The Final Frontier - co z tym albumem jest nie tak?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Re: The Final Frontier - co z tym albumem jest nie tak?
Internet to kupa gówna. Współczuję dzieciakom, które poznają to medium w wieku plus minus 10 lat. Zwłaszcza, że dzisiejszy internet i ten sprzed 20 lat to dwa inne światy. Wtedy to była jakaś przystań dla freaków, ciekawych ludzi, wszystko podporządkowane dyskusjom, wspólnego graniu itd a dziś to targowisku próżności i morze nienawiści. Wszyscy jesteśmy w to ubabrani i ma to na nas wpływ. Niestety.
- Caracalized
- -#Moonchild

Ja teraz tylko na tym forum się udzielam, w miejscu, które jeszcze nie wydaje się być tak zepsute i zdegenerowane w porównaniu z fejsbukami czy innymi tik tokami, instagramami czy discordami. Może pomaga to, że nikogo młodszego od naszego wszechpotężnego moderatora Sardiego tu nie ma, a gdzieś indziej ludzie są przeżarci właśnie przez nienawiść, ciągłą seksualizację wszystkiego czy wszechobecną ironię.
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Najgorszym kurestwem jest twitter.
- Caracalized
- -#Moonchild

O, zapomniałem o twitterze, ale mnie tam nigdy nie było; na tik toku zresztą też, nie przyszło mi nawet przez myśl, by konto tam zakładać - nie wiem czy to nawet największy rak całego internetu nie jest, chociaż konkurencji słabej nie ma xD
To po co tam zaglądać? Ja nie zaglądam na twittery, instagramki, czy inne ciulstwa.
www.MetalSide.pl
Sam sobie rzezbisz własny Internet, Nomad.
Nie wchodzę w ani jedno wymienione przez Ciebie gówno, filtruję sobie co chcę, nie żyję czyimś życiem w sieci, nie mam FOMO. Jest spoko. A że jest to wylęgarnia raka, trudno, będzie tylko gorzej.
Nie wchodzę w ani jedno wymienione przez Ciebie gówno, filtruję sobie co chcę, nie żyję czyimś życiem w sieci, nie mam FOMO. Jest spoko. A że jest to wylęgarnia raka, trudno, będzie tylko gorzej.
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Obecnie internet to dla mnie badania statystyczne publikowane na różnych stronach. Sam zresztą prowadzę swoje prognozy, dotyczące demografii i migracji regionalnych, jest to moje hobby.
Słucham właśnie en vivo i utwory z tej płyty brzmią najgorzej, takie 2 minutes zjada je wszystkie na śniadanie imo, słaba płyta.
Zajzajer on the Road 2026:
Słaba, jedna z 2-3 najsłabszych pewnie obok VXI i może BoS.
Przesłuchałem po łebkach i szczerze mówiąc ogólnie brzmi to jak jakieś rzępolenie bez większego pomysłu, z kilkoma wyjątkami. Jakby mi ktoś to puścił bez wskazania tytułów, to większości kompozycji bym nawet nie rozpoznał.
Na litość boską, dlaczego Eddie nadziewa głowę Dave'a na ten widelec?
Na litość boską, dlaczego Eddie nadziewa głowę Dave'a na ten widelec?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Gościu ma talent do miniaturek, polecam jego inne filmiki np miniaturki do Feara albo No prayeraSchizoid pisze: ↑ndz maja 31, 2026 10:02 pm Przesłuchałem po łebkach i szczerze mówiąc ogólnie brzmi to jak jakieś rzępolenie bez większego pomysłu, z kilkoma wyjątkami. Jakby mi ktoś to puścił bez wskazania tytułów, to większości kompozycji bym nawet nie rozpoznał.
Na litość boską, dlaczego Eddie nadziewa głowę Dave'a na ten widelec?![]()
To by się zgadzało z tym co było mówione odnośnie nagrywania płyt. Poimprowizują trochę, Shirley poskleja, a gitarzysta się nauczy sola.
www.MetalSide.pl
O widzisz, nie powiązałem tego, a to może być jakaś odpowiedź 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller