27-28/05/2025 Budapeszt
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8263
Re: 27-28/05/2025 Budapeszt
Chce ktoś bilet na plyte na dziś? Kolega ma j3den wolny
Dziś czasówka tak jak wczoraj?
Fttb na Bratysławe już wyszło czy nie ?
Wczoraj chyba było. Praga i Bratysława.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie mam czasu posłuchać, ale tak nie wyglądają zachwyceni psychofani po otwarciu trasy
https://youtu.be/imJ1lG_LVLo?feature=shared
-
Deleted User 8263
Podoba mi się, że Simon Dawson bębni zwrotkę Fantoma w Operze tak jak w wersji studyjnej. Ogólnie to gościu na plus.
-
Deleted User 8263
To ja tak krociutko.
Seta znałem przed, więc mogłem się odpowiednio nastawic. Ze sceny zrobiłem fotke seta który pojawil sie na scenie, więc mogłem wykreślić szybko w głowie sun skoro jest murders.
Wejście czterema numerami z early days było czymś czego nigdy nie przezylem, więc była to nowosc. Nie jest to moj ulubiony typ otwarcia, ale fajnie ze był.
Clairvoyant - petarda. Swietnie, że był.
Rime - znowu miałem trzynascie lat. Pamietam Rime z Gwardii doskonale i jest to taki symbol tego co było dalej i jak ten koncert i pasja do Maiden zdefiniowały moje życie.
Syn - jedyna niespodzianka, która sklonila mnie do przemyślenia czy warto znać seta przed... pieknie wszedl, zwłaszcza że nie byłem w 2013 przez problemy ze zdrowiem.
Ekran na duży plus, ale na niektórych numerach bez pomysłu.
Zapowiedzi nie dowiozly, produkcja na Legacy była lepsza i bardziej przemyslana.
Ogólnie po Future Past ten zespol nic lepszego już nie zrobi. Trzeba się cieszyć, że żyją i graja i że mamy taką ekipę ktora za nimi jezdzi. Wczorajszy afterek był mega, wielopokoleniowy zlot pensjonariuszy. Codziennie ze dwustu znajomych z całego swiata pyta mnie "how are you?" a ja niezmiennie odpowiadam "couldnt been better". Życie jest piękne.
Jeden z głowy, 25 zostało.
A i zlapany Adrian
Seta znałem przed, więc mogłem się odpowiednio nastawic. Ze sceny zrobiłem fotke seta który pojawil sie na scenie, więc mogłem wykreślić szybko w głowie sun skoro jest murders.
Wejście czterema numerami z early days było czymś czego nigdy nie przezylem, więc była to nowosc. Nie jest to moj ulubiony typ otwarcia, ale fajnie ze był.
Clairvoyant - petarda. Swietnie, że był.
Rime - znowu miałem trzynascie lat. Pamietam Rime z Gwardii doskonale i jest to taki symbol tego co było dalej i jak ten koncert i pasja do Maiden zdefiniowały moje życie.
Syn - jedyna niespodzianka, która sklonila mnie do przemyślenia czy warto znać seta przed... pieknie wszedl, zwłaszcza że nie byłem w 2013 przez problemy ze zdrowiem.
Ekran na duży plus, ale na niektórych numerach bez pomysłu.
Zapowiedzi nie dowiozly, produkcja na Legacy była lepsza i bardziej przemyslana.
Ogólnie po Future Past ten zespol nic lepszego już nie zrobi. Trzeba się cieszyć, że żyją i graja i że mamy taką ekipę ktora za nimi jezdzi. Wczorajszy afterek był mega, wielopokoleniowy zlot pensjonariuszy. Codziennie ze dwustu znajomych z całego swiata pyta mnie "how are you?" a ja niezmiennie odpowiadam "couldnt been better". Życie jest piękne.
Jeden z głowy, 25 zostało.
A i zlapany Adrian
Bruce nie kłamał. Dzisiaj lepszy set Halestorm, lepszy dźwięk, Lzzy trochę delikatniej się darła, rzucała kostkami, a brat naciągami. Było lepiej

A teraz krótka przerwa i czas na idealną powtórkę, wczoraj
A teraz krótka przerwa i czas na idealną powtórkę, wczoraj
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Podobno zaczęli dziś Invaders.
Grzyweczka nadal nienagannie ? Nawet przed snem? 
Tak patrze na dzisiejszy setlist fm i wygląda, że chyba nie zagrali WY ?
-
Deleted User 8263
Adrian mnie dziś zrugal za sugestie żeby skakal na fotd