Jeśli dojdzie jeszcze jakiś większy support (typu MegadethStranger pisze:Jesli faktycznie numery na biletach cos mowia , to ja kupowalem pod koniec lutego i mam numer 12278. Byc moze cos w tym jest.
Ale na 40tys osob nie licze. Mysle ze 25 to bedzie granica.
Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Ile biletów sprzedano?
No włąśnie promocja by się przydała
Jakąś neizłą reklame zrobić
czekamy przecież na te plakaty a na razi enigdzie ich nie widać
A tak ogólnie to coś mało tyhc biletów idzie
Ciekaw jestem ile będzie osób na tym koncercie
:rocx
Jakąś neizłą reklame zrobić
czekamy przecież na te plakaty a na razi enigdzie ich nie widać
A tak ogólnie to coś mało tyhc biletów idzie
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bez przesady. W takiej Hiszpanii czy Grecji poszło do tej pory tylko kilka tysięcy (niecałe 5 tys.) biletów. Dużo osób decyduje się na wyjazd tuż przed koncertem kiedy o imprezie zaczyna robić się głośno. :rocxtom_azs pisze:A tak ogólnie to coś mało tyhc biletów idzie
No a jednak sobie poradziłem
Odwiedzilem dzis z dziewczyna Empik ale były tylko za 150. Po czym przeszlismy sie do sklepu muzycznego Musicman w poblizu Empiku. Misja zakonczona sukcesem. Bylismy we Wrocku 2003 bedziemy i w Chorzowie
Numer biletu tu 10092.
Skąd wiesz, że idzie mało ?tom_azs pisze:A tak ogólnie to coś mało tyhc biletów idzie
Ciekaw jestem ile będzie osób na tym koncercie :rocx
z miesiac temu kumpel mial bilet z numerem 2tys cos. moze my tylko oscylowac w jakiejs granicy ...
ja już się powtarzam, ale sądzę, że te numery to czasem są wyssane z palca
na Priest mam jakieś 111 tys.
na Slayer 80 tys.
chyba, że oni tam jeszcze jakieś dodatkowe liczby wstawiają - oświćcie mnie jakby się mylił
na Slayer 80 tys.
chyba, że oni tam jeszcze jakieś dodatkowe liczby wstawiają - oświćcie mnie jakby się mylił
Wydrukowali wiecej zeby sobie od podatku odliczyc
Odnosnie promocji, poki co kiepsko z nia. W Wawie widzialem jakis czas temu pare plakatow, ale juz dawno zostaly zaklejone. Roznica miedzy Metallica a IM jest wlasnie taka, ze o Metallice trabili na prawo i lewo i dzieki temu bylo tak duzo ludzi bo zrobiono z tego niemalze wydarzenie roku. Niestety o Maiden juz nie beda tak trabic.
Odnosnie promocji, poki co kiepsko z nia. W Wawie widzialem jakis czas temu pare plakatow, ale juz dawno zostaly zaklejone. Roznica miedzy Metallica a IM jest wlasnie taka, ze o Metallice trabili na prawo i lewo i dzieki temu bylo tak duzo ludzi bo zrobiono z tego niemalze wydarzenie roku. Niestety o Maiden juz nie beda tak trabic.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ale bilety na koncerty Odyssey są drukowane przez Ticket Pro, które ma własny komputerowy system. Mystic wypuszcza chyba bilety partiami. Więc jeśli są już bilety powyżej 20.000 to raczej znak, że większość tych z mniejszymi numerami już poszła...MiKi pisze:ja już się powtarzam, ale sądzę, że te numery to czasem są wyssane z palca
na Slayer 80 tys.![]()
Co do promocji to Odyssey faktycznie promuje mocne swoje koncerty na Stadionie Śląskim. Ale o Mystic przynajmniej się mówi - ludzie raczej wiedzą, że taki gig będzie miał miejsce, a im bliżej koncertu, tym więcej osób może się skusić na taki koncert.
No Wicker mam waśnei taką nadzieje że jak sie zrobi głośniej to pójdzie dużo wiecej biletów
poczekamy zobaczymy
poczekamy zobaczymy
UP THE IRONS!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie.tom_azs pisze:No Wicker mam waśnei taką nadzieje że jak sie zrobi głośniej to pójdzie dużo wiecej biletów
poczekamy zobaczymy
Choć czasu stopniowo ubywa... Miejmy nadzieję, że niedługo ruszy akcja plakatowania, w której oczywiście pomożemy.
Właśnie właśnieWICKER MAN pisze:Dokładnie.tom_azs pisze:No Wicker mam waśnei taką nadzieje że jak sie zrobi głośniej to pójdzie dużo wiecej biletów
poczekamy zobaczymy
Choć czasu stopniowo ubywa... Miejmy nadzieję, że niedługo ruszy akcja plakatowania, w której oczywiście pomożemy.:rocx
czasu ubywa i to bardzo szybko
też czekam na tą akcje palkatowania
jak ludzią będzie wpadało w oczy że jest koncert
to na pewno szybciej pójdą kupić bilety
UP THE IRONS!!
Mystic promuje tylko Ironów i Nightwisha. Reszta zespołow jest zaznaczona jako goście- patrz reklama na empiku w-wie
następna porcja reklam powinna obejmować już wszystkie zespoły
jednak sądzę, że nadal będą się skupiać tylko na IM i Nightwishu
-
Son Of A Gun
- -#Prodigal son

ja mam numer na bileciku 16510 - niedawno kupowany ...
I know what I want
And I say what I want
And noone can take it away.. (!!)
-
Deleted User 1309
,,Fan" zaczął reklamowac bilety
dzis maila od nich dostalem.
To chyba nie dziwi w końcu są najbardziej znanetony-radzio pisze:Mystic promuje tylko Ironów i Nightwisha. Reszta zespołow jest zaznaczona jako goście- patrz reklama na empiku w-wie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, jeszcze jeden większy zespół by nie zaszkodził, ale ogólnie jak na polskie realia jest nieźle. Można powiedzieć, że koncert jest tak samo, a nawet bardziej atrakcyjny niż występ Mety na Śląskim w 2004 roku... W końcu gra więcej zespołów, a bilety są w tych samych cenach. Teraz tylko przydałoby się trochę nagłośnić tę imprezę i zamknąć skład dodając 1-2 zespoły.tony-radzio pisze:Mystic promuje tylko Ironów i Nightwisha. Reszta zespołow jest zaznaczona jako goście- patrz reklama na empiku w-wie
Metallica z takimi supportami wypełniłaby stadion, ale Ironi nie lecą o 13 w sobotę na MTV
z Ironami nie zrobią na MTV dnia po koncercie
taka prawda...
z Ironami nie zrobią na MTV dnia po koncercie
taka prawda...
Meta jest chyba bardziej popularna więc stadion z IM będzie trudniej zapełnić
ale moze się uda
Właściwie to wierze w to że się uda
ale moze się uda
Właściwie to wierze w to że się uda
UP THE IRONS!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, Meta bardziej obecna w mediach (choć w takiej Skandynawii o Maiden mówi się równie dużo
), a do tego nie grała u nas od 5 lat więc nic dziwnego, że na tak wielki i dobrze relamowany koncert zjechało się 45 tys. osób. Aczkolwiek myślę, że jest szansa, żeby Mystic zgromadził ze 30-40.000. Wszystko zależy od dobrej promocji, zespołów (to już praktycznie się wyjaśniło i nie jest źle choć jeszcze jedna większa gwiazda by się przydała) oraz od tego, żeby dotrzeć i przekonać do wyjazdu tych, co pojechali na Metę. W końcu to kolejny tak wielki koncert i to prawie rok później. Wszystko jest możliwe.