Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Nom, trochę dziwne, że potencjalnie ostatnie DVD zespołu będzie zarejestrowane w Paryżu, a nie w domuMakarony też wyróżnieni. Teraz mieli Padwę, za rok mają Mediolan. Przecież to od siebie dwa rzuty beretem.
O Helmutach i Żabojadach aż żal tu wspominać...
Dokładnie tak...Liczyłem, że jak Bruce na narodowym obiecał, że wrócą to miał na myśli 2026 a nie 2028+.
Ale naprawdę przykładacie wagę do tego, co "muzyk na koncercie powiedział"?Dokładnie tak...Liczyłem, że jak Bruce na narodowym obiecał, że wrócą to miał na myśli 2026 a nie 2028+.
Mam podskórne wrażenie że Iron Maiden już więcej w Polsce nie zagra.Dokładnie tak...Liczyłem, że jak Bruce na narodowym obiecał, że wrócą to miał na myśli 2026 a nie 2028+.
No ja też podskórnie przeczuwam, że koniec kariery po 2026. Zwłaszcza, że Harrisowi się nowa płyta nie widzi, a on sam ma już 70 lat zaraz.Mam podskórne wrażenie że Iron Maiden już więcej w Polsce nie zagra.Dokładnie tak...Liczyłem, że jak Bruce na narodowym obiecał, że wrócą to miał na myśli 2026 a nie 2028+.
Oczywiście jest taka możliwość i byłaby wielka szkoda, ale nawet jeśli to w takim wypadku przynajmniej pożegnanie było na pełnej kurwie.Mam podskórne wrażenie że Iron Maiden już więcej w Polsce nie zagra.
Nieszczególnie, ale gdy wokalista jednego z moich ulubionych zespołów obiecuje powrót i mam mega ciśnienie na powtórkę to jednak "trzymam za słowo" i mam nadzieję.Ale naprawdę przykładacie wagę do tego, co "muzyk na koncercie powiedział"?
Wydaje mi sie że Harris jak Harris ale czuję że Bruce coraz bardziej jara sie solową karierą i swoim zespołem, Adrian ma masę pobocznych projektów a plotki o Murrayu chcącym iść na emeryturę krążą od lat.Niby 70tka na karku, ale skonczyl trase u nas i ....
Zamiast odpocząć nastepnego dnia juz gral z BL![]()
Obstawiam, że może nawet nie być takiego komunikatuWydaje mi sie że Harris jak Harris ale czuję że Bruce coraz bardziej jara sie solową karierą i swoim zespołem, Adrian ma masę pobocznych projektów a plotki o Murrayu chcącym iść na emeryturę krążą od lat.Niby 70tka na karku, ale skonczyl trase u nas i ....
Zamiast odpocząć nastepnego dnia juz gral z BL![]()
Maiden to nie zespół bawiący się w ckliwe pożegnania więc nie zdziwi mnie komunikat Roda w 2028 że Maiden postanowili zakończyć działalność i że dziękują fanom za lata wierności bla bla.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość