spokojnie
07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Wychodzą jeszcze Judsi po koncertach, czy już nie praktykują?
A jak to teraz jest z piciem na koncertach, trick na butelkę bez korka + korek w skarpecie przechodzi czy nawet tak już nie można? Albo jakieś "soft-flaski" lub musy jabłkowe Kubusia w kieszeni?
EDIT: nie doceniłem geniuszu swojego pytania, pusta saszetka po Kubusiu w kieszeni powinna przejść, a tę już można później kranówą uzupełnić
EDIT: nie doceniłem geniuszu swojego pytania, pusta saszetka po Kubusiu w kieszeni powinna przejść, a tę już można później kranówą uzupełnić
Ostatnio zmieniony pn lip 07, 2025 3:12 pm przez Brooce, łącznie zmieniany 1 raz.
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Przelewają zazwyczaj do plastikowego kubka z tego co widziałem. Ale ja nie pije alko, to własnych doświadczeń nie mam.
@Mila, masz bilet VIP, to jest pewniak ma spotkanie chyba 2/5 składu i podpisy od wazystkich. A czy Halford wychodzi do ludzi po koncercie to nie wiem.
@Mila, masz bilet VIP, to jest pewniak ma spotkanie chyba 2/5 składu i podpisy od wazystkich. A czy Halford wychodzi do ludzi po koncercie to nie wiem.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Gdzie VIP, 159 złotych wydałamRecit The Thornographer pisze: ↑pn lip 07, 2025 2:11 pm @Mila, masz bilet VIP, to jest pewniak ma spotkanie chyba 2/5 składu i podpisy od wazystkich. A czy Halford wychodzi do ludzi po koncercie to nie wiem.
Ale pamiętam, że w poprzednich latach można było zrobić sobie na lajcie sweet focie z Robem i resztą po koncercie. M.in. ostatniego razu w Łodzi tak było. Trochę czasu minęło, dlatego zastanawiam się czy to nadal jest praktykowane, ale skoro jest VIP za gruby hajs to pewnie nie
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

No niestety nie odpowiem, nie poluję na nich i w sumie prawie nikogo po koncercie. Wiem tylko, że możliwość kupna VIP nie musi eliminować spotkań, na przykładzie mojego bandu numer jeden, VIP w ofercie jest od lat, ale po koncercie przy autobusie spokojnie można pogadać, zebrać podpisy, strzelić fotę itd. więc może tutaj panowie też nie uciekają od razu. Ten VIP to nie tylko spotkanie, właściwie w przypadku Judasów to Roba i tak nie ma.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Raczej nie ma opcji
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Moonchild

Łatwiej to byłoby ich złapać pod jakimś najbliższym Hiltonem prawdopodobnie i to w jakichś porannych lub południowych godzinach lub ok. 19 zanim do hali pojadą. Teraz nie wiem czy wychodzą po konceetach, bo od dawna mi nie zależy, zresztą autografy Tiptona, Hilla, Halforda, Travisa i Faulknera mam, czyli całego składu z 2015 roku. I tak, wtedy wychodzili po każdym koncercie, może na festiwalowych tego nie robili i nie robią, bo na festiwalach wiadomo, że inaczej jest, ale po halowych nie było problemu ich złapać i Halford dosłownie z każdym robił zdjęcie, każdemu wszystko podpisywał.
Można próbować poczekać po koncercie i poszukać ich autokarów jak ktoś chce, ja na pewno nie poczekam, bo muszę wstać rano, ale za innych trzymam kciuki
Można próbować poczekać po koncercie i poszukać ich autokarów jak ktoś chce, ja na pewno nie poczekam, bo muszę wstać rano, ale za innych trzymam kciuki
- Caracalized
- -#Moonchild

Ja pieprzę, już czekam pod halą i już jest niezła kolejka xD Ale na tył hali poszedłem, z przodu jest ponoć jeszcze gorzej.
- Frank Drebin
- -#Clansman

Dlatego odpuszczam support, celuję w ok. 20.20 coby wbić się w przerwie, gdy wszyscy pójdą jeść/sikać/kupować. Może się uda dostać w miarę blisko sceny.
FotD = TOP5 albumów Maiden
- Caracalized
- -#Moonchild

Ja jestem w jakimś 8 rzędzie, a godzinę czekałem w kolejce do wejścia. Ciężko Ci będzie wbić blisko, chyba że taranem się wpierdolisz.
Drugi rzad sie melduje 
Tell me why I had to be a Powerslave
I don't wanna die, Im a God, why can't I live on?
EKIPA Z OPUSA klasycznie barierka pod blondasem
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Moonchild

tbf mam zajebisty widok, ale może zwolnią się jakieś miejsca jeszcze, nie tracę nadziei na to xDD
Władujesz się bliżej jak łysy wjedzie
- Caracalized
- -#Moonchild

Ktoś z Was ma koszulkę Pentagramu z ostatniej trasy z takim żółtym logiem? Bo widzę jak ktoś taki stoi od strony Faulknera pod sceną xD
Typek w szmacie Pentagram stał za nami wiele godzin, ale to nikt od nas
- Caracalized
- -#Moonchild

Ja na sobie też mam Pentagram, tylko longsleeve taki czarny z gwiazdą z tyłu (Relentless) i w sumie nie spodziewałem się, że zobaczę kogoś innego w ciuchu tego zespołu xD
Jakaś wąska ta scena coś