4/07/2025 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 4/07/2025 - AC/DC - Warszawa
Dokładnie, tło jest dla ogromnej większości dowolne, to w sumie koncert dwóch kolesi.
Analogiczna sytuacja z Maiden. 80 % osób obecnych na Narodowym nie będzie wiedziała że nie gra McBrain, bo nie wiedzą kim on jest.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Owszem, fakt że mam o wiele bliżej Berlin pomaga mi w tej decyzji
Spytałem się 4 dalszych znajomych z pracy, co jadą na Maiden (widziałem, że chwalili się na FB), to żaden z nich nie słyszał o zmianie pałkarza.
Też bym stawiał, że na 10 przepytanych przypada około 8 randomów 
Dotyczy to nie tylko IM i AC/DC - raczej każdej stadionowej legendy
Dotyczy to nie tylko IM i AC/DC - raczej każdej stadionowej legendy
Bilety już tańsze o dyszkę
I ciekawa informacja - cena zawiera 18% (!!!!!!) obowiązkowej opłaty serwisowej.
JA PIER DO LĘ
I ciekawa informacja - cena zawiera 18% (!!!!!!) obowiązkowej opłaty serwisowej.
JA PIER DO LĘ
Internetowe lamenty, seria artykulów w mediach "dały efekt". Dyszka w kieszeni. Plucie w twarz ludziom to za mało, zeby powiedziec co robią te kurwy z Ticketmaster/LiveNation.
https://www.last.fm/user/kamooo
18% za nie wiadomo do końca co - to jest deal 
Aż przypomina się mem z Chłopaków z baraków: "I'm going to pay you 10 zł to fuck off". 
Bardzo słabo schodzą trybuny. Chyba naprawdę będzie ostre przecenianie i konkursy.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Widać, że evilnejszyn w końcu przebiło ten próg bólu dla większości potencjalnych kupujących. Nie ma co się dziwić - dla porównania w Göteborgu górne trybuny kosztują 815 koron, czyli po dzisiejszym kursie... 301 zł z groszami. Nawet zakładając, że wejdzie 1/3 więcej osób na koncert (co ciekawe, sam stadion ma mniej miejsc siedzących niż Narodowy, większa płyta robi różnicę), to proporcjonalnie bilet na górną trybunę w Warszawie powinien kosztować ok. 400 zł. Różnicę w stosunku do obecnych 740 zł pewnie byłoby widać gołym okiem z kosmosu.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Fajnie, że jednak jest jakaś górna granica. I to na takim koncercie, zdawałoby się, wyjątkowym (prawdopodobnie ostatni koncert AC/DC w PL, pierwszy u nas od lat). To ma większą moc niż gdyby publika zastrajkowała na jakimś, nie przymierzając, Iron Maiden które u nas jest co 2 lata.
o, czyli to był tylko chwyt marketingowy? Oby Bratysławę odblokowalirafalfcb pisze: ↑śr lut 12, 2025 6:15 pmm
Już odblokowali,Maideni dostępni.
https://www.ticketmaster.cz/event/iron- ... lety/51651
Może mieli problem z serwerem(przeciążenie),czasem tak jest przy dużych koncertach i takim przetwarzaniu transakcji.Bratysława też?Kombinują krwiopijcy.Mila pisze: ↑śr lut 12, 2025 6:50 pmo, czyli to był tylko chwyt marketingowy? Oby Bratysławę odblokowalirafalfcb pisze: ↑śr lut 12, 2025 6:15 pmm
Już odblokowali,Maideni dostępni.
https://www.ticketmaster.cz/event/iron- ... lety/51651![]()
Cześć
W planach mam wyjazd do Pragi ale z 7 letnia córka. Możecie polecić który sektor na trybunach będzie najlepszy pod względem widoku na scenę i nagłośnienia? Nie byłem tam jeszcze więc nie ma rozeznania.
W planach mam wyjazd do Pragi ale z 7 letnia córka. Możecie polecić który sektor na trybunach będzie najlepszy pod względem widoku na scenę i nagłośnienia? Nie byłem tam jeszcze więc nie ma rozeznania.
-
Deleted User 8263
Sprzedam bilet na płytę lekko ponizej ceny zakupu, moge sie wymienic za stojacy pod scena w Oslo.
Kto mnie zna to kontakt fb/tel, kto mnie nie zna prosba o pw do sarda o kontakt do mnie. Pis joł
Kto mnie zna to kontakt fb/tel, kto mnie nie zna prosba o pw do sarda o kontakt do mnie. Pis joł
Nie wiem jak Wy Panowie, ale ja dostalem dzis zwrot w wysokości 10 nowych złotych polskich na konto od Ticketmaster. Jak rozumiem wynika to z obniżki ceny biletu na płytę z 805 na 795. To jest jednak uczciwa firma. Juz nie czuję sie przez nich wyruchany 
https://www.last.fm/user/kamooo
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Hehe, ja dostałem w zeszłym tygodniu i od razu mi się miło zrobiło 
Super Firma! Cofam wszystko.