27-28/05/2025 Budapeszt
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Re: 27-28/05/2025 Budapeszt
Na koniec Gambler z Nicko na keytarze grającym te bzyk, bzyki z początku 
No właśnie brakowało mi Wasted Years do pełnej listy kotletów. 
Jadą Maidenowi chłopcy Purplami - na końcu zawsze Hush i Black Night 
Ale ekran dojebany 
Aaa, dobra, bo wyszedłem na chwilę, przeoczyłem
Dzięki wszystkim, miły to był wieczór. Ogólnie dla kogoś kto idzie pierwszy raz na Maiden to secik elegancki. Jakby byli gdzieś bliżej/w lepszym dla mnie terminie to bym się przeszedł dla Killers/7S/Rime, a tak to stream mi starczy. Po TFP oczekiwania były mocne, a wyszło po Maidenowemu.
Set 6,5/10. Nadzieja, że ekran jest w celu możliwości modyfkacji setu. Jak będzie dalej to zobaczymy.
Zero ( O ) z NPFTD i tylko Fear.
Zero ( O ) z NPFTD i tylko Fear.
Your time will come.
Koncert 0 klimatu. Świateł nie widać. Wygląda to jakby oglądanie teledysków z muzyką maiden na żywo.
To ride the storm to an empire of the clouds...
- The Fallen Ange
- -#Charlotte

Najbardziej podobały mi sie PIOSENKI z No Prayer no i oczywiscie ta perełka , która nigdy nie była grana LIVE o której Brus czesto wspominał w wywiadach ....
Up The Irons ! ! !
Z Numbera też oczywistości, 23:58... sekcja bisów...
na mega plus: KILLERS (!) - tego nie słyszałem na żywo.
na plusik: Phantom, Clairvoyant, Powerslave, Rime, 7 syn.
www.MetalSide.pl
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

To spokojnie mogę poprzestać na jednej Wawce
Akurat Bruce nigdy nie powiedział, że zagrają coś nigdy nie granego.
Pewnie chodziło o coś "dawno nie granego", tj. Killers.
Ja pierdolę, kotleciarnia wręcz tragiczna... Ani jednego rarytasu, to sobie pogdybaliśmy! No Prayer całkowicie olany... Oprawa robi wrażenie i tyle, ale zamieniłbym ją całą na choć jeden z tych wszystkich numerów wymarzonych.
Było jakieś piro, czy tylko ten wielki ekran?
Piro bylo, wiadomka na TNOTB na Marynarzu, Na Iron Maiden tez cos im strzelało ale sądząc po minie Adriana chyba nie do końca wtedy kiedy miało. Przy HBTN był jeden wybuch jak uwaga spoiler Bruce'a wywaliło na ekran ledowy, przy Powerslavie wiadomo. I chyba przy czyms jeszxe były ognie jak TNOTB przy jeszxe jednym kawałku.
Dmuchańców brak. 2 Edki były jeden z tomahawkiem drugi na trooperze.
Powiem tak...zaczęło się obiecująco, zapachniało Chorzowem 2005 ale pozniej bylo juz tylko gorzej. Liczyłem jeszcze ze bisy zaczną Be quickiem i się kurła zawiodłem sromotnie. Die With Your Boots On który chyba najczęściej był wymieniany jako pretendent do czegoś co dawno w secie nie było zaginął w akcji, z No Prayera to tylko jak kto zanucił sobie w myślach. Ogólnie jesli ktos przez ostatnie 15-20 lat ich nie widział to set mocny Rue Morgue, Killers, Rime, 7my, Clairvoyant, Powerslave podlane sosem top100 moglo sie podobać ale moim skromnym zdaniem chłopaki napompowali balon i wyszła sraka. Owszem wizualnie fajnie ale muzycznie to jednak liczyłbym na conajmniej 2 a najlepiej 4 mniej ograne kawałki np Infinite Dreams, Die with your boots on, be quick, i BYDTTS. Cóż, pomarzyć można.
Dmuchańców brak. 2 Edki były jeden z tomahawkiem drugi na trooperze.
Powiem tak...zaczęło się obiecująco, zapachniało Chorzowem 2005 ale pozniej bylo juz tylko gorzej. Liczyłem jeszcze ze bisy zaczną Be quickiem i się kurła zawiodłem sromotnie. Die With Your Boots On który chyba najczęściej był wymieniany jako pretendent do czegoś co dawno w secie nie było zaginął w akcji, z No Prayera to tylko jak kto zanucił sobie w myślach. Ogólnie jesli ktos przez ostatnie 15-20 lat ich nie widział to set mocny Rue Morgue, Killers, Rime, 7my, Clairvoyant, Powerslave podlane sosem top100 moglo sie podobać ale moim skromnym zdaniem chłopaki napompowali balon i wyszła sraka. Owszem wizualnie fajnie ale muzycznie to jednak liczyłbym na conajmniej 2 a najlepiej 4 mniej ograne kawałki np Infinite Dreams, Die with your boots on, be quick, i BYDTTS. Cóż, pomarzyć można.
Ostatnio zmieniony śr maja 28, 2025 12:34 am przez jajco, łącznie zmieniany 1 raz.
Przekomiczny był wybuszek bździnki atomowej po 2mtm
Forum internetowe to poważna sprawa.
Rozczarowany. Pierdole sprzedam bilet na jutro komuś. Kto chce?