4/07/2025 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
paulek
- -#Lord of the flies

Re: 4/07/2025 - AC/DC - Warszawa
Akredytacje to dobre rzeczy są...No to wychodzi na to, że się wybiorę
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Zdążyłem zapomnieć że swego czasu jebałem biedę po całości... Dziś przyszła do mnie zamówiona z biletem koszulka, z Litwy. Duże i wygodne 3XL, gramatura dobra, wzór i jakość nadruku spoko, choć bez szału. Dwustronna, całkowicie w barwach ukraińskich i małą polską flagą z tyłu. Skojarzenie z maidenowymi Wydry, choć przy nich wypada blado. Za ponad dwie stówy nie zachwyca, ale kupiłem do kolekcji i przynajmniej będę miał w czym pójść na koncert, bo wszystkie gimnazjalno-licealne koszulki AC/DC w rozmiarze L i XL już dawno zaginione w akcji i/lub o wiele za małe.
Ale wiesz, że można iść na koncert w koszulce NIE AC/DC. Oni tego totalnie nie sprawdzają XD
www.MetalSide.pl
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ej no... Przygotowałem sobie też Legitymację Prawdziwego Fana i myślałem że podbijają na wejściu, lubię takie gadżety.
A serio... Po prostu brakowało mi koszulki AC/DC więc przy okazji odhaczyłem warszawską, a w '10 i '15 byłem w koszulkach nie AC/DC. O!
A serio... Po prostu brakowało mi koszulki AC/DC więc przy okazji odhaczyłem warszawską, a w '10 i '15 byłem w koszulkach nie AC/DC. O!
W kwietniu ruszyła trasa po USA. Na razie zagrane 5 koncertów, setlista bez zmian względem Europy 2024. Wiadomo co będzie, ale będzie raczej dobrze jak tak patrzę jak te koncerty wyglądają u hamburgerów. Brian po powrocie daje radę.
Niemniej jednak dla mnie i tak koncert z 27 maja 2010 roku będzie najlepszy i cokolwiek by nie grali w 2025 to ten obecny półband AC/DC nie przebije moich wrażen z tamtego dnia.
Niemniej jednak dla mnie i tak koncert z 27 maja 2010 roku będzie najlepszy i cokolwiek by nie grali w 2025 to ten obecny półband AC/DC nie przebije moich wrażen z tamtego dnia.
https://www.last.fm/user/kamooo
Ciekawe ile realnie poszło biletów na Narodowy za te kosmiczne ceny.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Policz kropki Kevol 
Rok wcześniej zapłaciliśmy Metallice 25 zielonych baniek, będzie nabite 
Tylko że na Metallice ceny były dosyć mocno zróżnicowane, a i tak taki ładny wynik wykręcili. Tutaj nie dziwię się, że całe górne sektory są wolne, bo jednak płacić 740 zł za wysokie miejsca na Narodowym... tym bardziej jak sobie pomyślę, że za Metallikę dałem nawet nie 1/3 tej ceny za podobne miejsce.
-
metallic66
- -#Wrathchild

Chętnie odkupię bilet na Golden circle do Pragi albo Berlina. Jakby ktoś coś wiedział dajcie znać.
Sprzedaż biletów na płytę wyłączona. Kurwiszony z LN upychają teraz trybuny.
kam, Ty powinieneś wejść do polskiego oddziału LN dokładnie w takim stylu, jak masz w avatarze xD
Nieee, chciałem tylko zakomunikować te informacje spoleczności forumowej oraz nabić sobie post do licznika.