Run for Your Lives tour 2026 Europa i Reszta Świata
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Emilio
- -#Lord of the flies

Re: Run for Your Lives tour 2026
Pytanie czy logistycznie to w przypadku IM miało sens? Przyjazd do Polski dzień po koncercie w Hanowerze i na trzy dni przed kolejnym koncertem w Niemczech (Rock im Park)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nie takie rzeczy się w branży zdarzały
Choćby ostatnia trasa Saxon była jakoś bezsensownie rozpisana. Grali zagranicą, u nas, potem zagranicą i znowu Polska. To nie jest niemożliwa sytuacja, ale nie zakładam, że tak się stanie. Choć byłoby to rzeczywiście ciekawe wydarzenie. Zakładam, że tym razem LN będzie chciało zaprezentować jakiś sensowny skład Impactu, skoro już zdecydowali się przywrócić festiwal. Ostatnio to była bieda straszna i to się odbiło na zainteresowaniu. Jeśli chcą w to iść, to potrzebują mocnych nazw. No i tutaj Iron Maiden pasuje akurat idealnie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Saimon1995
- -#Moderator

Czy czasem Live Nation Polska nie reklamowała koncertu IM na Słowacji? Pchali by środki w reklamę koncertu w sąsiednim kraju jeśli mieliby ogłosić krajowy?
A no to elegancko pasuje sztuka u nasSaimon1995 pisze: ↑śr paź 15, 2025 8:06 amNo na ten moment nie mają. 2.06 Hannover i 6.06 Rock im Park.
Może coś się zmieniło? Coś wypadło z planów IM i jest opcja na PL? Zobaczymy lada chwila co LN ogłosi.
www.MetalSide.pl
I want to believegumbyy pisze: Może coś się zmieniło? Coś wypadło z planów IM i jest opcja na PL? Zobaczymy lada chwila co LN ogłosi.
- Saimon1995
- -#Moderator

To na pewno będzie Iron Maiden. Grupa ma czerwone logo, Live Nation datę festiwalu w 2026 napisało również na czerwono.
To tak w formie żartu, oczywiście.
A idąc tym jakże ciekawym tropem - może Red Hoci? 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Baza wypadowa np. w Berlinie, wylot tuż przed koncertami "w pobliżu", powrót tuż po nich. Wszystko brzmi jak najbardziej logicznie
Maiden w Atlas Arenie w Łodzi ?
Byłyby jaja
Byłyby jaja
www.last.fm/user/darkfuneral18
Rock for People ogłasza dzisiaj headlinera, więc mam przeczucie, że będzie to ta sama gwiazda co na Impact, czyli nie IM
Były przewidywania, że 4 czerwca będzie Sweden Rock Festival, a koncert w Szwecji między dwoma koncertami w Niemczech ma teoretycznie jeszcze mniej sensu niż wizyta w Polsce
. Sweden Rock nic na razie nie ogłosił, więc jest opcja, że coś się wysypało i Polska by wskoczyła w to miejsce. Mimo to, dalej oceniam szanse na to dosyć nisko, Szwecję pewnie prędzej czy później ogłoszą, a na Impact będzie raczej coś w stylu Bring Me the Horizon lub Limp Bizkit.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Niech ogłoszą wreszcie całość Europy bo chciałem się na coś zdecydować, albo niech chociaż ten impact rozwieje wątpliwości xd
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Impact to może jak dobrze pójdzie Megadeth, a pewnie jakies inne Linkin Parki będą.
Ale chciałbym też poznać całość trasy IM i zaplanować.
Póki co mam bilet tylko na Hradec
Ale chciałbym też poznać całość trasy IM i zaplanować.
Póki co mam bilet tylko na Hradec
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

I oby tak pozostało bo z Bratysławy lecę prosto do Neapolu na parę dni
- Emilio
- -#Lord of the flies

Linkin Park ma ten dzień zajęty, jak patrzeć na poprzednie edycje, to gwiazdą był zawsze ktoś większy niż Megadeth.
Robisz nadzieję 
Moze ten Bring me cos tam grają w Hradec chwile później
Moze ten Bring me cos tam grają w Hradec chwile później
- Emilio
- -#Lord of the flies

Ja to bym w sumie wolał, żeby to nie było Maiden, bo będę musiał rozważyć gdzie uderzyć (nie chce robić więcej niż jeden koncert) a tak mam gotową odpowiedź, Czechy jak na razie xd Ale jakby na impakcie było IM + jeszcze ktoś ciekawy to już by była zagwozdka