Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Helloween
Taka bida koncertówka, bo poprzednia jest na wypasie. No ale i tak pewno kupię 
www.MetalSide.pl
Nowa płyta Helloween w 2025.
Andi Deris:
Mogę powiedzieć, że nowa muzyka jest o wiele łatwiejsza w odbiorze niż ta, która pojawiła się na albumie "Helloween". Będzie mniej skomplikowanych rzeczy. Można by rzecz, że ta muzyka płynie z wiatrem. Jest pozytywna i bardziej radosna niż ta na poprzedniej płycie. I nie tak ostra. Lubię ostre rzeczy, ale powinniśmy mieć także jakiś odpowiednik dla tych ostrych, bardziej wyczerpujących utworów. Ostatni album był świetny: nerwowy, ciężki oraz – tu i ówdzie – skomplikowany, ale po jego przesłuchaniu potrzebowałem przerwy i chwili wytchnienia. To było wyczerpujące – powiedział Deris w rozmowie dla The Metal Command.
Zajebiście. Czyli poszli w tę złą stronę. I nie wiem gdzie ostatnia była ostra. Będzie szajs jak nic.
Andi Deris:
Mogę powiedzieć, że nowa muzyka jest o wiele łatwiejsza w odbiorze niż ta, która pojawiła się na albumie "Helloween". Będzie mniej skomplikowanych rzeczy. Można by rzecz, że ta muzyka płynie z wiatrem. Jest pozytywna i bardziej radosna niż ta na poprzedniej płycie. I nie tak ostra. Lubię ostre rzeczy, ale powinniśmy mieć także jakiś odpowiednik dla tych ostrych, bardziej wyczerpujących utworów. Ostatni album był świetny: nerwowy, ciężki oraz – tu i ówdzie – skomplikowany, ale po jego przesłuchaniu potrzebowałem przerwy i chwili wytchnienia. To było wyczerpujące – powiedział Deris w rozmowie dla The Metal Command.
Zajebiście. Czyli poszli w tę złą stronę. I nie wiem gdzie ostatnia była ostra. Będzie szajs jak nic.
Happy happy helloween 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
No tak Deris powiedział.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

*Tak jak Pan Deris powiedział
A niech nagrywają Master of the Rings pt 2
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Na Pana to trzeba mieć głos i prezencję.
Nowa płyta Giants & Monsters 29 sierpnia
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
1. Giants On The Run
2. Savior Of The World
3. A Little Is A Little Too Much
4. We Can Be Gods
5. Into The Sun
6. This Is Tokyo
7. Universe (Gravity For Hearts)
8. Hand Of God
9. Under The Moonlight
10. Majestic
2. Savior Of The World
3. A Little Is A Little Too Much
4. We Can Be Gods
5. Into The Sun
6. This Is Tokyo
7. Universe (Gravity For Hearts)
8. Hand Of God
9. Under The Moonlight
10. Majestic
Ten fragment okładki ma mocny vibe Keeperów, szczególnie drugiego.
Nie da się ukryć. Cóż, ciężko się dziwić, że nawiązują do topowych płyt. Ciekawe jak wypadnie muzycznie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
Obatawiem, że przeciętnie jak poprzednia. Coś fajnego się znajdzie, będą przecietniaki, a i klops jakiś wpadnie.
www.MetalSide.pl
Który będzie klopsem wiadomo już po tytułach.
Nie no, przy poprzedniej Best Time wydawał się zenujacym tytułem a okazało się że to jeden z lepszych numerów na płycie. Szczerze to pamiętam z niej tylko oba numery Saschy (to i Angels) i Skyfall. Reszty mogłoby nie być.
Tak wszyscy napierdalamy na tego Gerstnera, a prawda jest taka że chyba jako jedyny ma tam jeszcze jakąkolwiek wenę do pisania dobrych piosenek.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Pewnie dlatego, że jest najmłodszy. Reszta już swoje napisała
Ja z poprzedniej kojarzę te, które grali: Skyfall, Best Time i Mass Pollution
Idę o zakład, że This is Tokyo będzie żenujące.Sardi pisze: ↑sob kwie 12, 2025 9:49 pmNie no, przy poprzedniej Best Time wydawał się zenujacym tytułem a okazało się że to jeden z lepszych numerów na płycie. Szczerze to pamiętam z niej tylko oba numery Saschy (to i Angels) i Skyfall. Reszty mogłoby nie być.
Tak wszyscy napierdalamy na tego Gerstnera, a prawda jest taka że chyba jako jedyny ma tam jeszcze jakąkolwiek wenę do pisania dobrych piosenek.
Co ma tytuł do tego, czy kawałek będzie klopsem czy nie? 
Po tytułach można mniej więcej rozpoznać, które utwory są czyje. "Majestic" pewnie Hansenowe na sam koniec, a np. "A Little Is A Little Too Much" zapewne Derisowe.
Po tytułach można mniej więcej rozpoznać, które utwory są czyje. "Majestic" pewnie Hansenowe na sam koniec, a np. "A Little Is A Little Too Much" zapewne Derisowe.
Dobrze mówi.Sardi pisze: ↑sob kwie 12, 2025 9:49 pmNie no, przy poprzedniej Best Time wydawał się zenujacym tytułem a okazało się że to jeden z lepszych numerów na płycie. Szczerze to pamiętam z niej tylko oba numery Saschy (to i Angels) i Skyfall. Reszty mogłoby nie być.
Forum internetowe to poważna sprawa.