Black Sabbath
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Black Sabbath
The Ultimate Sin zmasakrowane przez laseczkę z Halestorm, żenujący występ. A pewnie Shot in the Dark też nie zostało oszczędzone przez tłustego Żymianina. Dramat.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Laska z Halestorm fatalnie, a Żymianin (wybuczany swoją drogą) w miarę ok.
Jake - klasa! Tylko niestety schowany w miksie i wywalony ze sceny po dwóch kawałkach...
Jake - klasa! Tylko niestety schowany w miksie i wywalony ze sceny po dwóch kawałkach...
- Emilio
- -#Lord of the flies

"Tłusty Żymianin" to ten mosiek z Disturbed? Nie jestem na czasie z tymi ksywami...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
To akurat mojego osobistego autorstwa, ale tak, o niego chodziło.
Kim był ten typ w sutannie masakrujący Breaking the Law? Już pomijam, że nie wiem, po co ta supergrupa to grała, ale gość zupełnie niepasujący do utworu.
Kim był ten typ w sutannie masakrujący Breaking the Law? Już pomijam, że nie wiem, po co ta supergrupa to grała, ale gość zupełnie niepasujący do utworu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8263
Pozdrawiam z barierki. Zlapalem drewno typa z Czili Pepersv ale oddalem.
Baba z halestorm - nieporozumienie
Zymianin - wybuczany mocno, najmniejszy entuzuazm wzbudzil
Forge - kawal chuja ale dobrze wjechał
Najlepszy Tyler póki co
Baba z halestorm - nieporozumienie
Zymianin - wybuczany mocno, najmniejszy entuzuazm wzbudzil
Forge - kawal chuja ale dobrze wjechał
Najlepszy Tyler póki co
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Corgan dał mi chyba największe zadziwienie po ogłoszeniu rosteru gości. Jutro zobaczę, co tam odwalił 
Breaking the Law zmasakrował, ale reszta wyszła mu całkiem nieźle.
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Jak bardzo lubię łysego tak jego głos niezbyt pasuje do tej stylistyki. Ale fajnie i tak zobaczyć jego razem z Downingiem, Jonesem i Carey'em na jednej scenie 
-
Deleted User 8263
Jeśli chodzi o organizacje to spoko wszystko oznaczone, ochrona daje mnistwo wody, wejście od boku. Wchodziłem jak zaczął Mastodon ale na luzie ludzie puscili mnie do drugiego rzedu.
Slayer właśnie wszystko rozkurwil, zrobiło się mega ciasno i po Slayerze wcale się nie rozluznilo. Oby gunsi zamulili
Slayer właśnie wszystko rozkurwil, zrobiło się mega ciasno i po Slayerze wcale się nie rozluznilo. Oby gunsi zamulili
-
Deleted User 8263
Nie wierzę, że Tyler ma 77 lat. Genetic freak
Przyznam w ciemno, że jeśli będzie Planet Caravan od Anselmo, to z całą niechęcią, będzie to i tak dla mnie jeden z hajlajtow, i to z tych najjaśniejszych.
To raczej formalność.
E: Widziałem jakiś shorts z Tylerem - Świat chyba potrzebuje Aerosmith... JEBANY
To raczej formalność.
E: Widziałem jakiś shorts z Tylerem - Świat chyba potrzebuje Aerosmith... JEBANY
Metallica zmiotła.
Btw - Gunsi - nie było tragedii. Dobry cover Bloody Sabbath i potem widać że dał z siebie wszystko Axl
Btw - Gunsi - nie było tragedii. Dobry cover Bloody Sabbath i potem widać że dał z siebie wszystko Axl
Chyjowa bo bez Dave'a
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest