Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Czasówka tyłko dla orłów 
Nie przepadam z takimi formatami jak prowadzi ta kobieta, w stylu "ekspert komentuje X, Y, Z". jest to dla mnie zwykły żer na fanach tego czy innego artysty. Jednak z tego wywiadu dowiedziałem się ciekawych rzeczy, chociaż sama prowadząca trochę mnie irytuje infantylnym zachowaniem. Ale wiem, że dla niektórych to może być coś atrakcyjnego, więc luz 
Akurat ona robi to w dość ciekawy sposób i zna się na rzeczy. Nie jest tak, że słucha tych piosenek i zaraz potem o nich zapomina, tylko faktycznie zwraca uwagę na materiał i czasami odnosi się do swoich wcześniejszych wrażeń w kolejnych filmikach.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Specyficzna babka, jak już, to przewijam jej materiały, w całości nie daję rady.
Świeży chat.z Nicko: https://youtu.be/SUGQDSav1cg?feature=shared
Kiedys czesto w wywiadach z nim byly przecieki o nadchodzacej trasie 
Pewnie na Maiden Italia nie było, a to jedyne wiarygodne źródło wiedzyPati pisze: ↑śr wrz 17, 2025 5:38 pm Plotkarze, coś Wam umknęło.
https://muzyka.interia.pl/metal/news-mu ... d,22419772
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Adrian z muchą i Nicko nie na boso 
pz pisze: ↑śr wrz 17, 2025 5:40 pmPewnie na Maiden Italia nie było, a to jedyne wiarygodne źródło wiedzyPati pisze: ↑śr wrz 17, 2025 5:38 pm Plotkarze, coś Wam umknęło.
https://muzyka.interia.pl/metal/news-mu ... d,22419772![]()
Skończył się czas cieplutkich jeszcze wieści z MI
www.MetalSide.pl
https://www.terazmuzyka.pl/rozlam-w-iro ... zapytania/
"Komponowanie jest stresujące. Zamykam się na kilka tygodni i się katuję. Nie powiedziałbym, że to trauma, ale to kawał ciężkiej roboty."
I potem katuje tymi (ostatnimi) wytworami słuchaczy. Skoro to tak wygląda, to jest to niemoc twórcza w całej okazałości, klejenie i lepienie na siłę.
"Komponowanie jest stresujące. Zamykam się na kilka tygodni i się katuję. Nie powiedziałbym, że to trauma, ale to kawał ciężkiej roboty."
I potem katuje tymi (ostatnimi) wytworami słuchaczy. Skoro to tak wygląda, to jest to niemoc twórcza w całej okazałości, klejenie i lepienie na siłę.
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Steve - ECDE i do przodu! 
Wrzucaliśmy już w temacie trasynurni pisze: ↑śr wrz 24, 2025 9:12 pm https://www.terazmuzyka.pl/rozlam-w-iro ... zapytania/
Chociaż z drugiej strony myślę, że z takim Dawsonem (o ile on ma wkład twórczy) to mogliby coś nowego ulepić. Tylko musieliby się cofnąć do czasów Virtual XI/BNW, spróbować popisać RAZEM krótsze utwory, bez tych patetycznych intro, smyczków, akustyków i cudów na kiju. Jakoś stylistycznie to zrobić na jedną modłę. No i długość vinyla maks.
A on ciągle tylko mysli o tym czy nie będzie to za mało progresywne
Patetyczne
I za krótkie
Że Becur bardziej chce nowy album IM niż Stefek :O
A nawet cała płyta epików
Jeśli nowy album IM miałby być w klimatach Mandrake + czegoś z Kotzen&Smith, to ja podziękuję i nie chcę albumów.
Steve zakończył Hell on Earth, ten kawałek to zajebisty autoplagiat znanych patentów, ale przemiły w odbiorze, toteż na tym wystarczy.
W British Lion to też nie Steve komponuje - on tylko dokłada swoje uwagi - ale rdzeń tworzy ktoś z gitarzystów lub wokalista. Simon nie komponuje.
M.
Steve zakończył Hell on Earth, ten kawałek to zajebisty autoplagiat znanych patentów, ale przemiły w odbiorze, toteż na tym wystarczy.
W British Lion to też nie Steve komponuje - on tylko dokłada swoje uwagi - ale rdzeń tworzy ktoś z gitarzystów lub wokalista. Simon nie komponuje.
M.
Nie wierzę w nowy album.
Albo w 2028 kończą zabawę albo będzie jeszcze jedna trasa, ale jaka ? Za cholerę nie mam pomysłu bo Maiden nie będzie się bawić w Farewell Tour a wszystko inne już w sumie było po Reunion.
Albo w 2028 kończą zabawę albo będzie jeszcze jedna trasa, ale jaka ? Za cholerę nie mam pomysłu bo Maiden nie będzie się bawić w Farewell Tour a wszystko inne już w sumie było po Reunion.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- blackcocker
- -#Moderator

Nie zapominaj, że "po reunion" to już 25 lat - cała generacja fanów, albo nawet 2?
więc możliwe, że powtórzą pewne zagrywki, których ludzie w moim wieku nie mogli widzieć, bo albo pływali w jajkach ojca, albo na chleb mówili bep
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***