04-07/06/2025 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Caracalized
- -#Moonchild

Re: 04-07/06/2025 - Mystic Festival - Gdańsk
A dzisiaj to nie wiem czy mam ochotę na cokolwiek poza Pentagramem. Planowo to miałem od Katli zacząć, a potem zobaczyć kawałek koncertów Dark Tranquillity i Death Angel, a po Pentagramie "headlinera" i Tiamat, ale już zacząłem być za bardzo zmęczony na to, by dłużej zostawać i mnie jakiś dół od wczoraj bierze, więc nie wiem czy nawet tylko na Pentagram nie pójdę i by się ewentualnie z kolegą spotkać (dostał autografy Beherit wczoraj ode mnie!) i out, jutro powrót do siebie i w poniedziałek z rana wyjazd do Brna.
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Koncerty w tych klubach to na moje słabość Mystica. Na Death Angel może być istna mordowania. Wczoraj na Hellripper jakby ktoś np. zemdlał to mogłoby się bardzo źle skończyć.
To jest w sumie ciekawe, że jak są w tych klubach standardowe koncerty to jest limit miejsc wynikajacy z BHP, a podczas Mystica mogą tam się ludzie władować od ściany do ściany, że przejść nie idzie i git.
To jest w sumie ciekawe, że jak są w tych klubach standardowe koncerty to jest limit miejsc wynikajacy z BHP, a podczas Mystica mogą tam się ludzie władować od ściany do ściany, że przejść nie idzie i git.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Dlatego mimo że kocham Polskę i jestem patriotą to w życiu nie pojadę na Mystic bo nie chce mi się użerać z bydłem które nie szanuje innych. Byłem raz, nigdy więcej.Frank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 12:11 pm No tak, liczba przypadków spięć, darcia na siebie ryja, wpierdalania się w tłum etc. na tym festiwalu była przeogromna. Takiego natężenia chamówy nie widziałem na żadnym gigu (do chamówy nie zaliczam opierdalania lamusów z papierosami, bo to oni uskuteczniają nawyki z obory a nie odwrotnie), a byłem na Mystic niecałe 3 h.
Na takim Brutal Assault w Czechach pełna kulturka, zero pchania pod sceną, brak ścisku itp.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Ja najwięcej bydła widziałem na początku W.A.S.P. jak przepychali się koło mnie w kierunku centralnej kałuży.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8263
Wiesz co niby tak, z drugiej strony ja wczoraj po Opeth poszedlem na WASP i musiałem się wpierdolic ostro lokciami w tłum, żeby w ogóle widziec scene. Chętnie stanalbym sobie dalej i ogladal gig na ekranie, ale był wylaczony. Ten park stage jest po prostu fatalny, za mała scena na to ile ludzi chce zobaczyć zespoły. I musiałem wbijać się na chama żeby w ogóle zobaczyc zespol. To samo było jak zaczęła się ulewa, ludzie nie mogli szybko się zawinac bo był tłum, jakbym nie miał parasola z otwarcia u nugza to byłby dramat. Do klubow na Mysticu nawet nie zagladam zazwyczaj bo ta sama historia, za małe sceny jak na liczbe ludzi.Kevin18 pisze: ↑sob cze 07, 2025 1:59 pmDlatego mimo że kocham Polskę i jestem patriotą to w życiu nie pojadę na Mystic bo nie chce mi się użerać z bydłem które nie szanuje innych. Byłem raz, nigdy więcej.Frank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 12:11 pm No tak, liczba przypadków spięć, darcia na siebie ryja, wpierdalania się w tłum etc. na tym festiwalu była przeogromna. Takiego natężenia chamówy nie widziałem na żadnym gigu (do chamówy nie zaliczam opierdalania lamusów z papierosami, bo to oni uskuteczniają nawyki z obory a nie odwrotnie), a byłem na Mystic niecałe 3 h.
Na takim Brutal Assault w Czechach pełna kulturka, zero pchania pod sceną, brak ścisku itp.
Ten Park mam wrażenie, że jest na dodatek mniejszy niż był. Namiot dźwiękowca wygląda na wysunięty bardziej do przodu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- Caracalized
- -#Moonchild

Ten Park Stage jest absolutnie chujowo ustawiony. Scena do przeniesienia lub całkowitego wyjebania xD
- blackcocker
- -#Moderator

Byłem zdechnięty, ale Bad Touch gra właśnie tak energiczny gig, że wróciły siły na ostatni dzień festiwalu. Desert przeniesiony, ale kapele z tej sceny znów dostarczają
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Frank Drebin
- -#Clansman

To mogłeś wcześniej przyjść a nie robić chlew.Dzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 2:47 pmWiesz co niby tak, z drugiej strony ja wczoraj po Opeth poszedlem na WASP i musiałem się wpierdolic ostro lokciami w tłum, żeby w ogóle widziec scene. Chętnie stanalbym sobie dalej i ogladal gig na ekranie, ale był wylaczony. Ten park stage jest po prostu fatalny, za mała scena na to ile ludzi chce zobaczyć zespoły. I musiałem wbijać się na chama żeby w ogóle zobaczyc zespol. To samo było jak zaczęła się ulewa, ludzie nie mogli szybko się zawinac bo był tłum, jakbym nie miał parasola z otwarcia u nugza to byłby dramat. Do klubow na Mysticu nawet nie zagladam zazwyczaj bo ta sama historia, za małe sceny jak na liczbe ludzi.Kevin18 pisze: ↑sob cze 07, 2025 1:59 pmDlatego mimo że kocham Polskę i jestem patriotą to w życiu nie pojadę na Mystic bo nie chce mi się użerać z bydłem które nie szanuje innych. Byłem raz, nigdy więcej.Frank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 12:11 pm No tak, liczba przypadków spięć, darcia na siebie ryja, wpierdalania się w tłum etc. na tym festiwalu była przeogromna. Takiego natężenia chamówy nie widziałem na żadnym gigu (do chamówy nie zaliczam opierdalania lamusów z papierosami, bo to oni uskuteczniają nawyki z obory a nie odwrotnie), a byłem na Mystic niecałe 3 h.
FotD = TOP5 albumów Maiden
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Przecież Dzozef już wielokrotnie w swoich postach pokazywał, że na koncertach jest tym polskim bydłem o którym tu tyle razy pisaliście
hee łokcia tu, tu z bara, tu się przepcham i jestem bliżej!!!
Zdecydowanie było warto wstać z samego rana i zażyć trochę Bad touchblackcocker pisze: ↑sob cze 07, 2025 3:43 pm Byłem zdechnięty, ale Bad Touch gra właśnie tak energiczny gig, że wróciły siły na ostatni dzień festiwalu. Desert przeniesiony, ale kapele z tej sceny znów dostarczają
-
Deleted User 8263
Kiedy? Przyszedłem od razu po Opeth.Frank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 3:46 pmTo mogłeś wcześniej przyjść a nie robić chlew.Dzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 2:47 pmWiesz co niby tak, z drugiej strony ja wczoraj po Opeth poszedlem na WASP i musiałem się wpierdolic ostro lokciami w tłum, żeby w ogóle widziec scene. Chętnie stanalbym sobie dalej i ogladal gig na ekranie, ale był wylaczony. Ten park stage jest po prostu fatalny, za mała scena na to ile ludzi chce zobaczyć zespoły. I musiałem wbijać się na chama żeby w ogóle zobaczyc zespol. To samo było jak zaczęła się ulewa, ludzie nie mogli szybko się zawinac bo był tłum, jakbym nie miał parasola z otwarcia u nugza to byłby dramat. Do klubow na Mysticu nawet nie zagladam zazwyczaj bo ta sama historia, za małe sceny jak na liczbe ludzi.
-
Deleted User 8263
No właśnie nie, bo ja zawsze kolejkuje żeby być z przodu cymbale xDShedao Shai pisze: ↑sob cze 07, 2025 3:52 pm Przecież Dzozef już wielokrotnie w swoich postach pokazywał, że na koncertach jest tym polskim bydłem o którym tu tyle razy pisaliściehee łokcia tu, tu z bara, tu się przepcham i jestem bliżej!!!
Bad touch super i chyba zaczęli nieco wcześniej niż 15:30.
Za to wokalistka Employed to Serve jest grubaska (umiarkowana, ale jednak)
Za to wokalistka Employed to Serve jest grubaska (umiarkowana, ale jednak)
https://www.last.fm/user/kamooo
- Frank Drebin
- -#Clansman

Trzeba było przeprowadzić niezwykle skomplikowaną operację myślową i dojść do wniosku, że skoro rozpiska jest na styk, miejsca mało a ludzi dużo, to gdy przyjdziesz późno, może być chuja widać. I po prostu wyjść z Opeth przed czasem. Tak jak pewnie zrobili to ludzie, którym wyjeżdżałeś z łokcia, jak typowy przedstawiciel polskiego bydła. Kiedyś ktoś za takie akcje ci te łokcie uszkodzi i będzie miał racje.Dzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 4:04 pmKiedy? Przyszedłem od razu po Opeth.Frank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 3:46 pmTo mogłeś wcześniej przyjść a nie robić chlew.Dzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 2:47 pm
Wiesz co niby tak, z drugiej strony ja wczoraj po Opeth poszedlem na WASP i musiałem się wpierdolic ostro lokciami w tłum, żeby w ogóle widziec scene. Chętnie stanalbym sobie dalej i ogladal gig na ekranie, ale był wylaczony. Ten park stage jest po prostu fatalny, za mała scena na to ile ludzi chce zobaczyć zespoły. I musiałem wbijać się na chama żeby w ogóle zobaczyc zespol. To samo było jak zaczęła się ulewa, ludzie nie mogli szybko się zawinac bo był tłum, jakbym nie miał parasola z otwarcia u nugza to byłby dramat. Do klubow na Mysticu nawet nie zagladam zazwyczaj bo ta sama historia, za małe sceny jak na liczbe ludzi.
FotD = TOP5 albumów Maiden
- Caracalized
- -#Moonchild

Co wy ludzie macie z tymi grubaskami? xD Mam nadzieję, że wy lepiej wyglądacie, że tak po grubaskach tutaj jedziecie.
Trzeba to oblać
Nikt nie wie jak wygląda kam, ale odkąd napisał o grubaskach w relacji z Pearl Jam, to zostały forumowym mememCaracalized pisze: ↑sob cze 07, 2025 4:17 pm Co wy ludzie macie z tymi grubaskami? xD Mam nadzieję, że wy lepiej wyglądacie, że tak po grubaskach tutaj jedziecie.
Gość z Bokassy e koszulce Liverpoolu