I only dream in black and white
I only dream 'cause I'm alive
To save me from myself
I only dream 'cause I'm alive
Please save me from myself
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Oj tak, aż mi przypomniałeś jak katowałem ostatnio Ghost of a chance, Roll the bones, Nobodys hero czy Animate. Jakie to dobreCaracalized pisze: ↑pt paź 24, 2025 8:28 pm Właśnie sobie przypomniałem jak refren do "The Wreckers" Rusha jest zajebisty, aż się popłakałem nawet xD (nie, nie, tu nie pasiakowa z tej strony)
W ogóle zachciało mi się Rusha powtarzać i refren do "Marathon" też mi się wbił w głowę. W ogóle ten zespół ma niemożliwą ilość wybitnych refrenów.
No on jest bardzo specyficzny i nie każdemu może siąść, ale ja uwielbiam akurat, a że nie dałego go do top 30 kawałków A7X, to akurat cenię wyżej sporo z nich, w ogóle chyba myślę, że Beast to najsłabszy kawałek (ale wciąż wybitny) z wielkiego CoE
Rush świetna kapelka, ja swoich refrenów jeszcze nie podam, bo sporo tego, ale powiem Wam że ten Marathon czy z tej samej płyty kompozycja 6 Middletown Dreams to absolutne sztosy refrenowe jak i całość kompozycjiCaracalized pisze: ↑pt paź 24, 2025 8:28 pm Właśnie sobie przypomniałem jak refren do "The Wreckers" Rusha jest zajebisty, aż się popłakałem nawet xD (nie, nie, tu nie pasiakowa z tej strony)
W ogóle zachciało mi się Rusha powtarzać i refren do "Marathon" też mi się wbił w głowę. W ogóle ten zespół ma niemożliwą ilość wybitnych refrenów.

U mnie jeden z trzech najmniej lubianych chyba obok Strength of the World i Seize the Day na tym albumie.

Dla mnie przede wszystkim Mystic Rhythms. Sam w sobie może nie jest wybitny, ale w uzupełnieniu do reszty utworu i aranżacji robi świetny klimat.Caracalized pisze: ↑pt paź 24, 2025 8:28 pm Właśnie sobie przypomniałem jak refren do "The Wreckers" Rusha jest zajebisty, aż się popłakałem nawet xD (nie, nie, tu nie pasiakowa z tej strony)