Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Buda, Praga, Braty, Trondheim, Stavanger, Kopen, Sztokho, Hel, GMM, Birmi, Man, Londek, Glasgow, Gelsekirchen, Brema, Wieden, Paryz, Arnhem, Fra, Stutt, Ber i Waw ale możliwe cięcia w lipcuDzosef? Pewnie ze 20, albo lepiej.
26 bo sa podwojne buda sztokho paryz i ber22, Akacjowa! No to żadnych cięć życzę![]()
Wydaje mi się, że czasy tak mocnego podróżowania i latania po świecie się kończą dla mnie, raczej teraz dom, firma i tego typu rzeczy wejda na pierwszy planZapomniałem że dwudniowe to nie tylko domena zespołu na M.
No to elegencko, 120 piękna liczba. Ale dlaczego zamknięcie? Myślałem że dopiero się rozkręcasz.
Dojrzewasz na naszych oczach....Wydaje mi się, że czasy tak mocnego podróżowania i latania po świecie się kończą dla mnie, raczej teraz dom, firma i tego typu rzeczy wejda na pierwszy planZapomniałem że dwudniowe to nie tylko domena zespołu na M.
No to elegencko, 120 piękna liczba. Ale dlaczego zamknięcie? Myślałem że dopiero się rozkręcasz.
Nie no aż tak to nieDojrzewasz na naszych oczach....Wydaje mi się, że czasy tak mocnego podróżowania i latania po świecie się kończą dla mnie, raczej teraz dom, firma i tego typu rzeczy wejda na pierwszy planZapomniałem że dwudniowe to nie tylko domena zespołu na M.
No to elegencko, 120 piękna liczba. Ale dlaczego zamknięcie? Myślałem że dopiero się rozkręcasz.![]()
Nareszcie, ile można tego Fear of the Dark słuchać...Wydaje mi się, że czasy tak mocnego podróżowania i latania po świecie się kończą dla mnie, raczej teraz dom, firma i tego typu rzeczy wejda na pierwszy planZapomniałem że dwudniowe to nie tylko domena zespołu na M.
Nie należy mu wierzyć. Miał chwilę słabości jak to pisał.Nareszcie, ile można tego Fear of the Dark słuchać...Wydaje mi się, że czasy tak mocnego podróżowania i latania po świecie się kończą dla mnie, raczej teraz dom, firma i tego typu rzeczy wejda na pierwszy planZapomniałem że dwudniowe to nie tylko domena zespołu na M.
No to elegencko, 120 piękna liczba. Ale dlaczego zamknięcie? Myślałem że dopiero się rozkręcasz.![]()
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Kor i 0 gości