Tak, Biff specjalnie ma operację i odwołali pół trasy w tej makiawelicznej zmowie.MaidenZary pisze: ↑wt lip 29, 2025 11:30 am Mam takie urojenie, że Saxon to była zasłona dymna. No i zgadza się czasowo i logistycznie. Berlin 30.07 -> Czaplinek 31.07 -> Warszawa 02.07.
Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Forum internetowe to poważna sprawa.
-
MaidenZary
- -#Prisoner

Jak oni to zrobili? Czyli te oskarżenia o konszachty z diabłem po wydaniu TNOTB były prawdziwe...
Tak, Biff specjalnie ma operację i odwołali pół trasy w tej makiawelicznej zmowie.
A tak serio to martwi mnie i nurtuje, że ostatnim koncertem jest właśnie Polska - że Bruce powie, zaczynaliśmy największy World Tour w Polsce w 84 i tu kończymy z koncertowaniem. Taki mnie zły sen prześladuje.
Maiden na Woodstocku xd Nie wiem co bierzesz, ale możesz pożyczyć.MaidenZary pisze: ↑wt lip 29, 2025 4:55 pmJak oni to zrobili? Czyli te oskarżenia o konszachty z diabłem po wydaniu TNOTB były prawdziwe...
Tak, Biff specjalnie ma operację i odwołali pół trasy w tej makiawelicznej zmowie.
A tak serio to martwi mnie i nurtuje, że ostatnim koncertem jest właśnie Polska - że Bruce powie, zaczynaliśmy największy World Tour w Polsce w 84 i tu kończymy z koncertowaniem. Taki mnie zły sen prześladuje.
Maiden kończącą karierę w Polsce mając zabookowany cały 2026 na Amerykę Południowa i USA.. Nie wiem co bierzesz, ale możesz pożyczyć.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Lepiej nie pożyczaj, bo potem będziesz wypisywał podobne banialuki. A widać, że to MOCNY towarKevin18 pisze: ↑wt lip 29, 2025 5:23 pmMaiden na Woodstocku xd Nie wiem co bierzesz, ale możesz pożyczyć.MaidenZary pisze: ↑wt lip 29, 2025 4:55 pmJak oni to zrobili? Czyli te oskarżenia o konszachty z diabłem po wydaniu TNOTB były prawdziwe...
Maiden kończącą karierę w Polsce mając zabookowany cały 2026 na Amerykę Południowa i USA.. Nie wiem co bierzesz, ale możesz pożyczyć.
Ruszają od samego początku 2026? Bo są plotki ze przed Ameryką wcisną Festy w EuropieKevin18 pisze: ↑wt lip 29, 2025 5:23 pmMaiden na Woodstocku xd Nie wiem co bierzesz, ale możesz pożyczyć.MaidenZary pisze: ↑wt lip 29, 2025 4:55 pmJak oni to zrobili? Czyli te oskarżenia o konszachty z diabłem po wydaniu TNOTB były prawdziwe...
Słyszałem że ma być Wacken w 2026, ale na ile to plotka na ile prawda to nie wiem, dowiemy się za kilka dni.Budziol pisze: ↑wt lip 29, 2025 6:52 pmRuszają od samego początku 2026? Bo są plotki ze przed Ameryką wcisną Festy w EuropieKevin18 pisze: ↑wt lip 29, 2025 5:23 pmMaiden na Woodstocku xd Nie wiem co bierzesz, ale możesz pożyczyć.MaidenZary pisze: ↑wt lip 29, 2025 4:55 pm
Jak oni to zrobili? Czyli te oskarżenia o konszachty z diabłem po wydaniu TNOTB były prawdziwe...
Maiden kończącą karierę w Polsce mając zabookowany cały 2026 na Amerykę Południowa i USA.. Nie wiem co bierzesz, ale możesz pożyczyć.![]()
www.last.fm/user/darkfuneral18
W tym roku nie ma ich na Wacken, jeden TAKI fest na Niemcy mysle prawdopodobny
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Musieliby być w Europie 6 tygodni. Trudne, ale nie niemozliwe
A myślicie że zmienia cokolwiek w setliscie w przyszlym roku?
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Stefan nie pozwala chłopakom majtek zmieniać, a co tu mówić o utworach
.
Akurat rok do roku przecież często były zmiany. Ale jeśli EU będzie przed USA, to pewnie nic nie zmienią.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
O jak prychlem :d tekst złotoUnder Jolly Roger pisze: ↑wt sie 12, 2025 5:12 pm Stefan nie pozwala chłopakom majtek zmieniać, a co tu mówić o utworach.
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Ja bym chciał The Alchemist na żywo, bo bardzo lubię ten kawałek, ale to chyba się nie wydarzy 
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Legacy to była TA trasa Maiden, na TFP nic nie zmienili, nie liczyłbym na nic w przyszłym roku.
Na TFP nie było drugiego okrążenia po żadnym kontynencie
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

a w czym trasa Legacy of the Beast miała taki lepszy set od tegorocznej? Killers to taki Flight of Icarus, Murders to taki Where Eagles Dare, no a duet Mariner i Seventh Son to takie Clansman i Sign of the Cross.
Też wolę obecny set.
Jakoś tamta trasa faktycznie miała dla mnie taki bardziej podniosły vibe i zasługiwała na nazwę Legacy, na tej nie poczułem tego na materiałach w sieci. Nie zaliczyłem jej i nawet to po mnie spłynęło dość szybko.
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Nie napisałem, że wolę obecny set, ale że dziwi mnie aż taka jego krytyka. Ten set jest dobry, ale rozczarowujący. Świetny dla kogoś kto widział ich na 2-3 trasach, ale już dla kogoś kto jeździ na nich od 20 lat dużo mniej. Iron Maiden ma jedną ogromną wadę. Oni zrównują fanów tak jakby. Nie opłaca się być ich zagorzałym zapaleńcem, nie opłaca się być ich takim starym weteranem. Ktoś kto widział ich na trzech ostatnich trasach widział 90% tych utworów z lat 80 co fani, którzy widzieli wszystkie trasy w XXI wieku . To trochę nie w porządku.
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Faktycznie zawili z tym Be Quick or Be Dead. Doskonały rocker. Teraz słucham. Powinni to zagrać zamiast Aces High. Swoją drogą, że ja takie nudziarstwo jak ATSS stawiałem kiedyś wyżej to aż nie rozumiem.