16/04/2025 - Michael Schenker - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
16/04/2025 - Michael Schenker - Kraków
16 kwietnia 2025 - Kraków, klub Kwadrat
Trasa promująca płytę: "My Years with UFO"
więcej info niebawem
---
MICHAEL SCHENKER GROUP
Support: Rook Road, Moonday6
https://www.facebook.com/events/543944994695990
Trasa promująca płytę: "My Years with UFO"
więcej info niebawem
---
MICHAEL SCHENKER GROUP
Support: Rook Road, Moonday6
https://www.facebook.com/events/543944994695990
Ostatnio zmieniony ndz mar 23, 2025 10:34 pm przez krusejder, łącznie zmieniany 2 razy.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Re: 16/04/2025 - Michael Schenker - Kraków
Świetny news 
dodałem supporty, chyba nie trzeba ich wrzucać do tytuły tematu.
Z kim się widzimy?
Z kim się widzimy?
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Planuję jechać.
Bedę 
Wartością dodaną dla tego show są nie supporty ale, moim zdaniem, osoba wokalisty w bandzie Michaela
Wartością dodaną dla tego show są nie supporty ale, moim zdaniem, osoba wokalisty w bandzie Michaela
Jeszcze zobaczę, czy się zjawię, ale nie wykluczam. Rook Road grało przed Glennem Hughesem rok temu i było okej. Bez szału, ale na pewno nieszkodliwe. A w zasadzie obecnie to mnie najbardziej interesuje, bo po prostu mam dość męczących supportów vide to drugie coś grające przed Dirkschneiderem.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ktoś się orientuje, gdzie mogę zaparkować w okolicy Kwadratu? Parking przed klubem, gdzie zawsze można było zostawić samochód zagrodzone szlabanem...
- blackcocker
- -#Moderator

Ostatnio stawałem tam kilka miesięcy temu na zatoce autobusowej pod klubem, która jest nieużywana. Oczywiście to pewnie średnie miejsce, ale tylko mówię, że się udało
Tam nie ma chyba dobrej miejscówki na parkowanie - bo zawsze jest pełno, ale może da się upolować miejsce przy tych blokach
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
- blackcocker
- -#Moderator

Nope, YMT ma urwanie głowy w robo i się przygotowuje do urlopu, więc odpada :/ chyba, że lepsza połówka YMT w postaci Sardiego się wybiera o czym mi nie wiadomo 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Dawno Kwadratu tak pełnego nie było co cieszy.
Koncert zacny. 90 minut grania bez żadnych przerywników. Erik na wokalu robi robotę. Warto było
Koncert zacny. 90 minut grania bez żadnych przerywników. Erik na wokalu robi robotę. Warto było
Złapałeś coś?
Nie poluję.
Kawałek od klubu na Zyczkowskiego też coś się może znaleźć. Nie polecam parkować wzdłuż Skarżyńskiego, bo zdarzają się wizyty mundurowych.blackcocker pisze: ↑wt kwie 15, 2025 9:49 pm Ostatnio stawałem tam kilka miesięcy temu na zatoce autobusowej pod klubem, która jest nieużywana. Oczywiście to pewnie średnie miejsce, ale tylko mówię, że się udałoTam nie ma chyba dobrej miejscówki na parkowanie - bo zawsze jest pełno, ale może da się upolować miejsce przy tych blokach
Ale wiesz, że już jest po koncercie?jajco pisze: ↑czw kwie 17, 2025 12:34 amKawałek od klubu na Zyczkowskiego też coś się może znaleźć. Nie polecam parkować wzdłuż Skarżyńskiego, bo zdarzają się wizyty mundurowych.blackcocker pisze: ↑wt kwie 15, 2025 9:49 pm Ostatnio stawałem tam kilka miesięcy temu na zatoce autobusowej pod klubem, która jest nieużywana. Oczywiście to pewnie średnie miejsce, ale tylko mówię, że się udałoTam nie ma chyba dobrej miejscówki na parkowanie - bo zawsze jest pełno, ale może da się upolować miejsce przy tych blokach
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

E tam, na przyszłość się przyda 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Koncert fajny, ludzi dużo, układ set listy zaskakujący, szkoda że zabrakło Try Me, nagłośnienie głównej gwiazdy takie se..... coverband Jurajki na plus. Generalnie bardzo fajny wielkośrodowy wieczór.
Muzycznie bardzo dobry koncert. Wokalista MSG wypadł bardzo dobrze live.
Czy tylko ja miałem wrażenie, że nagłośnienie MSG było do bani? Wokal, klawisze i sekcja na pierwszym planie, na drugim gitara prowadzącą, a na trzecim gitara Schenkera
. Koncert mało gitarowy ze względu na skopane nagłośnienie - gitary ledwo słyszalne... spory niesmak.
Co do supportów - nie moja bajka. Na przyszłość rozważę wjazd na samą gwiazde główną.
I ostatnia rzecz, która mnie zastanawia, czy Michaelowi nie było gorąco w ten futrzanej czapce?
Czy tylko ja miałem wrażenie, że nagłośnienie MSG było do bani? Wokal, klawisze i sekcja na pierwszym planie, na drugim gitara prowadzącą, a na trzecim gitara Schenkera
Co do supportów - nie moja bajka. Na przyszłość rozważę wjazd na samą gwiazde główną.
I ostatnia rzecz, która mnie zastanawia, czy Michaelowi nie było gorąco w ten futrzanej czapce?
Ostatnio zmieniony czw kwie 17, 2025 8:59 am przez labutanol, łącznie zmieniany 1 raz.