Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nędza XD. Papa Roach sprzedało Torwar, The Offspring wyprzedało Atlas Arenę na wiele miesięcy przed koncertem, a The Rasmus mają sold out w Stodole. Skład bardzo dobry i wiele chętnych się znajdzie. Jedyne co mnie zastanawia, to czy cały ten skład nie będzie też na Rock for People w Czechach, wtedy to może być lepszy wybór niż Tauron.Ale nędza.....Papa Roach było pół roku temu w Warszawie, Offspring zaraz w Łodzi, a The Rasmus za 2 miesiące w Stodole.
No to "nędzy" raczej bym upatrywał po robieniu sobie jakichś oderwanych od rzeczywistości oczekiwań po poście z KwP, a nie samym ogłoszeniuWidzę, że nie do końca zrozumiałeś przesłanie. Nędza w moim mniemaniu dlatego, że odgrzewane kotlety. Wykonawcy, którzy byli, albo będą zaraz w Polsce. Fanfary wokół tego ogłoszenia np. na KwP były takie, jakby to miała być nie wiadomo jaka sensacja. Nędza:-)
Niekoniecznie, może to być fest zorganizowany na podobnej zasadzie jak sławetny Impact 2017. Osobno bilety na każdy dzień. Choć będą musieli się zmierzyć z ew. falą niezadowolenia na brak karnetów.To jednak nie dwa dni? Meh... Na miejscu za półdarmo spoko, ale żeby jechać i za miliony monet to absolutnie nie.
Znośna ta cena. Spodziewałem się 500 wzwyż.Ceny biletów:
389 zł – płyta
329/379/429 zł – miejsca siedzące

Wielki zamęt uczyniłeś teraz w głowie mejNaszło mnie czy aby nie pokusiliby się na Static-X. Na ewentualny drugi dzień.

Hollywood Undead i Lagwagon.Jutro o 10 ogłoszenie reszty składu.