Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Z notatek mi wychodzi, że jeszcze możliwe do ogłoszenia:
Pula na otwarcie
04.06 Sweden Rock
11.06 drugi Amsterdam
19.09 Hellfest/Graspop
21.06 drugi Paryż
Ewentualnie dwa gigi do dodania 30.06 i 09.07.
Teoretycznie mogliby jeszcze dodać Polskę dzień po Bratysławie, ale szanse są mniej więcej takie jak na ujawnienie Listy Epsteina. To już pewnie by zrobili Bratysławę po raz drugi jakby bilety fenomenalnie się sprzedawały.
02.06 Z Hanoveru na dzień w Szwecji, żeby na 06.06 wrócić do Norymbergi, nie widzę tego.04.06 Sweden Rock
Dobrze Ci wychodzi![]()
Zdecyduj sięBezsens totalny
Amsterdam poleciał w przedsprzedaży cały?!Amsterdam już wyprzedany. Ciekawe czy dorzucą 2 koncert.
Byli na Graspop w tym roku, więc jak coś to zakładam bardziej Hellfest w ten weekend.
Regularna sprzedaż Amsterdamu ruszyła dziś o 9:00 a po 10 minutach był sold out.Amsterdam poleciał w przedsprzedaży cały?!Amsterdam już wyprzedany. Ciekawe czy dorzucą 2 koncert.
Byli na Graspop w tym roku, więc jak coś to zakładam bardziej Hellfest w ten weekend.
Dobrze Ci wychodzi
Zdecyduj sięBezsens totalny![]()
![]()
![]()
![]()
ile osób wchodzi na festiwal Knebworth?A jednak Knebworth
Zeppelini w '79 ok. 200 tys zgromadziliile osób wchodzi na festiwal Knebworth?A jednak Knebworth
Cudów nie ma. Będzie ta sama lista a najwyżej za Seventh Sona wleci Wratchil… A nie, czekajJeśli jesteśmy przy plotach, domysłach to mnie zastanawia czy zmienią chociaż jedną piosenkę z set listy czy polecą 1:1 to samo.
1:1Jeśli jesteśmy przy plotach, domysłach to mnie zastanawia czy zmienią chociaż jedną piosenkę z set listy czy polecą 1:1 to samo.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości