Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania
blackcocker pisze: ↑pt paź 17, 2025 7:55 pm Z Gutalaxa to najbardziej pamiętam srajke, tojke i wokale oczywiście, zresztą uważam, że całkiem nieźle szło mi ich naśladowanie![]()
Aż za dobrze
koncert Gutalaxa to idealne miejsce do zrobienia "gdańskiej pralki"
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Czeskiej?pz pisze: ↑pt paź 17, 2025 9:21 pmblackcocker pisze: ↑pt paź 17, 2025 7:55 pm Z Gutalaxa to najbardziej pamiętam srajke, tojke i wokale oczywiście, zresztą uważam, że całkiem nieźle szło mi ich naśladowanie![]()
Aż za dobrze![]()
koncert Gutalaxa to idealne miejsce do zrobienia "gdańskiej pralki"
www.MetalSide.pl
Jutro ma się ogłosić Pitbull na Narodowym. Ciekawe, czy tym razem znowu będą cyrki z drugą datą, jak to było w tym roku w Tauronie.
Atlas Arena wrzuciła też grafikę zapowiadającą Wu Tang Clan. Pewnie jutro coś oficjalnego pójdzie.
Atlas Arena wrzuciła też grafikę zapowiadającą Wu Tang Clan. Pewnie jutro coś oficjalnego pójdzie.
Dochodzi do trasy festiwal Copenhell pod koniec czerwca 2026. Wychodzi, że bedą w Europie cały miesiąc. Na Mystic nie ma co liczyć, więc może Open'er z początkiem lipca?
https://www.last.fm/user/kamooo
Winiary wrzuciły teaser nowego festiwalu, Summer Punch Festival 18-19.06.2026 Warszawa. Zobaczymy, co to będzie.
Totalnie nie widzę APC na Openerze. No nie ten target zupełnie. Mystic raczej w grze na 4.06. I chyba ich koncert w Krakowie robił Knock Out. Czy coś pomyliłem?
- Caracalized
- -#Moonchild

(nie)świętej pamięci Metal Mind.
Tak MMP robiło ten koncert.
Niestety, ale Open'er lubi co roku wrzucić jakiś band do lajnupu kompletnie niepasujący do reszty w imię dziwnej logiki Ziołkowskiego, który bredzi o mieszaniu gatunków i w ogóle o interdyscyplinarosci festiwalu. Dlatego też obawiam się, że jesli Mystic ich nie ściągnie (na co sie zapowiada), to własnie ten Open'er może ich zabookować i to w inny dzień niż The Cure. Dadzą im slot w Tent Stage czy coś. Nie chciałbym tego, ale jakoś mi się skleja do kupy taki scenariusz.
Jeżeli ani Mystic, ani Open'er ich nie ściągną to chyba obejdziemy sie smakiem i żadnego A Perfect Circle w Polsce nie będzie. Bo kto ich kurwa wtedy ogarnie? Podsiadło na festiwal Zorza gdzie sprzedaje gacie ze swoją podobizną?
Niestety, ale Open'er lubi co roku wrzucić jakiś band do lajnupu kompletnie niepasujący do reszty w imię dziwnej logiki Ziołkowskiego, który bredzi o mieszaniu gatunków i w ogóle o interdyscyplinarosci festiwalu. Dlatego też obawiam się, że jesli Mystic ich nie ściągnie (na co sie zapowiada), to własnie ten Open'er może ich zabookować i to w inny dzień niż The Cure. Dadzą im slot w Tent Stage czy coś. Nie chciałbym tego, ale jakoś mi się skleja do kupy taki scenariusz.
Jeżeli ani Mystic, ani Open'er ich nie ściągną to chyba obejdziemy sie smakiem i żadnego A Perfect Circle w Polsce nie będzie. Bo kto ich kurwa wtedy ogarnie? Podsiadło na festiwal Zorza gdzie sprzedaje gacie ze swoją podobizną?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

A tu beng, APC wrzucą przed Limp Bizkit na Impakcie. Wyobrażacie sobie minę Maynarda grającego o 19:00 dla tłumu dudebrosów czekających na "Limp Bizkit fuckin' up your town"?
byłoby warte każdych pieniędzy.
Myślę że zaczną trasę od festynów niemieckich, a nie od podrzędnego eventu robionego w PL.
No właśnie ostatni Impact to był Tool + Alice in Chains, co podchodziło pod taki support.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Saimon1995
- -#Moderator

Slayer ogłoszony na festiwalu Sick New World w październiku 2026. Z podpisem: „40-lecie Reign in Blood”.
3 listopada, Gliwice