10/05/2025 - Ghost - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: 10/05/2025 - Ghost - Łódź
Wahałem się, ale wziąłem ten bilet za 165 zł. Bo inaczej plułbym sobie w brodę, że nie pojechałem do Łodzi 
To co, mogę z kimś wracać do Warszawy? Aleja Krakowska jest w sam raz, nie chcę robić kłopotu 
Coś się zmieniło? Wczoraj dwa maile z instrukcjami dot. jądra, przed chwilą wiadomość kolejna a w niej tylko "Przygotuj wyciszony telefon przed wejściem na Arenę;"
Czyżby zrezygnowali?
Czyżby zrezygnowali?
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Nie, ludziki trzeba trzymać na pasku krótko, bo się zbuntują, więc masz mieć w jądrze. Chodzi o dźwięki, żeby nie zakłócały rytuału.
Natomiast okazało się, że malowanie twarzy jest dozwolone, tylko maski nie są OK.
Natomiast okazało się, że malowanie twarzy jest dozwolone, tylko maski nie są OK.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Myślisz, że dźwięk dzwonka telefonu słychać podczas koncertu rockowego w wypełnionej hali?
- blackcocker
- -#Moderator

LN tak myśli
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Wszyscy powinni jednocześnie podnieść jądra do góry, a potem trzymać je tak przez cały koncert.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Włochato. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
To akurat efekt interwencji u zespołu, LN samo z siebie zdania nie zmieniłoRecit The Thornographer pisze: ↑sob maja 10, 2025 11:05 am
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jadąc w pociągu z tymi true fanami, żałuję że nie ma zakazu malowania twarzy, ubioru, włosów i dziwnego piercingu xD a no i by nie gadali na jakich psychotropach jadą xd
Gdyby twój idol - Sigma z Żoliborza, był w tym pociągu, mogłaby być to jego ostatnia podróż od ilości traum wizualnych 
Odpaliłem apkę ticketmastera, widzę mój bilet, ale nie q formie pdf, jak niby mam go wydrukować?
Edit: z poziomu strony widzę tę opcję.
Edit: z poziomu strony widzę tę opcję.
W sumie myslalem, ze bede mieć w dupie w ten koncert i tak bylo, ale im bliżej do wyjazdu tym bardziej jakos się jaram. Jestem ciekawy czy mi sie spodoba bardziej niz z okresu typu 2016/2017.
https://www.last.fm/user/kamooo
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Właśnie wbiłem na miejsce i idę się zorientować w kolejkach, już spory tłum się zebrał. Miłych wrażen wszystkim, niech zstąpi Duch! 
- johnny_o
Trwa soundcheck, leci Satanized... Każdy z trzech VIP ma osobne wejście więc zająłem miejsce w tej najbiedniejszej kolejce
Merchu sporo ale meh, natomiast koszulki po 230-250 zł to nowy, niechlubny rekord. Ja się przy okazji premiery obłowiłem w oficjalnym sklepie bardzo korzystnie i mam już wszystko co chciałem, odpuszczam więc nawet trasową.
Ja to poluje tylko na pluszaka ale podobno z tym ciężko.
- johnny_o
Pluszaka akurat nie widziałem. Może jednak symboliczny plakat za cztery dychy... Ale to będzie zależało od zawartości torebki którą mam za chwilę dostać. Osobiszcza dopisują, w tym roku rekord stężenia zakonnic na metr kwadratowy należy do Łodzi i Częstochowa może się schować - dziś i 30. czerwca na Powerwolf liczba bardzo podobna 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Soundcheck leciał instrumentalny czy Tobiaszek śpiewał?johnny_o pisze: ↑sob maja 10, 2025 4:42 pm Trwa soundcheck, leci Satanized... Każdy z trzech VIP ma osobne wejście więc zająłem miejsce w tej najbiedniejszej kolejceMerchu sporo ale meh, natomiast koszulki po 230-250 zł to nowy, niechlubny rekord. Ja się przy okazji premiery obłowiłem w oficjalnym sklepie bardzo korzystnie i mam już wszystko co chciałem, odpuszczam więc nawet trasową.
Koleś z kartką jebac livenation która pokazali na telebimie na koniec koncertu wygral 
Ostatnio zmieniony sob maja 10, 2025 9:58 pm przez kam, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.last.fm/user/kamooo