nie wypaliło...
Ajax. A mowiac powaznie to Berlin i płyta wychodzi za 165 ojro czyli ~700 zł. Do tego dojazd, moze jakis nocleg i robi sie wycieczka z wiekszym budzetem. A tu za stówkę więcej mam koncert pod nosem. Jebać biedę.
NIE-BAĆ BIEDĘ 
Gdyby nie koncert Tate'a w Goleniowie (darmowy) to bym się przeszedł na ... kładkę na Wiśle
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
I to jest jakiś pomysł
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Cieszę się, że widziałem ich rok temu w Wiedniu, gdzie bawiłem się znakomicie. Do Warszawy chciałem się wybrać, ale nie za te ceny. 800 zł za płytę, 2 tys zł za dolne trybuny, a 800 zł za górne, na których nic nie słychać, to jest jakiś rozbój w biały dzień i wszelkie granice zostały przekroczone. Dymają nas na lewo i na prawo, a my nie dość, że się dajemy to jeszcze dziękujemy i prosimy o więcej.
Próbuję sobie wmówić ,że jakoś to przeżyję ,jakoś to będzie ,to tylko 800zł przecież -tak mówi diabełek - z drugiej strony aniołek mówi kurwa nie kupuj ,nie daj zarobić parszywym łachmytom,chuj z Evil Nation ......
Muszę to jeszcze z nimi obgadać ,na razie pas......
Muszę to jeszcze z nimi obgadać ,na razie pas......
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ale wiecie że wy tu sobie dyskutujecie, lamentujecie ze jesteśmy dymani w dupę, a 4 Lipca na Narodowym odliczy się 50 tysięcy głów i LiveNation znowu wygra ? Taka prawda o was.
Mi się z narzeczoną udało dorwać dwa razy płytę. Ostatnia szansa. Nie ma co odpuszczać. THUNDER
Mi się z narzeczoną udało dorwać dwa razy płytę. Ostatnia szansa. Nie ma co odpuszczać. THUNDER
www.last.fm/user/darkfuneral18
No wiadomo że będzie stadion pełny. Celowanie w starych fanów po 40, 50, 60 którzy mają siano i chcą wydać kasę na ten koncert. To że mała garstka ludzi pojedzie w geście protestu na gig za granicę i polamentuje trochę na FB pod postami LN że jest drogo to nic nie zmieni.
Poza tym weźcie pod uwagę spory najazd ludzi zza granicy na ten koncert.
Kasa się będzie zgadzać. I tak się karuzela będzie kręcic dalej.
Poza tym weźcie pod uwagę spory najazd ludzi zza granicy na ten koncert.
Kasa się będzie zgadzać. I tak się karuzela będzie kręcic dalej.
W Goteborgu takie zainteresowanie na gig 28 lipca, ze zostal wlasnie dolozony drugi w dniu 1 sierpnia.
Po prostu skończcie ze skomleniem, jak to jest drogo, kiedy sami smarujemy tryby tej maszyny