Nie slayer, a Kerry Kurwa King jeśli jużEj to jest zajebisty news, Slayer kurwa.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nie slayer, a Kerry Kurwa King jeśli jużEj to jest zajebisty news, Slayer kurwa.
Z Gojirą nie do końca mi po drodze, ale dorwałem bilet w naprawdę przystępnej cenie i chętnie pobujam się do utworów Slayera i z gatunku Slayer-core18:00 - Drzwi
19:00 - 20:00 - Kerry King
20:30 - ... - Gojira
Jest prawdziwa. Ważne że Kerry ma godzinę (bo bałem się że będzie 45 min)Oby ta czasówka była prawdziwa. Przerwy nie jakieś długie, a wszystko powinno się skończyć koło 22.
Ja tu siedze i faktycznie mam tu miejsce. Co ciekawe plyta calkowicie wypchana, gorne tryby wyłączone, ale fakt te sektory "premium" pusteTrybuny najbliżej sceny wyglądają na wyłączone ze sprzedaży, puchy fest. Ale widać pojedynczych łudzi który siadają sobie tam bez przypału xD
Nie no pojebalo cie rozpierdala łysolSpaaaać
One były włączone do sprzedaży bardzo późno i aktualnie jako jedyne są dostepneJa tu siedze i faktycznie mam tu miejsce. Co ciekawe plyta calkowicie wypchana, gorne tryby wyłączone, ale fakt te sektory "premium" pusteTrybuny najbliżej sceny wyglądają na wyłączone ze sprzedaży, puchy fest. Ale widać pojedynczych łudzi który siadają sobie tam bez przypału xD
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości