Run for Your Lives tour 2026 Europa i Reszta Świata
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run for Your Lives tour 2026
Dla mnie prosta sprawa: Czechy. A jakby w PL wpadł nie Narodowy to też 
www.MetalSide.pl
Nie będzie Maiden
A co Cię wstrzymuje żeby zrobić dwa?
Nie chce mi się robić dwóch, widziałem ich na tyle, że nie mam ciśnienia. Jeden chętnie, więcej niekoniecznie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Kupuj Czechy póki tańsze są. Maiden w PL trudny temat z tym Impactem, a po drugie jakby wpadło to pewno zaś Narodowy. A Czechy: festiwal, piknik, plus inne kapele
www.MetalSide.pl
Rock for People dla samego Maiden wygląda na niezłą opcję, a jak chcesz zobaczyć coś więcej, to już w ogóle zajebiście. Headlinerzy będą w Polsce w kilku różnych lokalizacjach (albo w ogóle), a tam w jednym miejscu za niezłą cenę.
Napis "save the date" na niedawnej grafice LN jest napisany tą samą czcionką co w przypadku zapowiedzi Knebworth
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie no, podobne są. Odstęp między S i A niewielki, między A i V większy. Kreska w A nisko. To są litery z tego samego kroju, mogą różnić się np. wysokością, którą można dostosować np. w Photoshopie. Choć pewności nie mam, jak tak teraz patrzę. Ale IMO to jest ten sam font.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Wystarczy popatrzyć na pierwszą literę. W przypadku Impactu skręt wewnętrzny kieruje się w stronę poziomą, a na plakacie IM jest idealnie pionowy 
Ok, tutaj faktycznie jest tak, jak mówisz
Napisy z obu ustawione jedna nad drugą.
Ludzie kochani
Przeciez to zwykle trzcionki
Inna sprawa ze megadeth na mystic, Horizon w Atlas, to Impact musi czyms skusic. Kiedys BS ściągnął przeciez do Łodzi
Przeciez to zwykle trzcionki
Inna sprawa ze megadeth na mystic, Horizon w Atlas, to Impact musi czyms skusic. Kiedys BS ściągnął przeciez do Łodzi
ależ piękne teorie spiskowe 
Janick miał ojca Polaka, to też hint niezły może być.
Janick miał ojca Polaka, to też hint niezły może być.
- blackcocker
- -#Moderator

Dej im spokój, niektórzy robią wyścig na magiczne kule i wróżenie z fusów, a niektórzy porównują trzcionki
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepiej robić to przy dźwiękach Clairvoyant 
#RALFvibes
Dokładnie, nic złegoblackcocker pisze: ↑pt paź 17, 2025 1:43 pmDej im spokój, niektórzy robią wyścig na magiczne kule i wróżenie z fusów, a niektórzy porównują trzcionki![]()
www.MetalSide.pl
Ciekawe jak długo LN będzie zwlekało z ogłoszeniem miejsca i programu. Minus może być taki, że mogą ten "fest" zrobić na Narodowym 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."