Run for Your Lives tour 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run for Your Lives tour 2025
Mam problem z zakupem biletów parkingowych na Wiedeń.Czy ktoś mógłby pomóc.
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Ja zawsze parkuje na centrach przesiadkowych np. Leopoldau. Jeszcze mi się nie zdarzyło by zabrakło tam miejsca.
-
Deleted User 8263
Jak można mieć dwie gitary, bas, bebny czyli te same instrumenty co Maiden i być AZ TAKIM GOWNEM. To powinno być karalne, co za scierwo z tego avatara.
-
Deleted User 8263
Morda tego wokalisty sprawia, że zawsze jak ją widzę, to mam ochotę rozwalić monitor
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Kto robi Arnhem?
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

Hej, jeżeli ktoś z Was wygrał FTTB na Frankfurt albo Stuttgart i nie ma towarzysza, chętnie dołączę 
Bardzo dobre koncerty w Paryżu. Drugi chyba trochę lepszy niż pierwszy - zespół był bardziej zgrany i miał większy fun.
Miło, że zespół wrócił do La Defense Arena po 3 latach i wypełnił ją tym razem dwukrotnie. Czyżby St Denis w przyszłości ?
Pozdrawiam liczną, polską ekipę.
Miło, że zespół wrócił do La Defense Arena po 3 latach i wypełnił ją tym razem dwukrotnie. Czyżby St Denis w przyszłości ?
Pozdrawiam liczną, polską ekipę.
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

Jeżeli ktoś z Was wygrał FTTB na którykolwiek Berlin i wybiera się sam, chętnie dołączę.
Zresztą podobnie, jak w przypadku Frankfurtu i Stuttgartu.
Spare chociaż na 1 z tych 4 koncertów to już by była rewelacja.
Te losowania to jakiś żart
Zresztą podobnie, jak w przypadku Frankfurtu i Stuttgartu.
Spare chociaż na 1 z tych 4 koncertów to już by była rewelacja.
Te losowania to jakiś żart
Pewnie jeszcze dziś spadnie: https://youtu.be/XKIFrDn1QEU?feature=shared
Baner Run for your lives na słoweńskim eventimie. Szybka rozgrzewka w Europie przed USA w 2026?
Byloby extra! Lublana rules 
15 koncertów w Europie ma być w 2026.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Pojęcia nie mam. Jedynie kolega który robi w data Ticketmastera powiedział że ze swojego źródła dowiedział się że będzie kilkanaście koncertów.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Zajebisty ten Berlin drugi dzien. Paradoksalnie najlepsza zabawa na granych do porzygu kotletach. Rime to chyba jednak najlepszy Maidenowy epik. Samo Waldbuhne swietna miejscówka. Pozdro dla gościa, z którym mogłem pomachać flagą polską na FOTD. i jebac Niemcow za jaranie szlugów w tłumie.
EDIT: Avatar też jebac.
EDIT: Avatar też jebac.
Mnie też koncert świetnie wszedł
Najbardziej czekałem na początek do Phantoma włącznie ale kotleciska też zacne 
Czy zmienili jakiś czas temu filmik Hallowed na bardziej statyczny, czy coś się zacięło?
Czy zmienili jakiś czas temu filmik Hallowed na bardziej statyczny, czy coś się zacięło?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Za mala scena na pelne ekrany stad ubozsza wersja
Mniejsza powierzchnia rozpraszająca i od razu lepiej 
Oba koncerty w Berlinie bardzo solidne! Waldbuhne akustycznie jest świetna, choć trochę tam za ciasno jak dla mnie :/ No i palenie w tłumie trochę przeszkadza jednak...
W każdym razie do meritum - zespół w dobrej formie, nie powiem że w wyśmienitej (wg mnie w 2023 w Krakowie było lepiej) ale w naprawdę dobrej
Rime to jednak jest najlepszy klasyk spośród epików, łącznie z obłędną animacją pozamiatał!
Liczę, że wydadzą po trasie wideoklipy na YT do poszczególnych utworów, z animacjami. Bo ta Rime to dla mnie majstersztyk.
Duży Eddie też ciekawy, doceniam starania o uzyskanie efektu 3D, aczkolwiek troche mi brakuje fizycznej obecności "dużego" Eddiego :/ Mniejszy się pojawia, więc pod tym względem git
Niby narzekał człowiek na kotletową setlistę, a najbardziej się wydzierał na największych kotletach potem
W każdym razie do meritum - zespół w dobrej formie, nie powiem że w wyśmienitej (wg mnie w 2023 w Krakowie było lepiej) ale w naprawdę dobrej
Duży Eddie też ciekawy, doceniam starania o uzyskanie efektu 3D, aczkolwiek troche mi brakuje fizycznej obecności "dużego" Eddiego :/ Mniejszy się pojawia, więc pod tym względem git
Niby narzekał człowiek na kotletową setlistę, a najbardziej się wydzierał na największych kotletach potem