Chyba przeceniasz możliwości tego "AI". Nie sądzę żeby jakiś algorytm całkiem realistycznie odtworzył wewnętrzną konstrukcję scenografii, a widać wyraźnie stelaż bocznego wybiegu. Logo może i być doklejone, choć nie widzę żadnych cech które by na to wskazywały.Schizoid pisze: Przecież to logo jest wygenerowane przez AI. Co najmniej logo, bo może i cała grafika.
Run for Your Lives tour 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run for Your Lives tour 2025
Gdy dotrzesz do większości postów użytkownika ThePaCZino, pewnie wszystko się wyjaśni.
Wygląda trafnie, ale pewnie faktycznie robią powoli setup. Start trasy we wtorek - bravo zarząd, ponownie 
- The Fallen Ange
- -#Prodigal son

Fotkę widziałem już na Instagramach ironmaidenbrasil i Chile więc raczej nie fake i AI oni raczej fejkow nie udostępniają... zresztą jest już więcej fotek z Budapesztu... I jedno audio z próby słabej jakości.. Wychodzi na to, że Ironi zrezygnowali z wielkich kurtyn z eddiem? Kosztem gównianego
ekranu Led?
Możliwe ,że na tym ekranie będzie wyświetlany Nicko jak gra w golfa ale to jeszcze nic potwierdzonego..
ekranu Led?
Możliwe ,że na tym ekranie będzie wyświetlany Nicko jak gra w golfa ale to jeszcze nic potwierdzonego..
Up The Irons ! ! !
Ekran jest bardzo niski, i widać ze wraz z całym setupem świetlnym nie jest jeszcze podniesiony. Pod nim jest drugi (albo drugi i trzeci) dość mały.
Obstawiam ze ten mega update będzie polegał na tym ze jak na Future Past dołożyli do płacht dwa ekrany z boku tak teraz dołożą trzeci z góry
Albo wrzuca dodatkowy ekran bezpośrednio nad Dawsonem albo pod nim
W sumie ja bym zrobił tak ze zostawiłbym płachty a ekrany zamontował na "wybiegu" ktory jest przeciety perkusja i jest z tyłu sceny
Obstawiam ze ten mega update będzie polegał na tym ze jak na Future Past dołożyli do płacht dwa ekrany z boku tak teraz dołożą trzeci z góry
Albo wrzuca dodatkowy ekran bezpośrednio nad Dawsonem albo pod nim
W sumie ja bym zrobił tak ze zostawiłbym płachty a ekrany zamontował na "wybiegu" ktory jest przeciety perkusja i jest z tyłu sceny
Ostatnio zmieniony ndz maja 25, 2025 11:13 am przez jacob1, łącznie zmieniany 1 raz.
The Fallen Ange pisze: ↑ndz maja 25, 2025 6:31 am Możliwe ,że na tym ekranie będzie wyświetlany Nicko jak gra w golfa ale to jeszcze nic potwierdzonego..
Poprzednie trasy chyba jednak bardziej elektryzowały lokalnie, SiT theme robił większy bigos w bani 
Kurde, na początku TFP forum gniotło intensywnością, kilkanaście godzin po pierwszej sztuce już jakby trochę kurz tutaj opadł, ciekawe.
Efekt SiT zrobił wtedy robotę
Efekt SiT zrobił wtedy robotę
Emocje przed trasą też były inne, w dużej mierze z uwagi na to, że temat TFP można było potraktować świetnie, jak i koncertowo spierdolić. Ale zespół wyszedł z sytuacji obronną ręką, w końcu zaserwował Alexandra... No na pewno był to niesamowity czas. Teraz po prostu set był przewidywalny i w zasadzie nie wywołał większych zaskoczeń. Dla mnie Tailgunner i inne Childhood's End to zawsze można było włożyć między bajki, więc nawet nie mam powodów do bólu dupy 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Gdyby nie dowieźli Olka, ludzie by ich wynieśli na rękach, o to nie z przyjacielskim zamiarem 
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Rozkład jazdy na Bratysławe.
TIPOS Aréna, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
ČASOVÝ PLÁN
15.00 hod. merch point (námestie pred arénou)
18.00 hod. otvorenie brán
19.30 hod. Halestorm
20.50 hod. IRON MAIDEN
TIPOS Aréna, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava
ČASOVÝ PLÁN
15.00 hod. merch point (námestie pred arénou)
18.00 hod. otvorenie brán
19.30 hod. Halestorm
20.50 hod. IRON MAIDEN
Rozumiem, że zespół poszedł z duchem czasu i nie ma wielkiego dmuchańca Eddiego na "Iron Maiden" i zostało to zastąpione hologramem? I jak oceniacie, zmiana na plus czy niekoniecznie??
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- blackcocker
- -#Moderator

Dla mnie na plus. Nie lubiłem tych dmuchanych
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Ty wolisz dmuchanego byka
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Tak samo dobrze że nie ma dmuchanego Edka jak i że Judasi sobie dali spokój z dmuchaną krową.
Forum internetowe to poważna sprawa.
Ciekawie tam się zabawiacie po wszystkim 
Dmuchane to tam kij, fajne były te mechaniczne, z TFF czy Maiden England.