Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Mnie akurat wkurwia te ogłaszanie trasy na ratyNiby sie czlowiek cieszy, ze poszlo ogloszenie ale z drugiej strony…
Planujesz koncert na innym kontynencie?Mnie akurat wkurwia te ogłaszanie trasy na ratyNiby sie czlowiek cieszy, ze poszlo ogloszenie ale z drugiej strony…
ja teżSpróbuję zrobić Bratysławę.
Planuje. Liczę na JaponiePlanujesz koncert na innym kontynencie?Mnie akurat wkurwia te ogłaszanie trasy na ratyNiby sie czlowiek cieszy, ze poszlo ogloszenie ale z drugiej strony…
Planuje. Liczę na JaponiePlanujesz koncert na innym kontynencie?
Mnie akurat wkurwia te ogłaszanie trasy na raty
Po ostatniej koncertówce to nie wiemW 2025 nie istnieją sold outy.
Fajnie, że będzie live album. Szkoda, że pogrzebane zostały szanse na wydawnictwo z TFP.
No cóż, daleko jej do ideału i w zasadzie uważam to wydawnictwo za zbędne, ale liczę na to, że skoro tak im się podoba obecna trasa i nowe elementy wizualne, to będą chcieli jakoś to oddać na płycie.Po ostatniej koncertówce to nie wiemW 2025 nie istnieją sold outy.
Fajnie, że będzie live album. Szkoda, że pogrzebane zostały szanse na wydawnictwo z TFP.![]()
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości