Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
https://youtu.be/5ON_8JA4nBY?si=K4PFpzmAg-ALzXpi
Fragment wywiadu u Wojewodzkiego/Kędzierskiego z Zychowiczem który opowiada perypetie z Bronkiem
Fragment wywiadu u Wojewodzkiego/Kędzierskiego z Zychowiczem który opowiada perypetie z Bronkiem
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Też mnie zastanawia jaki ma nick na Sanatorium 
Bruce to kutas, juz nazwisko nie pozostawia wątpliwości 
-
MaidenZary
- -#Prisoner

Nie no bez przesady. Trzeba stawiać granice, bo paparazzi i inne czuby zaszczują i uciekając zginiesz w wypadku drogowym. Na fanów jest koncert, spotkania fanowskie, eventy itp. Każdy ma prawo do prywatności, ja popieram "zaperzenie się" Bruca. Czy tylko ten Pan rozpoznał Bruca w knajpie, czy może tylko on nie miał na tyle taktu, żeby sobie odpuścić selfie, skoro widział, że Bruce bajeruje laskę !
Pełna zgoda - jaki by Bruce nie był to ma prawo do prywatności. A Zychowicz ma wajb Mentzena i Muska, zerowe poczucie żenady.
Dokładnie, ja tu zgadzam się z tym, że takie pretensje są słabe. Muzyk w czasie prywatnym, na jakiejs randce z babeczką... mógł poczekać aż Bronek będzie szedł do kibla, a nie podjazd do stołu xD i jeszcze pretensje, że kupuje przecież koszulki i płyty 
Ja kiedyś Jana namierzyłem pomiędzy koncertami w Krakowie jak szedł w nocy przez miasto. Polazłem za nim, wlazł do jakiegoś pubu i siedział tam ze znajomymi. Z 15 minut rozkminiałem czy podeĵść, czy nie. W końcu jeden z jego znajomych zauważył mnie, że się czaję, powiedział Jankowi, a ten sam podszedł. I foteczka, piąteczka i krótka rozmowa zaliczone.
Ja kiedyś Jana namierzyłem pomiędzy koncertami w Krakowie jak szedł w nocy przez miasto. Polazłem za nim, wlazł do jakiegoś pubu i siedział tam ze znajomymi. Z 15 minut rozkminiałem czy podeĵść, czy nie. W końcu jeden z jego znajomych zauważył mnie, że się czaję, powiedział Jankowi, a ten sam podszedł. I foteczka, piąteczka i krótka rozmowa zaliczone.
www.MetalSide.pl
- Saimon1995
- -#Moderator

I od razu przypomina się anegdota, która pojawiła się w "Hejt Parku" w "Kanale Sportowym", kiedy gościem był Tede. Jeden z widzów zadzwonił do studia i się poskarżył, że raper nie chciał zrobić sobie z nim zdjęcia i dać mu autografu, kiedy to w prywatnym czasie jechał sobie na rowerze po Warszawie.
Ja rozumiem, gdy są specjalne spotkania, gdy ludzie czekają po koncercie przed halą, albo gdy uda się "złapać" kogoś na mieście, kiedy nie jest ewidentnie zajęty.
Ja rozumiem, gdy są specjalne spotkania, gdy ludzie czekają po koncercie przed halą, albo gdy uda się "złapać" kogoś na mieście, kiedy nie jest ewidentnie zajęty.
Tym, że się coś jemu należy, bo kupuje płyty i bilety, to się faktycznie zbłaźnił 
Trochę beka, bo poznałem Kolegę w 2022 r. i nie wiedziałem kim jest. Mimo że interesuję się tematami militarnymi, uzbrojeniem itd. To w światku YT, podcastów, itede itepe, nie poruszam się w ogóle. Właśnie tamtego wieczoru, który wspomniał w wywiadzie. Tak że normalna rozmowa przy wspólnym stole w fajnej knajpie piwnej. Tzn. wyczuwałem lekką tendencję do błyszczenia, ale sorry - światła nie było wiele, więc nie odbijało się dostatecznie silnie, a i wewnętrzna iluminacja szanownego Kolegi chyba nie nadawała w paśmie dostrzegalnym przeze mnie
I to zdaje się wówczas miało miejsce opisywane przez Piotra
Ryga 01.06.2022. Bruce siedział w kącie ze swoją nową panią i pamiętam, że były do niego podejścia
No pech, że sam wybrał akurat knajpę, jaką ja wcześniej wynalazłem na grupowe spotkanie polskich fanów IM, które wspominam bardzo miło, bo ekipa zebrała się super, lokal nie był speluną i nie jebała w nim muzyka IM, czego szczerze nienawidzę we wszelkich before- i afterparty
Nie wiem czy przede mną czy po mnie Koledzy czynili podchody do fotki z Bronkiem (chyba przed, bo zanim ja podszedłem, to już ze 2h tam siedzieliśmy), na pewno dyskutowano obecność Bronisława na wyciągnięcie ręki. Wiem natomiast, że ja z nim wówczas pogadałem i coś mu podarowałem - budząc zainteresowanie. Piwo! Ciekawe czy potem wypił? Byłem akurat po konsumpcji porteru "Pilota Nakts" (łot. Nocny Lot) z intrygującą etykietą ukazującą samolot P-38 Lightning, który - z racji nazwy piwa odpowiadającej tytułowi książki oraz samego typu samolotu - utożsamiłem z osobą Antoine de Saint-Exupery. Wziąłem z baru piwo (zamknięte rzecz jasna), opowiedziałem o nim Brucowi popisując się znajomością typu maszyny i faktu, że na jego wariancie rozpoznawczym latał S-E, powiązaniem lotnictwa z literaturą i powiedziałem, że jest mi miło sprawić mu taki symboliczny podarunek. Powiem tak - obejrzał, w trakcie mojej może 30-sek opowieści, patrzył i kwitował "yeah, yeah", podziękował ożywiony i nie obdarzył mnie nieobcym mu spojrzeniem mówiącym "idź precz", tylko on i Leana uśmiechnęli się. Czyli sukces!
P.S. No nie wiem czy forumowicz z wizerunkiem Nikity Michałkowa w awatarze zgodziłby się z padającym w wywiadzie stwierdzeniem p. Zychowicza, że "jego grupa jest jednoosobowa".
M.
I to zdaje się wówczas miało miejsce opisywane przez Piotra
Nie wiem czy przede mną czy po mnie Koledzy czynili podchody do fotki z Bronkiem (chyba przed, bo zanim ja podszedłem, to już ze 2h tam siedzieliśmy), na pewno dyskutowano obecność Bronisława na wyciągnięcie ręki. Wiem natomiast, że ja z nim wówczas pogadałem i coś mu podarowałem - budząc zainteresowanie. Piwo! Ciekawe czy potem wypił? Byłem akurat po konsumpcji porteru "Pilota Nakts" (łot. Nocny Lot) z intrygującą etykietą ukazującą samolot P-38 Lightning, który - z racji nazwy piwa odpowiadającej tytułowi książki oraz samego typu samolotu - utożsamiłem z osobą Antoine de Saint-Exupery. Wziąłem z baru piwo (zamknięte rzecz jasna), opowiedziałem o nim Brucowi popisując się znajomością typu maszyny i faktu, że na jego wariancie rozpoznawczym latał S-E, powiązaniem lotnictwa z literaturą i powiedziałem, że jest mi miło sprawić mu taki symboliczny podarunek. Powiem tak - obejrzał, w trakcie mojej może 30-sek opowieści, patrzył i kwitował "yeah, yeah", podziękował ożywiony i nie obdarzył mnie nieobcym mu spojrzeniem mówiącym "idź precz", tylko on i Leana uśmiechnęli się. Czyli sukces!
P.S. No nie wiem czy forumowicz z wizerunkiem Nikity Michałkowa w awatarze zgodziłby się z padającym w wywiadzie stwierdzeniem p. Zychowicza, że "jego grupa jest jednoosobowa".
M.
To było w Rydze w knajpie „Two More Beers”.
A etykieta piwa podarowanego Brucowi prezentowała się tak. Miałem pomysł na podejście? Miałem. Bruce tamtego dnia i w tamtym miejscu jednak nie w każdym momencie miał chęć „zachować się jak dupek”.
M.
A etykieta piwa podarowanego Brucowi prezentowała się tak. Miałem pomysł na podejście? Miałem. Bruce tamtego dnia i w tamtym miejscu jednak nie w każdym momencie miał chęć „zachować się jak dupek”.
M.
Ostatnio zmieniony pn kwie 14, 2025 7:16 pm przez beaviso, łącznie zmieniany 1 raz.
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

Beaviso, zachowałeś się jak porządny facet i pewnie o to tu chodzi.
Program Zychowicza oglądałem dawno temu. Początki były ciekawe, było widać naturalność. Niestety później było tylko gorzej i dobrze dopasował się do swojego ziomka Bartosiaka, który gwiazdorzy, udaje ważniaka i mądrale, a doktorat mu odebrali za plagiat. To chyba taki pomysł na karierę - medialny ekspert.
Zychowicza nie znam, nigdy nie spotkałem, ale coś czuję, że tu tkwi różnica - Ty zachowałeś się z klasą, a on pewnie dybał na fotkę, żeby wrzucić na swojego insta dla szpanu.
Bruce mówił w wywiadzie jakimś, że nie lubi fotek, woli dać autograf na pamiątkę. Ma prawo moim zdaniem. Zresztą na takich fotkach wychodzi się czasami dziwnie, a potem to lata po necie w niekontrolowany sposób, co może być dla artysty irytujące.
Program Zychowicza oglądałem dawno temu. Początki były ciekawe, było widać naturalność. Niestety później było tylko gorzej i dobrze dopasował się do swojego ziomka Bartosiaka, który gwiazdorzy, udaje ważniaka i mądrale, a doktorat mu odebrali za plagiat. To chyba taki pomysł na karierę - medialny ekspert.
Zychowicza nie znam, nigdy nie spotkałem, ale coś czuję, że tu tkwi różnica - Ty zachowałeś się z klasą, a on pewnie dybał na fotkę, żeby wrzucić na swojego insta dla szpanu.
Bruce mówił w wywiadzie jakimś, że nie lubi fotek, woli dać autograf na pamiątkę. Ma prawo moim zdaniem. Zresztą na takich fotkach wychodzi się czasami dziwnie, a potem to lata po necie w niekontrolowany sposób, co może być dla artysty irytujące.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Lol. Sytuację dobrze pamiętam. xD nie wiedziałam, że gość jest z czegokolwiek znany..
to był BARDZO fajny wieczór w Rydze!
Bardzo miło do tej pory wspominam. Jak ktoś jest w posiadaniu grupowej fotki, to będzie wdzięczna za podesłanie na priv. 
Pati, ja mam tylko Twoją fotkę nad piwem. I "pentem" 
M.
M.
- Saimon1995
- -#Moderator

Album na 50-lecie zespołu zostanie wydany przez SQN na naszym rynku. Premiera polskiego wydania w tym roku.
Jeszcze nie zakończyli materiałów z TFP XD
Ludzie za ich socialami są zdecydowanie do wyrzucenia
Ludzie za ich socialami są zdecydowanie do wyrzucenia
A po co (i gdzie) się śpieszyć? Zaraz nowa trasa, to zmienią kontent.
www.MetalSide.pl
Te materiały były nagrywane około 2 lata temu, komedia