4/07/2025 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 4/07/2025 - AC/DC - Warszawa
U nas to mam wrażenie, że póki co lipa. Normalnie to pół trybun byłoby już sprzedane. Czyżby za drogo? XD
Jebać covidowych cykorów z Warsiawki,jazda do Pragi,tam są bilety do wydruku(m.in.)!Letiste nigdy się nie wyprzedaje,więc szansa na tani bilecik pod bramką.
Grubo, ale bez zaskoczenia. Podobnie jak zaskoczeniem nie bedzie sold out 
www.MetalSide.pl
Kurdebele, GC na Bratysławę było tańsze od GA na Wawę
A nawet nie było jakieś bardzo duże (sam koncert to było 120k ludu łącznie). Decyzja o tripie na południe z czasem jawi się jako coraz lepsza, teraz odpuszczę bez żalu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Rzeczywiście, na górnych trybunach praktycznie całe sektory dostępne. Może polskie evilnation sobie to na spokojnie podliczyło, że lepiej poczekać na ludzi z zagranicy, którzy nie będą mieli wyjścia, jak będą chcieli zobaczyć AC/DC na żywo. W wielu miejscach już sold outy, ale jak w takim Edynburgu ceny się ponoć zaczynały od 65 funtów, to trudno się dziwić.
Ceny dla członków Scottish Rugby Members w PRESALE w Edynburgu:
GC - 162 funty
Płyta - 129
Siedzące - 74, 101, 145, 167.
Murrayfield w Edynburgu ma ponad 67 k miejsc siedzących (nie wiem ile ludzi wchodzi na koncert i ile się zmieści na płytę). Stadion w Madrycie ma 70 460 miejsc. Olimpijski w Berlinie 74 745. Narodowy "tylko" 58 580 - czyli teoretycznie jednostkowa cena biletu musi wyjść wyższa.
GC - 162 funty
Płyta - 129
Siedzące - 74, 101, 145, 167.
Murrayfield w Edynburgu ma ponad 67 k miejsc siedzących (nie wiem ile ludzi wchodzi na koncert i ile się zmieści na płytę). Stadion w Madrycie ma 70 460 miejsc. Olimpijski w Berlinie 74 745. Narodowy "tylko" 58 580 - czyli teoretycznie jednostkowa cena biletu musi wyjść wyższa.
Żeby jeszcze z Cliffem i Ruddem...
Dobrze, ze kiedyś się to AC/DC już widziało. Nie dałbym raczej 500 zł, a co dopiero 8 stówek...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
no i jakbyś to zrobił skoro rudd ma problemy prawne, a Cliff ma dość koncertowania
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Hologramy!
Berlin kupiony i całe szczęście że na Wa-wę nawet się nie oglądaliśmy. Mój kumpel tam idzie (jego 1. koncert AC/DC) i niestety wylosowało mu miejsca na sektorze pod dachem... Wszystkie najbardziej optymalne sektory 2k zł - czyste złodziejstwo!
Nas bilety na Berlin wyszły po 800 z przesyłką, do tego dojazd, miejmy nadzieję zorganizowaną grupą, i całość wyjdzie w cenie 50% biletu na Wa-wę 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
W porównaniu z sektorami po dwa koła (parafrazując klasyka - kto to kupuje?), ale nie płytą. Ale jak masz bliżej Berlin niż Wawę i koniecznie chcesz dobre trybuny to spoko.
Trzeba zawsze przeczekać te 10/15 min aż włączą mapkę, można bez niej lipnie trafić z losowym przydziałem.
Miło się jednak patrzy widząc sytuację, gdy Maiden sprzedało Narodowy intensywniej niż AC/DC xD
Jade Bo jest w Wawie, na Śląsk bym nie pojechał
Miło się jednak patrzy widząc sytuację, gdy Maiden sprzedało Narodowy intensywniej niż AC/DC xD
-
paulek
- -#Lord of the flies

Mam dokładnie to samo, nie jadę bo jest w Wawie. Na Śląski bym jechał...
Dziwne,że Maiden w Pradze wyprzedany,myślę,że wstrzymali sprzedaż,później odblokują.
Ja nie jadę bo jest w Warszawie, jakby było na Śląsku to też bym nie pojechał.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No właśnie napisałem to w wyrazie, że jeszcze z Cliffem i Ruddem to te 800 zł by może się jakoś broniło, a tak to kaszana do kwadratu tyle hajsu za duet Angus & Briana
A prawda jest taka, że AC/DC = Angus. Cała reszta łącznie Brianem to statyści, których można zastąpić. Co zresztą pokazała trasa z Axlem. Cliff i Rudd to w ogóle dla 99% osób na publiczności anonimy, więc nie ma o czym mówić. Póki Angus będzie miał ochotę biegać po scenie w spodenkach, AC/DC będzie grało. A że dla niektórych "to nie będzie AC/DC", myślę, że Angus ma na to wywalone. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen