Avantasia, Accept do tego Gotthard, Kamelot, Eclipse ...
Chyba zrobię AD 2026 dwa festiwale
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

80 % rzeczy które słucham to Black / Death / Thrash i uważam że w porównaniu do takiego Brutal Assault czy Party San sympatyczny Mystic to szajs niebywały.

Stawiam na B90. Sauna gratis.Recit The Thornographer pisze: ↑wt paź 07, 2025 12:35 pm Marduk koncertowo to bestia, ale na Mysticu to będzie dodatkowo turbo ścisk i terrarium zapewne w jednym z klubów.

Marduk jak dla mnie tylko klubowo, ogólnie lubie takie klimaty w klubach, open air taka muzyka jakoś traci swój klimat.Recit The Thornographer pisze: ↑wt paź 07, 2025 12:35 pm Marduk koncertowo to bestia, ale na Mysticu to będzie dodatkowo turbo ścisk i terrarium zapewne w jednym z klubów. Z czystym sumieniem w tym roku mogę podziękować, tylko ten EmperoR i Dimmu Borgir jeszcze są w grze i jak się pojawią, to sprawią, że będę chciał być.
Jeszcze taka wizja mnie naszła wczoraj, że Candlemass z Messiaha Marcolinem mógłby tam zagrać, bo po greckim epizocie mnich mówił, że jest gotowy na kolejne takie akcjeAle to się pewnie nie wydarzy.

Ale dziwne, że oni by kasy akurat nie mieli jeżeli rzeczywiście o kasę tu się rozbiega, a nie brak pomysłu na jakiś konkretny line up i to, że Stocznia okazała się być za mała i nie szarżują z wielkimi nazwami albo nie zdążyli jakichś kapel na czas sobie zabookować. Ale nadal uważam, że A Perfect Circle jakąś ogromną nazwą u nas nie jest.