Run for Your Lives tour 2025

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Re: Run for Your Lives tour 2025

Post autor: Emilio »

gumbyy pisze: śr maja 28, 2025 8:43 pm Dziwnie tak bez tych dmuchańców musi być :lol:
No, niektóre plastikowe/dmuchane Edki miały klimat.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Za to Mariner wygląda na AI, może dzisiaj inna historia się wygeneruje :mryellow:
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

nugz pisze: śr maja 28, 2025 8:47 pm Za to Mariner wygląda na AI, może dzisiaj inna historia się wygeneruje :mryellow:
Równie chujowe, tanie AI co wczoraj. No i animacja do Aces high, której nie powstydziłby się IPN. Kojarzy mi się z tanimi polskimi produkcjami historycznymi

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

A jak koncert nr 2? 1:1, czy jakieś inne odczucia?
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

Lepszy. Fajniejsza zabawa, śmieszniejsze wyjebki, dużo bydła. Jakbym był na koncercie w kraju, momentami prawie jak w Tauron Arenie

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

Odczucia mam podobne jak na FB przeczytałem. Nicko często przyspieszał i zespół do niego nadganial, teraz Simon trzyma tempo a zespół czasami wybiega do przodu za bardzo :d Harris też dzisiaj się rozjechał kilka razy. Napiszę więcej jak wrócę.

Koncert na plus, ale encore dramat i na siłę już siedziałem.
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

A i Janick wygląda strasznie staro
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

No muszą się zgrać chłopaki. Nicko juz kumał po tylu latach co i jak ;) :mrgreen:

Wracajcie bezpiecznie!!
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

Geri666 pisze: śr maja 28, 2025 11:49 pm A i Janick wygląda strasznie staro
A Dave jak stara, brzydka baba z angielskiego serialu, ale jakie to ma znaczenie.

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Geri666 pisze: śr maja 28, 2025 11:46 pm Odczucia mam podobne jak na FB przeczytałem. Nicko często przyspieszał i zespół do niego nadganial, teraz Simon trzyma tempo a zespół czasami wybiega do przodu za bardzo :d Harris też dzisiaj się rozjechał kilka razy. Napiszę więcej jak wrócę.

Koncert na plus, ale encore dramat i na siłę już siedziałem.
No na polskiej grupce fanów IM winią Simona za to, że zespół musi się trzymać rytmu utworów, a powinno być przecież tak, że perkusja podąża za gitarami xDDDDDDDDDD

Absolutne kino, Sardi słusznie stwierdził, że woli kolorowowłose, niebinarne Ghesties, które chuja wiedzą o muzyce, ale przynajmniej są miłe. Bo z drugiej strony gromada januszy będzie stawiać argument, że oni słuchają tego zespołu 40 lat i wiedzą lepiej niż ty.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Emilio pisze: śr maja 28, 2025 8:22 pm Rozumiem, że zespół poszedł z duchem czasu i nie ma wielkiego dmuchańca Eddiego na "Iron Maiden" i zostało to zastąpione hologramem? I jak oceniacie, zmiana na plus czy niekoniecznie??
Na minus bo ten ekranowy jest bardzo słaby
Deleted User 8263

pz pisze: śr maja 28, 2025 11:28 pm
nugz pisze: śr maja 28, 2025 8:47 pm Za to Mariner wygląda na AI, może dzisiaj inna historia się wygeneruje :mryellow:
Równie chujowe, tanie AI co wczoraj. No i animacja do Aces high, której nie powstydziłby się IPN. Kojarzy mi się z tanimi polskimi produkcjami historycznymi
Nie zgodze sie z tym Rime, nie ma co demonizowac każdego AI. Większość ujec wyglada dobrze.

Czekam az rozwoj technologii pozwoli na to aby rysowane przez np Mumforda kadry nabieraly życia dzięki AI
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

Mi też całkiem się podobało to na Marinerze, chyba nie miałem żadnego momentu wzdrygnięcia na tych wizualizacjach, może ew. tło na Phantomie takie se
Forum internetowe to poważna sprawa.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Żelazny pisze: czw maja 29, 2025 12:52 am Mi też całkiem się podobało to na Marinerze, chyba nie miałem żadnego momentu wzdrygnięcia na tych wizualizacjach, może ew. tło na Phantomie takie se
Ten lecący nad statkiem albatros był strasznie słaby. Sceny z marynarzem (poza strzałem do ptaka) ,wzburzone morze czy Eddie otwierający gębę nad statkiem ok. Ale to jednak jechało amatorszczyznom.

nugz
SMERF MARUDA

Dla mnie ten nowy Edek na IM spoko, po prostu coś innego.

Fajnie, ze Adrian przywrócił stare wiosła na scenę, szczególnie czerwoną ślicznotkę na Beast i IM.
nugz
SMERF MARUDA

Tak myślałem, że cymbałom będzie przeszkadzało, że pałker trzyma rytm i to sekcja jest od tempa, nie odwrotnie. OK, Metallica pokazała, że można i tak, ale jeden taki przykład wystarczy, i lepiej niech nie będzie przykładem ;)
Awatar użytkownika
Saul
-#Invader
-#Invader

Post autor: Saul »

2 gig w moim odczuciu znacznie lepszy, przede wszystkim jesli chodzi o dzwiek, a stalem na obu gigach po prawej stronie. Bydlo okrutne i najlepsze, ze w wykonaniu nie wegierskim, a finskim :roll:
wyjebka Harrisa na SSOASS złoto. W ogole sporo bylo smaczkow wyjebkowych co w zasadzie tylko urozmaica show 8)
Co do fttb spoko opcja z tym losowaniem, ale jeden Brazyliano przede mna dostal nr 66 i nie chcial go wziac :mryellow:
Niby mialo byc 60 spotow wiec nie wiem skad taki wysoki numer, ale mialem wrazenie ze bylo nas mega duzo

Jesli ktos ma wolne FTTB na Prage to bardzo chetnie przygarne :)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Co do wyjebek, to wiadomo, że to są smaczki grania live. No chyba, że cały koncert jest położony, to gorzej. Ale takie jak były wczoraj to akurat na plus, to zapamiętania.

Co do bydła z Finlandii... nie byłbym taki pewien (chyba, że mieli flagę), oba te języki brzmią jak "meszki heszki" :lol:

Koło nas (lewe strona) bydło było z całą pewnością węgierskie. :)

Awatar użytkownika
Saul
-#Invader
-#Invader

Post autor: Saul »

pz pisze: czw maja 29, 2025 10:28 am Co do bydła z Finlandii... nie byłbym taki pewien (chyba, że mieli flagę), oba te języki brzmią jak "meszki heszki" :lol:

Koło nas (lewe strona) bydło było z całą pewnością węgierskie. :)
Bankowo Finlandia, to charakterystyczne RRR i perkele nie pozostawialo zludzen, ale bylo tam paru śmieszkow wiec nie wykluczam kolaboracji, a wiadomo patologia łaczy tłumy :mryellow:
Deleted User 8263

Saul pisze: czw maja 29, 2025 10:15 am
Niby mialo byc 60 spotow wiec nie wiem skad taki wysoki numer, ale mialem wrazenie ze bylo nas mega duzo

Jesli ktos ma wolne FTTB na Prage to bardzo chetnie przygarne :)
60 wygrywa + chujki które mają z automatu + moderatorzy forum mają też z automatu
ODPOWIEDZ