Ja mogę powiedzieć, że od ślubu nie byłem na MetallicePo 2004 bylem tylko 2 razy: 2008 i 2010. A przed: w 1999. Wypadałoby jeszcze raz zobaczyćJuż mi się nie chce, nie ominąłem żadnej od 04...
Ale na tydzień przed znów mnie cos dociśnie![]()
![]()
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ja mogę powiedzieć, że od ślubu nie byłem na MetallicePo 2004 bylem tylko 2 razy: 2008 i 2010. A przed: w 1999. Wypadałoby jeszcze raz zobaczyćJuż mi się nie chce, nie ominąłem żadnej od 04...
![]()
Przynajmniej ktoś w miarę ogarnia geografię i zaczął od Portugalii, nawet jeśli fejkTakie coś lata dokładnie:
IMG_1789.jpeg
Nie ma opcji odrostu, bo kosiara w domu non-stopMoże włosy Tobie nagłe po koncercie nie odrosną, ale największy metalowy band jednak warto zobaczyć po 15+ łatach detoksu![]()
Czyli wina Żony...Ja mogę powiedzieć, że od ślubu nie byłem na MetallicePo 2004 bylem tylko 2 razy: 2008 i 2010. A przed: w 1999. Wypadałoby jeszcze raz zobaczyćJuż mi się nie chce, nie ominąłem żadnej od 04...
![]()
![]()
To brzmi jak jakaś traumaMoże zasługa
Z drugiej strony nasz pierwszy wspólny koncert to Metallica![]()

Jest sporo wolnych miejsc, myślę, że będą dokładać.No ciekawe czy się sprawdzi, Narodowy 20. czerwca... Trochę biedna ta rozpiska i po jednym gigu, ale to tym bardziej trzeba będzie zadbać o wrażenia bo dwóch zeszłorocznych sztuk nie da rady pobić ot tak![]()

Dlatego to special guestA Slipknot to czasem nie za duży obecnie zespół żeby jeździć jako support Mety?
No przepraszam że u mnie melodyjki >>>>>>> asłuchalne rzygi. Zaiste niepojęte, bo Powerwolf i Sabaton to disco polo, c'nie?Johnny, naprawdę byłbym ostrożny z takimi atakami będąc hard fanem wielu... Shitów![]()
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości