Iron Maiden Big Survivor 2025 - komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden Big Survivor 2025 - komentarze
Założyć temat na kolejne 3 płyty w nocy/nad ranem czy czekamy aż 3 pierwsze płyty skończymy?
Zajzajer on the Road 2026:
Poczekajmy
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Tak, poczekajmy. Bo po comebacku Invadera od klikania w mychę wskazujący boli. Za dużo też nie można, bo człowiek się gubi 
- blackcocker
- -#Moderator

AMOLAD klimat jak nie wiem. Piękne wałeczki. Do wywalenia tylko Dofferent i rewelacja sezonu 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Akurat Different to jeden z lepszych kawałków na tej wymęczonej płycie.
Solo ATG - palce lizać.
-
Deleted User 6661
Pamiętam jak pojechałem do sklepu i podjarany kupiłem edycje z DvD. Już po pierwszym odsłuchu byłem strasznie rozczarowany, pomyślałem co to ma być? ten refren Brighter i w kółko te same słowa i jeszcze ten głos Dickinsona jakby był przeziębiony. Albo The Longest Day początek fajny D-Day moje klimaty, ale potem to się jakoś rozjeżdża i flaki się z tego robią. Out of the Shadows uważałem kiedyś za najgorszy wałek Dziewicy. Lord of Light, Benjamin, Greater, Kolorki i chyba tyle mogę posłuchać z tej płyty, no i jeszcze Legacy momentami. Pamiętam jak Pierre zjechał te płyte też na forum i wrzucił swoją przyciętą wersje, mam to gdzieś na starym kompie w piwnicy. O wiele lepiej mi się słuchało tej ''jego wersji''. Tyle z moich wspomnień z Amolad.
To ciekawe, ma ktoś z forumowiczów gdzieś tę wersję? Posłuchałbym, może poprawiłaby się wtedy moja ocena tej płyty
-
Deleted User 6661
Profani. Dla mnie to jedyna płyta Maiden, którą uwielbiam, a która nie spodobała mi się od razu, musiała walczyć o moje względy jakiś czas. Z pozostałymi płytami jest zupełnie inaczej: albo pokochałem od razu, albo od początku jesteśmy tylko na stopie przyjacielskiej i dobrze nam z tym. A z trzema od razu spory dystans między nami i pewnie to się nie zmieni.
w finale głosujemy na to co ma odpasc, jak np w płycie Iron Maiden, bo teraz tam sie zaczal final jak widac
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Czyli tak jak dotychczas.
Zgadza się i bardzo proszę żeby w dogrywce między aces a Powerslave głosowały tylko osoby które zagłosowały na rime będę sprawdzać
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Głosowałem na Powerslave więc grzecznie odpadam.
Czekam na głosy Schizoid, Maxa i Franka jest nas 4 to jak się rozłoży po 2 to dalej będzie remis, ale Ladyevil np nie głosowała liczę że dojdzie jeszcze ktoś kto ominął te ostatnią rundę 
Mamy po 2 głosy dalej to samo, jedna osoba która nie głosowała i zaczynamy kolejną rundę (please) jak do 4 rano nikt nie zagłosuje, to ja wybieram. Kto pierwszy ten lepszy 
Komentarze o pierwszych wynikach moje: Hallowed, Phantom - bez zaskoczen pewniaki raczej, dzis konczymy w poludnie powerslave ale tam tez bez zaskoczen raczej bedzie, ze swietęj trójcy z tej płyty dwa sa w finale, co wygra to mi lotto, ale Aces stawiam wyżej obecenie.