Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania
Jak jesteś z Polski i ogłaszasz ogromną europejską trasę a swój kraj masz w dupie to tylko o tobie świadczy.
Adaś buc.
Adaś buc.
www.last.fm/user/darkfuneral18

Taka trasa bez Polski. Grają w dosyć dużych obiektach w Europie, więc nie wiem, czy np. taka Tauron Arena by się wystarczająco sprzedała.
Moja żona ostatnio sprawdzała "co to jest". Za słuchanie tego uznać raczej nie można, ale przynajmniej wie kto to jest 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Wiadomo. I zawsze można powiedzieć, że Sanatorium słucha wszystkiego 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
KwP zapowiadają, że jutro kolejne ogłoszenia na czerwiec. Pewnie to będzie potwierdzenie przecieku z Impaktu, ale ciekawe, czy coś jeszcze.
- Caracalized
- -#Moonchild

Srawupe.
Nasz Kamus dawno po nich nie jechał coś, więc mam nadzieję, że to się zmieni zaraz.
Nasz Kamus dawno po nich nie jechał coś, więc mam nadzieję, że to się zmieni zaraz.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

BEAT ogłosił pierwszą (niestety bez Polski) europejską trasę. Póki co najbliższe opcje Berlin i Budapeszt.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Doszła Praga 18.06DeJMIeN Wielki pisze: ↑wt gru 09, 2025 7:18 pm BEAT ogłosił pierwszą (niestety bez Polski) europejską trasę. Póki co najbliższe opcje Berlin i Budapeszt.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Pewnie większość z nas usłyszała o tym feście dopiero przy okazji info o jego odwołaniu, ale i tak szkoda.
https://www.terazmuzyka.pl/2-dniowy-fes ... iadczenie/
Przejrzałem komentarze pod ogłoszeniem i widzę, że trochę fuszerki było przy organizacji. Może wyciągną wnioski i spróbują jeszcze kiedyś się odkuć.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Dziś o 10:00 dojdzie koncert w Polsce.DeJMIeN Wielki pisze: ↑czw gru 11, 2025 10:35 amDoszła Praga 18.06DeJMIeN Wielki pisze: ↑wt gru 09, 2025 7:18 pm BEAT ogłosił pierwszą (niestety bez Polski) europejską trasę. Póki co najbliższe opcje Berlin i Budapeszt.
Wspaniała promocja, nigdy o niej nie zapomnę.johnny_o pisze: ↑czw gru 11, 2025 4:22 pm Pewnie większość z nas usłyszała o tym feście dopiero przy okazji info o jego odwołaniu, ale i tak szkoda.
www.MetalSide.pl
Dziś lub jutro nowy chapter od Ghost. Czyli powinny wlecieć daty na Europę.
- blackcocker
- -#Moderator

Jeśli to nie będzie Kraków, a set się jakoś nie zmieni bardzo, to chyba nie będę rozważał. Chyba że się zdarzy okazja 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ooo... U mnie byle nie sierpień bo urlop, poza tym bez preferencji bo koncertowo dojebane mniej więcej po równo. I pojadę wszędzie, nie zważając na setlistę 
- Caracalized
- -#Moonchild

I oby nie wtedy jak będę sobie gigi Judas Priest i Current 93 objeżdżał, czerwiec nie będzie mi przeszkadzał dopóki to nie będzie pierwszy albo ostatni
Może październik lub listopad się trafi i się może pojawię na duchu pierwszy raz od 2014 roku (kiedy widziałem ich przed Maiden).
W Twoim przypadku oczywiste, że pojedziesz nie zważając na odległość i koszty