31/07/2025 - Bryan Adams - Kraków

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Mikson
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: 31/07/2025 - Bryan Adams - Kraków

Post autor: Mikson »

krusejder pisze: czw lip 31, 2025 7:35 pm Wpuscili bez problemów
Do tego maila z przeprosinami i sprostowaniem poprzedniej wiadomości wysłali :lol:
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

No to bardzo miło :)

A koncert znakomity, myślę, że 9,5 na 10
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
IMTar
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: IMTar »

Tak powinno się organizować koncerty, a nie jak te zjeby. Baby wnosily torebki, torby, reklamówki czy co tam chciały. Jakby sie człowiek bardziej postarał to by i galon wody wniosl, nie mówiąc juz o malych butelkach. Nie bylo zasiekow w postaci 4 bramek, jak ostatnio na Gunsach. A dziewczynie, która sprawdzała czy ma sie bilet, pokazałem rachunek za prąd i dobre było. Do tego stopnia sie rozbisurmanilem, że majac kiepskie miejsca pod sufitem, stanąłem sobie w przejściu na wejściu. Ale po 3 piosenkach przyszła miła pani i poleciła zająć miejsce na bilecie. Ogólnie mila odskocznia o tych pedałów. Co do koncertu to bardzo dobry. Jedyny minus to przygwiazdorzenie i spoznienie sie 15 minut przez Bryana.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Punkt 20 zaczęli puszczać filmy ... Mojego serca nie podbiły, ale sporo ludzi w ich trakcie zajmowało miejsca na krzesełkach, więc chyba taką funkcję mają spełniać i spełniają

Dość, że gdy koncert się kończy 22:30 to wciąż wszyscy mają full czasu, by wsiąść w zbiorkom i dojechać w to miejsce Krakowa, z którego przybyli.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
ODPOWIEDZ