07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
Ja będę jechał z Warszawy. Też mam miejsca. Powrót od razu po koncercie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8263
Chętnie też:)
Odkupiłem płytę za 200 zł, uczciwa cena.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- blackcocker
- -#Moderator

Resale TM czy jakieś inne źródło? Cena przezacna
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Ok
Jedno czy dwa?Beny82 pisze:Chętnie też:)
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
To potencjalnie jedno chude miejsce się się znajdzie między Benym a Dzosefem jeszcze 
3 tygodnie, coś tam schudnę!!!
Judas Priest z gejem na pokładzie jest jak widać za mało pedalskie, więc dorzucono Gloryhammer. Ech. A mogli ściągnąć ten Accept i byłoby ładnie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Pierwszy raz słyszę o takim zespole
@edit: o chuj, disko polo, klawisze bardziej odpustowe niż na Maiden
@edit: o chuj, disko polo, klawisze bardziej odpustowe niż na Maiden
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
O, kurwa... Pięść do nosa to mało powiedziane. Chyba najgorsze raczysko z tych wszystkich heheszkowych bandów, nawet NK się chowa. A piszę to ja, fan m.in. Alestorm czy Nanowar Of Steel. Ja bym jakoś przeżył, ale wszystkim prawilnym rycerzom metalu szczerze współczuję. Choć zawsze można uznać że po prostu nie ma supportu, co też polecam.
Bardzo ładny pomysł! Niestety ciężki do zrealizowania, jak się wisi na barierce 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zabrzmiało z nazwy jak nowy numer Steel Panther 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
No to Galaxy Pro Buds 2 
Hehe, taaak... SP też o dwie klasy lepsi
Hehe, taaak... SP też o dwie klasy lepsi
W Steel Panther przede wszystkim grają ziomki Roba z solowych czasów. SP nawet supportowało Judasów na trasie Redeemera w USA. Nie mówię, że byłbym zachwycony takim wyborem, ale byłby łatwiejszy do zdzierżenia.
No przy takiej opinii z Twojej strony naprawdę można się zacząć bać supportu.johnny_o pisze: ↑śr cze 25, 2025 1:20 pm O, kurwa... Pięść do nosa to mało powiedziane. Chyba najgorsze raczysko z tych wszystkich heheszkowych bandów, nawet NK się chowa. A piszę to ja, fan m.in. Alestorm czy Nanowar Of Steel. Ja bym jakoś przeżył, ale wszystkim prawilnym rycerzom metalu szczerze współczuję. Choć zawsze można uznać że po prostu nie ma supportu, co też polecam.
Widziałem ich kiedyś na jakiś plenerowym feście przed starą Progresją. Można było trafić lepiej, ale można i zdecydowanie gorzej...
Night Mistress Fan Club Łódź