labutanol pisze: ↑czw kwie 17, 2025 8:15 am Muzycznie bardzo dobry koncert. Wokalista MSG wypadł bardzo dobrze live.
Czy tylko ja miałem wrażenie, że nagłośnienie MSG było do bani? Wokal, klawisze i sekcja na pierwszym planie, na drugim gitara prowadzącą, a na trzecim gitara Schenkera. Koncert mało gitarowy ze względu na skopane nagłośnienie - gitary ledwo słyszalne... spory niesmak.
Co do supportów - nie moja bajka. Na przyszłość rozważę wjazd na samą gwiazde główną.
I ostatnia rzecz, która mnie zastanawia, czy Michaelowi nie było gorąco w ten futrzanej czapce?![]()
16/04/2025 - Michael Schenker - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 16/04/2025 - Michael Schenker - Kraków
Muzycznie bardzo dobry koncert. Wokalista MSG wypadł bardzo dobrze live.
Czy tylko ja miałem wrażenie, że nagłośnienie MSG było do bani? Wokal, klawisze i sekcja na pierwszym planie, na drugim gitara prowadzącą, a na trzecim gitara Schenkera
. Koncert mało gitarowy ze względu na skopane nagłośnienie - gitary ledwo słyszalne... spory niesmak.
Co do supportów - nie moja bajka. Na przyszłość rozważę wjazd na samą gwiazde główną.
I ostatnia rzecz, która mnie zastanawia, czy Michaelowi nie było gorąco w ten futrzanej czapce?
Czy tylko ja miałem wrażenie, że nagłośnienie MSG było do bani? Wokal, klawisze i sekcja na pierwszym planie, na drugim gitara prowadzącą, a na trzecim gitara Schenkera
I ostatnia rzecz, która mnie zastanawia, czy Michaelowi nie było gorąco w ten futrzanej czapce?
hehe wiem, widziałem te tłumy i się zastanawiałem właśnie co to za impreza, a info tak na przyszłość zostawiłemgumbyy pisze: ↑czw kwie 17, 2025 1:20 amAle wiesz, że już jest po koncercie?jajco pisze: ↑czw kwie 17, 2025 12:34 amKawałek od klubu na Zyczkowskiego też coś się może znaleźć. Nie polecam parkować wzdłuż Skarżyńskiego, bo zdarzają się wizyty mundurowych.blackcocker pisze: ↑wt kwie 15, 2025 9:49 pm Ostatnio stawałem tam kilka miesięcy temu na zatoce autobusowej pod klubem, która jest nieużywana. Oczywiście to pewnie średnie miejsce, ale tylko mówię, że się udałoTam nie ma chyba dobrej miejscówki na parkowanie - bo zawsze jest pełno, ale może da się upolować miejsce przy tych blokach
![]()
www.MetalSide.pl
Gdzie tam, S20
Wczoraj idealnie przed głośnikiem (1m) i obawiałem się, że tym razem nagranie będzie przewalone, a tu proszę. Igła
Niezawodny ten telefon jest póki co
www.MetalSide.pl
Bo jesteś w EU 
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
www.MetalSide.pl