Ja kupilem na MC za 10zlMan_Of_The_Edge pisze:Ogólnie to na pewno robi to wrażenie, ale więcej się spodziewałem za 105zł.
Iced Earth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Re: Iced Earth
-
Deleted User 1309
Jakby ktoś jescze nie wiedział(np ja do dziś
) To na oficjalnej jest do ściągnięcia Trailer nowego DVD Iced Earth . Wprawdzie z tego trailera raczej mało można się dowiedzieć o samym DVD , ale zawsze coś
http://www.icedearth.com/download.php
http://www.icedearth.com/download.php
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kolejny pomysł na dobry, a raczej tani support na Mystic Festival!
:rocx
Ponoć Iced Earth mają zagrać w Europie na letnich festiwalach, a wydaje ich Mystic więc kto wie...
Ponoć Iced Earth mają zagrać w Europie na letnich festiwalach, a wydaje ich Mystic więc kto wie...
zajawka DVD - beznadziejna, bo za krótka...
oni chyba teraz nie mają składu..ale w sumie dawno nie śledziłem od nich newsów
oni chyba teraz nie mają składu..ale w sumie dawno nie śledziłem od nich newsów
-
Deleted User 1309
Nawet nie ma co marzyc bylo by za pięknieKolejny pomysł na dobry, a raczej tani support na Mystic Festival!
A co do składu to chyba nie mają basu narazie a pozatym Shaffer pewnie kręci przy Demons & Wizards a Owens probuje rozkrecic jakis solowy projekt
nieraz posłucham tej grupy
no pewnie ze nam iced earth jak Tom spiewal w judasach wiec sobie poradzi 
nie, nie nie!WICKER MAN pisze:Ponoć Iced Earth mają zagrać w Europie na letnich festiwalach, a wydaje ich Mystic więc kto wie...
graja zdatnie. ale patrzac narazei na liste supprotow
Kreator to jedyny prawdlowy przedskoczek
Jazz is not dead, it just smells funny.
było by swietnie :rocxWICKER MAN pisze:Kolejny pomysł na dobry, a raczej tani support na Mystic Festival!:rocx
![]()
ale czy tani?? mam pewne watpilwosci
-
Deleted User 357
Gdyby grali z Barlowem to byłoby super,teraz to mogliby co najwyżej zamiast Nightwisha zagrać...
-
Deleted User 1309
Niewiecie czasem na jakiej zasadzie ma być te DVD ?? Bo z tego co udalo mi się wyczytac czy wywnioskowac(a nie wiem czy dobrze zrozumiałem tekst
) to maja to byc piosenki z ,,Gettysburg 1863" + opowiastki historycznie Shaffera.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Właśnie z Owensem byłoby najlepiej.Żelazny pisze:Gdyby grali z Barlowem to byłoby super,teraz to mogliby co najwyżej zamiast Nightwisha zagrać...
Co do DVD to mają to być wersje Gettysburg 1863 - metalowa i symfoniczna (w 5.1), opowiastki Shaffera na temat bitwy, klip w/w utworu z orkiestrą, klipy itp. Ogólnie zapowiada się ciekawie.
a da się gdzieś usłyszeć wersje starych utworów z Owensem na wokalu?
nie słyszałem tego i nie wiem kompletnie jak mu wychodzą te utwory
może jakies nagranie by mnie przekonało, że Owens to wokalista godny ryczeć pod szyldem Iced Earth
może jakies nagranie by mnie przekonało, że Owens to wokalista godny ryczeć pod szyldem Iced Earth
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

eMule, Soulseek, Kazaa... Trzeba szukać. Osobiście nie mam za dużo, ale niedługo spróbuję coś znaleźć.MiKi pisze:a da się gdzieś usłyszeć wersje starych utworów z Owensem na wokalu?
-
Deleted User 357
Tobie to się Funeral For a Friend podoba,więc Twojej opinii nie bierzemy w ogóle pod uwagęWICKER MAN pisze: Właśnie z Owensem byłoby najlepiej.:rocx
A gdybym usłyszał takie Birth Of The Wicked w wykonaniu Owensa to nie wiem jak bym na to zaregował
-
Deleted User 622
Ja Fjunerala nie lubie, a Icedów z Owensem na zywo chetnie bym zobaczył.
ja najpierw chętnie bym usłyszał to, chwilowo się nie wypowiadam
jednak Iced Earth z Ripperem coś w sobie ma czego nie mieli z Matt'em
jednak Iced Earth z Ripperem coś w sobie ma czego nie mieli z Matt'em
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie jestem fanem FFAF - mówiłem tylko, że grają ciekawą muzę.Żelazny pisze:Tobie to się Funeral For a Friend podoba,więc Twojej opinii nie bierzemy w ogóle pod uwagę![]()
![]()
A gdybym usłyszał takie Birth Of The Wicked w wykonaniu Owensa to nie wiem jak bym na to zaregował
Matt jest przęciętnym wokalistą. Ripper to naprawdę czołówka jeśli chodzi o współczesnych, młodszych śpiewaków.
-
Deleted User 1309
HerezjaMatt jest przęciętnym wokalistą.