Może dopiero teraz dostali? W którym bydgoskim Empiku są bilety to zaaktualizuję naszą listę punktów sprzedaży?poison-girl pisze:jak ja bylam w empikach (obu) w bydgoszczy to nie bylo
(to bylo w zeszlym tygodniu)
Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Ile biletów sprzedano?
-
poison-girl
- -#Invader

jeden jest w galerii pomorskiej wiec pewnie sa w tym drugim na ulicy bodajze gdanskiej
Dariusz pisze:milion
ahahaha gruby lot
przybij piatke, to moj typ humoru
we are starchildren, coming out of nowhere and to nowhere return
Ja pitole, bilety na U2 juz wyporzedane na koncert w Polsce, a na Iron'ów z tym zapelnieniem moze byc problem, co za naród 
,no bo w Polsce duzo irlandczykow mieszka 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ej przeciez numerki na biletach nie swiadcza w zadnym stopniu o tym ile ich juz sprzedano. Zostaly wydrukowane dosc dawno i w pewnej ilosci rozrzucone po Polsce. Jesli trafiasz na numerek 19 to mozesz co najwyzej sie cieszyc ze twoj bilet byl jednym z pierwszych jakie zostaly wydrukowane 
ale mi powód do radości 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niby tak, ale wiadomo, że Mystic nie wypuścił od razu 60.000 biletów tylko dawał je partiami. Więc jeśli pojawiają się już bilety z numerami powyżej 20.000 to można się spodziewać, że z 15.000 już poszło.Stranger pisze:Ej przeciez numerki na biletach nie swiadcza w zadnym stopniu o tym ile ich juz sprzedano. Zostaly wydrukowane dosc dawno i w pewnej ilosci rozrzucone po Polsce. Jesli trafiasz na numerek 19 to mozesz co najwyzej sie cieszyc ze twoj bilet byl jednym z pierwszych jakie zostaly wydrukowane
No to moze ktoś wie czy takie wysokie numery się pojawiły?
Ma ktoś bilet z wyjątkowo wysokim nominałem?
:solo
Ma ktoś bilet z wyjątkowo wysokim nominałem?
UP THE IRONS!!
- deadly_sin
- -#Prisoner

słucham? Jestem półIrlandczyk i na U2 się nie wybieramslayer pisze:,no bo w Polsce duzo irlandczykow mieszka
Serio.
Ja uważam tak, jak koleś w "a day in the life" z RiR:
"MAIDEN RULES! \m/ UP THE IRONS!"
Stay fuckin' heavy!
Pozdro
No tak pytanie tylko czy Mystic wypuszcza do punktow sprzedazy bilety numerkami od 00001 do 60.000 czy losowo. Jak jest, sam nie wiemNiby tak, ale wiadomo, że Mystic nie wypuścił od razu 60.000 biletów tylko dawał je partiami. Więc jeśli pojawiają się już bilety z numerami powyżej 20.000 to można się spodziewać, że z 15.000 już poszło.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja też.Stranger pisze:No tak pytanie tylko czy Mystic wypuszcza do punktow sprzedazy bilety numerkami od 00001 do 60.000 czy losowo. Jak jest, sam nie wiemNiby tak, ale wiadomo, że Mystic nie wypuścił od razu 60.000 biletów tylko dawał je partiami. Więc jeśli pojawiają się już bilety z numerami powyżej 20.000 to można się spodziewać, że z 15.000 już poszło.
Ale wydaje mi się, że nie ma jeszcze biletów np. powyżej 30.000... W każdym razie nie zauważyłem, żeby ktoś pisał, iż posiada taki bilet.
No ładnie...to ile osób bedzie na Mysticu zaczyna mi się już śnić ! I to dwa razy. Raz sniło mi się że było 15 tys, a za drugim razem że 40 tys.
Czyzby na chwilę obecną sprzedało się ponad 15 tys ? a bedzie 40 tys ? Niooo miejmy nadzieję że jesdzcze więcej ! Ludzie zabierajcie całe rodziny, namawiajcie znajmych etc może się uda :rocx
Jesli faktycznie numery na biletach cos mowia , to ja kupowalem pod koniec lutego i mam numer 12278. Byc moze cos w tym jest.
Ale na 40tys osob nie licze. Mysle ze 25 to bedzie granica.
Ale na 40tys osob nie licze. Mysle ze 25 to bedzie granica.
-
Son Of A Gun
- -#Prodigal son

ile bylo na metce? cos kolo 40 tys.?
I know what I want
And I say what I want
And noone can take it away.. (!!)
-
_Sand_man_
- -#Invader

podawali że 45 tyś.Son Of A Gun pisze:ile bylo na metce? cos kolo 40 tys.?
heh a ja mam problem z zamowieniem... 3 maile juz do nich sżły z roznych adresow i jeszcze mi nie odesłali maila. A to niemozliwe ze juz biletow nie ma... Ma ktos jakis sposob inny ? Przez jakas inna strone z biletami probowac czy co?
Najlepiej do nich zadzwońAxel pisze:heh a ja mam problem z zamowieniem... 3 maile juz do nich sżły z roznych adresow i jeszcze mi nie odesłali maila. A to niemozliwe ze juz biletow nie ma... Ma ktos jakis sposob inny ? Przez jakas inna strone z biletami probowac czy co?
nie martw się, ja też zamówiłem mailem i nie dostałem żadnego potwierdzenia tylko bileciki przyszły do domku. Podobno mieli (może mają nadal) tyle zamówień że nie wysyłają maili zwrotnych tylko od razu bilety. Ale zadzwonić do nich zawsze można
Bilety na pewno jeszcze są więc nei ma się co martwić
dla każdego wystarczy
:rocx :solo
dla każdego wystarczy
:rocx :solo
UP THE IRONS!!