Kontaktu nie maja żadnego poza przygotowaniami do koncertów, tak niedawno mówił Kerry, szkoda.
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Wiem, wiem, ale nadal pozytywnie zaskakuje, ze spędzili razem na próbach dodatkowy czas, żeby odkopać takiego cukierka jak Spirit 
Kontaktu nie maja żadnego poza przygotowaniami do koncertów, tak niedawno mówił Kerry, szkoda.
Nie wygonisz lasu z wilka, czy jakoś tak
Panowie spędzili na scenie całe życie i jak widać nie mogą się obejść bez tego zastrzyku adrenaliny. Ofc można być oburzonym o fejkowe pożegnanie, ale ja tam Slayera chętnie bym zobaczył ponownie. Świat jest lepszy, gdy Slayer gra koncerty 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nawet Gary mówił niedawno, że jest zdziwiony, że nawet te pojedyncze sztuki jeszcze wpadają 
Tak jak piszecie - pieniążki się wszystkim muszą zgadzać, nie ma się co na chłopaków fochować że się pożegnali a się nie pożegnali 
Byłem na dwóch "ostatnich" koncertach Slayera w PL - chętnie na jeszcze jeden ostatni bym poszedł
Byłem na dwóch "ostatnich" koncertach Slayera w PL - chętnie na jeszcze jeden ostatni bym poszedł
Mnie Łódź zaspokoiła w pełni.
Do tego seta jeszcze dorzucić The Antichist i At Dawn They Sleep i byłaby zagłada
Tak, wiem, Kerry gra At Dawn, ale wiecie....
Do tego seta jeszcze dorzucić The Antichist i At Dawn They Sleep i byłaby zagłada
Tak, wiem, Kerry gra At Dawn, ale wiecie....
-
Deleted User 8263
Moim zdaniem jakos szczególnie nie skłamali, od pożegnalnej trasy zaraz miną cztery lata koncertowe (bo pomijamy covid) i tak naprawdę okazji do zobaczenia Slayera większość ludzi nie miała. Parę sztuk na festiwalach w USA i dwie w UK... i tyle
Dlatego niech przestaną już sobie robić jaja i wpadną do tej Europy na 10 koncertów żeby móc jak człowiek ich zobaczyć. Widać że Araya zadowolony na gigu.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Tom zawsze zadowolony, metalowa reklama Colgate 
Dziś kolejne urodziny GHUA, zapuszczę sobie z kasety, którą kupiłem dokładnie w dzień ataku na WTC i Pentagon :/
Kurwa, wyobraźcie sobie Jihad na tym albumie
Kurwa, wyobraźcie sobie Jihad na tym albumie
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Dość dawno nie słuchałem, nie lubię już tak jak kiedyś ale Top 10 utworów chętnie sobie ułożę
Die Be thy Sword
Black Magic
Hell Awaits
At Dawn They Sleep
Altar of Sacrifice
Spill the Blood
Dissident Aggressor (lubię ten cover bardzo)
Silent Scream
War Ensemble
Seasons in the Abbys
Die Be thy Sword
Black Magic
Hell Awaits
At Dawn They Sleep
Altar of Sacrifice
Spill the Blood
Dissident Aggressor (lubię ten cover bardzo)
Silent Scream
War Ensemble
Seasons in the Abbys
Wywalam Altar, wstawiam The Antichrist, za Spill dam Ghosts of War, za Seasons dam 213, za DA Angel of Death, i w sumie może być. Nadal, ograniczyć się tylko do 10, ciężko...
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Ghosts of War też chciałem zamieścić, ale jednak wygrał cover Judasów. South of Heaven to chyba mój nr 1.
W sumie mi się od lat nie zmienia za bardzo.
Silent Scream
Hell Awaits
World Painted Blood
The Antichrist
Black Magic
Blood Red
Evil Has No Boundaries
Kill Again
War Ensemble
Repentless
Btw, w maju specjalna edycja dwójki z koncertem z Bochum 1985. Bardzo fajnie! Właśnie brakuje pełnoprawnej koncertówki z najlepszej ery zespołu.
Silent Scream
Hell Awaits
World Painted Blood
The Antichrist
Black Magic
Blood Red
Evil Has No Boundaries
Kill Again
War Ensemble
Repentless
Btw, w maju specjalna edycja dwójki z koncertem z Bochum 1985. Bardzo fajnie! Właśnie brakuje pełnoprawnej koncertówki z najlepszej ery zespołu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
W maju wychodzi 40th Anni najlepszego Zabójcy 
O, Schiz już napisał, nie odczytałem
O, Schiz już napisał, nie odczytałem
Ostatnio zmieniony śr lis 19, 2025 5:26 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
Schiz, zaskoczyłaś mnie WPB czy Repentless, już zdecydowanie bardziej widziałbym z nowszej generacji zespołu Jihad 
Ten ranking wyżej mnie strasznie zmęczył psychicznie, nie umiem w te zabawy, za dużo analizowania
Ten ranking wyżej mnie strasznie zmęczył psychicznie, nie umiem w te zabawy, za dużo analizowania
Mam duży sentyment do obu, pewnie dlatego tak, a nie inaczej. WPB to płyta ze słabym brzmieniem, ale koncertowo tytułowy to jest killer. Te bębny w refrenie, to wejście Toma... Jedynie to "like a disease" może trochę przydługie. Ale uwielbiam.
Repentless to pierwszy album wydany przez Slayera już w czasach, kiedy go słuchałem, więc to też specyficzne przeżycia, wyczekiwanie... No ale tytułowy się IMO broni po latach, jak go ostatnio Kerry na koncercie pocisnął, to od razu energia strzeliła do góry
Z XXI wieku Jihad bym raczej nie wskazał, najprędzej Disciple, Beauty Through Order.
Repentless to pierwszy album wydany przez Slayera już w czasach, kiedy go słuchałem, więc to też specyficzne przeżycia, wyczekiwanie... No ale tytułowy się IMO broni po latach, jak go ostatnio Kerry na koncercie pocisnął, to od razu energia strzeliła do góry
Z XXI wieku Jihad bym raczej nie wskazał, najprędzej Disciple, Beauty Through Order.
Myślałem, że Payback dostanie wyróżnienie z tytułu Twojej ewaluacji z młynu pod sceną 
Fakt, WPB ma słaby miks, w sumie to już kolejny album na którym Fidelmanowi ciskano za brzmienie.
Fakt, WPB ma słaby miks, w sumie to już kolejny album na którym Fidelmanowi ciskano za brzmienie.
Hehe, nie Payback aż tak nie lubię, choć to dobry numer
z GHUA chyba preferuję God Send Death.
GSD to dobry wybór 
TOP 10, dobre, dobre...
Pierdolę te rankingi
TOP 10, dobre, dobre...
Pierdolę te rankingi
Ma ktoś nr ''po całości Slayer'' ? jak ktoś ma, to niech wrzuci tutaj jak tam były oceniona cala dyskografia wiem, że był taki nr, ale tych z po całości mam raptem kilka numerów tylko, ja wrzuce oceny z nr teraz raka 2007 i 2018, ale to w weekend gdzies
I don't belong here, we gotta move on, dear
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Metallica - Chorzów - 50%
Kings of Leon - Łódź
Testament - Krk
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026: