Support - BEHEMOTH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - BEHEMOTH
tobink nie prorokuj juz
niech juz beda gnioty - ja mam teraz terapie live kreation 
choć nie widziałem behemotha na żywo to jednak myśle, że pasują zbytnio do 'dziewicy' lae przynajmniej mamy polski akcent.

UpTheIrons
Jakoś mnie to nie kręci że zagrają nie słucham i jakoś mnie do nich nie ciągnie
-
Deleted User 357
No to mamy festival na poziomie, Behemoth odnosi wielkie sukcesy więdz jeśli tylko dostana odpowiednio dużo czasu to mżna sie spodziewać niezłego show, żeby tylko nagłosnienie nierobiło psikusów 
Suuuuper :beer Nergal idzie w Gorę :beer
będzie pewnie tak jak z Vader'em na Metallice, czyli trochę żałośniezelgadis pisze:No to mamy festival na poziomie, Behemoth odnosi wielkie sukcesy więdz jeśli tylko dostana odpowiednio dużo czasu to mżna sie spodziewać niezłego show, żeby tylko nagłosnienie nierobiło psikusów
obym się mylił, bo bardzo lubię Behemoth, jednak taka opcja jest niestety bardzo prawdopodobna
nie damy sie
tak jak rok temu na vaderze
patrzyli na mnie jak na dziwaka , gdy probowalem silent empire lub carnala `pospiewac`
moze byc podobnie 
Nie no Carnala jeszcze by sie nawet troche pospiewac dalo. (btw to moj ulubiony kawalek Vadera). A na koncertach nalezy z siebie robic wariata. Nie inaczej bedzie na Behemocie 
Za Behemothem nie przepadam... Nie grają takiej muzy jaką lubię, ale w sumie się cieszę, bo może ich występ pomoże trochę w zapełnieniu stadionu, a o to tak naprawdę chodzi 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Zobaczymy co to jest ten "Behemłot"...Nergal wyglada na myslacego...he!he!
nerguś inteligentny jest
a ten caly `behemłot` to miażdzy :beer
nie bardzoMajek pisze:Za Behemothem nie przepadam... Nie grają takiej muzy jaką lubię, ale w sumie się cieszę, bo może ich występ pomoże trochę w zapełnieniu stadionu, a o to tak naprawdę chodzi
Behemoth raczej nowej widowni nie ściągnie, bo kto by szedł za 100 na nich skoro grali po Polsce trasę za 25zł
No tak w sumie masz racje
nei ściągnie większej publiki
Ale moze chętnych jeszcze na
Maiden przybędzie
mam nadzieje
:rocx
nei ściągnie większej publiki
Ale moze chętnych jeszcze na
Maiden przybędzie
mam nadzieje
:rocx
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Hard-core fani na pewno nie przepuszczą okazji, żeby zobaczyć swój ulubiony zespół na ich największym polskim koncercie.MiKi pisze:nie bardzo![]()
Behemoth raczej nowej widowni nie ściągnie, bo kto by szedł za 100 na nich skoro grali po Polsce trasę za 25zł
Ale to może góra 1000 osób... Aczkolwiek im więcej potwierdzonych zespołów, tym więcej osób może skusić się na ten festiwal.
1000 osób? nie wiem, może, ja się w sumie nie znam
dla mnie Behemoth pełni raczej funkcje w stylu:
ktoś chce iść, ale się zastanawia, a taki dajmy na to Behemoth stawia kropkę nad i
ktoś chce iść, ale się zastanawia, a taki dajmy na to Behemoth stawia kropkę nad i
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie.MiKi pisze:1000 osób? nie wiem, może, ja się w sumie nie znam![]()
buahaha podoba mi sie to podejscie do sprawyironBIDDAF pisze:Teraz to Mystic mozna nazwac festivalemTrza to opic
coby bez offtopa
slyszalem ze fajnie chlopaki graja < podobaja mi sie 2 kawalki> to zapowiada sie dobry fest
nie czekaliśmy do piątku z Biddem
już w poniedziałek opiliśmy
już w poniedziałek opiliśmy
Szczerze- odechciało mi się jechać.. Behemoth, pomimo ze mieszkają kilka minut ode mnie nie jest żadną rewelacją dla mnie.. Komercha, komercha, komercha... Szkoda, bo ładnie się zapowiadało...