Maideni odwiedzili nas przy okazji każdej trasy od AMOLAD także bez paniki jak nie skończą kariery to nas odwiedzą

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nie zmieniali nic, jeśli grali na różnych kontynentach, np. 2023 tylko Europa i 2024 reszta świata, podobnie było w 2012 i 2013. Jeśli grali 2 lata z rzędu w Europie, to coś tam minimalnie zmienili jak w 2013 i 2014. Teraz rzeczywiście byłaby pierwsza taka sytuacja, że Europa dostaje rok po roku identyczny set.Ale czy była kiedyś powiedzmy w ostatnich 20 latach taka sytuacja, ze trasa miała 2 części i niczego zupełnie nie zmienili?
"HBTN" to chyba wtedy wypadł z powodu procesu?Jeśli zdarzały się zmiany, to raczej na gorsze.
Np. podczas The Book of Souls World Tour 2016/2017 kosztem Tears of a Clown i Hallowed Be Thy Name rok później zagrali Wrathchild i The Great Unknown.
Oczywiście racja, nie wiem czemu wrzuciłem B do posta xDPrzecież tekst napisał nasz Lider
Po zgodzie, że grają gdzie jeszcze nei grali dawać PreZero Arenę i szlusDawac Atlas Arene x2 w to miejsce
Lipa. Bardzo liczyłem na ten koncert. Są jeszcze luki w terminarzu więc mam nadzieję, że dodadzą jakąś ciekawą lokalizację.Podobno Pula jednak nie wypali. Teraz pytanie czy ogłoszą że Ateny będą pierwsze czy szukają jakiegoś zamiennika ?
Skąd info, że nie wypali?Podobno Pula jednak nie wypali. Teraz pytanie czy ogłoszą że Ateny będą pierwsze czy szukają jakiegoś zamiennika ?
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość