Przetrwają najsilniejsi (edycja II) - Ghost
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Przetrwają najsilniejsi (edycja II) - Ghost
Ja oczywiście wyślę, ale na ostatnią chwilę - skoro nie miałem czasu być pierwszy, to będę ostatni 
- Saimon1995
- -#Moderator

Do jutra zbieram listy. Motywuje jeszcze niezdecydowanych. 
- KingCrimson95
- -#Invader

Słusznie Szymku, moją wysłałemSaimon1995 pisze: ↑czw maja 22, 2025 1:10 pm Do jutra zbieram listy. Motywuje jeszcze niezdecydowanych.![]()
Koncertowo 2025:
22.11. - Sabaton - Kraków
01.12. - Till Lindemann - Kraków
05.12. - Jethro Tull - Kraków
22.11. - Sabaton - Kraków
01.12. - Till Lindemann - Kraków
05.12. - Jethro Tull - Kraków
- Saimon1995
- -#Moderator

Zdradzę tylko, że na ten moment - mam siedem list - ostał się tylko jeden utwór, na który zagłosowali wszyscy!
- johnny_o
Ja już zmotywowany, będzie jutro.
Ooo... Bardzo ciekawe, ale nie podejmuję się strzelania.
Ooo... Bardzo ciekawe, ale nie podejmuję się strzelania.
Ja swoją przed chwilą podesłałem. Jakbym miał strzelać na co wszyscy glosowali, to postawiłbym na Year Zero, ale to się okaże w sobotę
.
- johnny_o
Poszło ode mnie.
- Saimon1995
- -#Moderator

Wszystkie listy dotarły. Mam ich łącznie 10!
Aaaa, jeszcze moja. Zaraz puszczę
Edit: poszło
Edit: poszło
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Saimon1995
- -#Moderator

Oto podsumowanie głosowania.
Zagłosowali: Saimon1995, Schizoid, MaidenFan, manichean, Cold, Sardi, KingCrimson95, barsiarz, Mr. M, johnny_o, pz, blackcocker.
Infestissumam (4):
Infestissumam/Per Aspera ad Inferi (12), Secular Haze (2), Jigolo Har Meggido (2), Ghuleh/Zombie Queen (4), Year Zero (9), Body and Blood (4), Idolatrine (2), Depth of Satan’s Eyes (3), Monstrance Clock (10)
Opus Eponymous (3):
Con Clavi Con Dio (7), Ritual (8), Elizabeth (4), Stand by Him (5), Satan Prayer (7), Death Knell (1), Prime Mover (3), Genesis (1)
Prequelle (3):
Rats (8), Faith (4), See the Light (1), Miasma (6), Dance Macabre (8), Pro Memoria (1), Witch Image (3), Helvetesfonster (2), Life Eternal (3)
Skeletá (3):
Peacefield (8), Lachryma (1), Guiding Lights (1), De Profundis Borealis (3), Missilia Amori (2), Marks of the Evil One (9), Umbra (11), Excelsis (1)
Impera (2):
Kaisarion (1), Spillways (2), Call Me Little Sunshine (1), Hunter’s Moon (2), Watcher in the Sky (5), Twenties (1), Darkness at the Heart of My Love (1), Griftwood (4), Respite on the Spitalfields (7)
Meliora (2):
Spirit (3), From the Pinnacle to the Pit (3), Cirice (4), He Is (2), Majesty (4), Absolution (5), Deus in Absentia (3)
Pozaalbumowy utwór (1):
Zenith (2), Square Hammer (8), Mary on a Cross (2)
Cover (2):
Here Comes the Sun (1), If You Have Ghosts (6), I’m a Marionette (3), Nocturnal Me (1), I Believe (1), It’s a Sin (1), Jesus He Knows Me (5), Phantom of the Opera (3), We Don’t Need Another Hero (1)
Dogrywki:
Ghuleh/Zombie Queen vs Body and Blood
Cirice vs Majesty
Ode mnie głosy na:
Body and Blood i Cirice
Zagłosowali: Saimon1995, Schizoid, MaidenFan, manichean, Cold, Sardi, KingCrimson95, barsiarz, Mr. M, johnny_o, pz, blackcocker.
Infestissumam (4):
Infestissumam/Per Aspera ad Inferi (12), Secular Haze (2), Jigolo Har Meggido (2), Ghuleh/Zombie Queen (4), Year Zero (9), Body and Blood (4), Idolatrine (2), Depth of Satan’s Eyes (3), Monstrance Clock (10)
Opus Eponymous (3):
Con Clavi Con Dio (7), Ritual (8), Elizabeth (4), Stand by Him (5), Satan Prayer (7), Death Knell (1), Prime Mover (3), Genesis (1)
Prequelle (3):
Rats (8), Faith (4), See the Light (1), Miasma (6), Dance Macabre (8), Pro Memoria (1), Witch Image (3), Helvetesfonster (2), Life Eternal (3)
Skeletá (3):
Peacefield (8), Lachryma (1), Guiding Lights (1), De Profundis Borealis (3), Missilia Amori (2), Marks of the Evil One (9), Umbra (11), Excelsis (1)
Impera (2):
Kaisarion (1), Spillways (2), Call Me Little Sunshine (1), Hunter’s Moon (2), Watcher in the Sky (5), Twenties (1), Darkness at the Heart of My Love (1), Griftwood (4), Respite on the Spitalfields (7)
Meliora (2):
Spirit (3), From the Pinnacle to the Pit (3), Cirice (4), He Is (2), Majesty (4), Absolution (5), Deus in Absentia (3)
Pozaalbumowy utwór (1):
Zenith (2), Square Hammer (8), Mary on a Cross (2)
Cover (2):
Here Comes the Sun (1), If You Have Ghosts (6), I’m a Marionette (3), Nocturnal Me (1), I Believe (1), It’s a Sin (1), Jesus He Knows Me (5), Phantom of the Opera (3), We Don’t Need Another Hero (1)
Dogrywki:
Ghuleh/Zombie Queen vs Body and Blood
Cirice vs Majesty
Ode mnie głosy na:
Body and Blood i Cirice
Queen
Cirice
Cirice
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Zombie Queen
Majesty
Majesty
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zombie Queen
Majesty
Majesty
Zombie Queen
Majesty
Majesty
- johnny_o
Jak to jest z dogrywkami przed właściwą selekcją - również głosujemy na te numery które chcemy żeby odpadły?
Nie, teraz wybieramy te do grania dalej 
Body and Blood
Cirice
Cirice
Zombie Queen
Majesty
Majesty
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex