Iced Earth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iced Earth
Przesłuchałem półtorej godziny czekając na jakieś info odnośnie powrotu Iced Earth ale się nie doczekałem. A dalej już nie dam rady słuchać tego pierdolenia. Ktoś obejrzał całe? Mówi coś o powrocie do grania, o powrocie Iced Earth?
Po półtora godziny powinieneś chyba zauważyć że ten człowiek jest już w innym miejscu i nie w głowie mu Iced Motherfuckin Earth.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Mówi coś tam na koniec że jak dostanie inspiracji to coś może nagra ale nie chce poganiać itd.
Generalnie to mam jak Gumbyy, co widziałem, to widziałem, wspomnień z koncertów i wyjazdów na nie nic mi nie zabierze, płyty dalej się bronią.
Generalnie to mam jak Gumbyy, co widziałem, to widziałem, wspomnień z koncertów i wyjazdów na nie nic mi nie zabierze, płyty dalej się bronią.
Forum internetowe to poważna sprawa.
Liczę na koncerty Pana Janka
Jak będą, to w dwa telefony powinienem ogarnąć gratisowe m&g
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dobrze, że przyjechali w tym 2018, to się załapałem na ostatni rzut. Przykro się na to patrzy, ale już jakoś rok temu Jon wydał oświadczenie, z którego wynikało, że to wszystko może iść w taką stronę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Kato-Lobotomia wjechała na tłusto, chłop już przepadł.
Teraz z Litzą faktycznie mieliby dodatkowy wspólny link
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Czy wiadomo że kato? Może wyjaśnia w tym wywiadzie, ale w USA są gorsze i bardziej powszechne od katolicyzmu denominacje chrześcijańskie. Schaffer & Friedrich - albo wydawali Mein Kampf, albo produkowali Cyklon B 
Pewnie się wkręcił w jakieś kryptoprotestanckie gówno pokroju tego, z którym zakumplował się Val Kilmer... I co najpewniej przyłożyło się do tego, co się z nim stało.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mi się odliczyło 8 koncertów. Widziałem z Barlowem (w tym jego ostatni koncert), widziałem z Owensem, widziałem ze Stu. Były wyjazdy do Czech, do Niemiec i były barierki w klubach. Były koncerty dzień po dniu, były też duże koncerty na Wacken. Wpadło 5 kostek
www.MetalSide.pl
- johnny_o
Nie ma większego gówna niż Christian Science, odpowiadają m.in. za śmierć rodziców Hetfielda. Ale Kilmer był z nimi związany od zawsze i jednak podjął leczenie. Mam nadzieję że Jon aż tak nie wpadł, bo wtedy nawet Krusowi byłoby ciężko znaleźć z nim wspólny język.
the god that failed
again...
and again...
and again....
always fails
again...
and again...
and again....
always fails
Serio, wyprzedziliście mnie z tym Christian Science. Od razu o tym pomyślałem. Oby nie przyszło Jonowi w ostateczności oddać się w rece najwyższego, bo to gwarantuje spotkanie pierwszego stopnia z robalami.
Skończy się kabza, to wróci Iced Earth. Pytanie tylko, w jakim składzie, i jak taki powrót przyjąłby światek metalowy.
rozmowa jest na kanale należącym do tej wspólnoty
Mam wrażenie, że nie koncentrują się na zagadnieniach teologicznych
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
Wierzą w Jezusa, studiują Pismo i obstawiają rychłe nadejście czasów ostatecznych. Mógł trafić gorzej, raczej taka amerykańska średnia.
Matt powiedział, że jest otwarty na powrót Iced Earth z nim w składzie. Wszystko zależy od Jona. Tylko czy on w ogóle chce jeszcze grać muzykę na pełen etat? A czy jeśli wróci to będzie miał do tego pasję i pomysły? Bardzo jestem ciekaw jak to się potoczy. Nie wiem jak u niego z finansami, ale jak sobie nie zabezpieczył emerytury, to powrót IE wydaje się najprostszym możliwym rozwiązaniem.
Jutro koncert, więc nie oglądam całości, ale rzuciłem okiem na fragmenty. Jest gites