...ale gdyby Stonesi przyjechali to byloby naprawde fajnie :beerMiKi pisze:nie kumam teraz tego zarzutu
Mystic dał nam Ironów z Kreatorem i jeszcze bądź co bądź bardzo znanego Nightiwish'a
jest naprawdę super, jak tu można narzekać
Skład Festiwalu cz. 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Skład Festiwalu cz. 2
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja tam powiedziałbym, że kupuje Pan pierwszy bilet i na pewno dostanie się Pan pod scenę.
Z tymi 40-tysiącami biletów to raczej lipa... Postaram się dowiedzieć u Mystic'a czy mają jakieś konkretne info na ten temat.
Hunter być może zagra jako kolejny support (inaczej jak by się znalazł na IronMaiden.com?
), ale Kreator będzie na bank.
Z tymi 40-tysiącami biletów to raczej lipa... Postaram się dowiedzieć u Mystic'a czy mają jakieś konkretne info na ten temat.
Hunter być może zagra jako kolejny support (inaczej jak by się znalazł na IronMaiden.com?
zawsze można spróbować skontaktować się z zespołem samym, wtedy info będzie najpewniejsze
Oby zagrał Hunter, słyszałem ich 2 lata temu na woodstocku i są świetni!!!
A zreszta nieważne ja tam jade poimprezować przed i po koncercie :beer , no i oczywiście na Maidenów :rocx
A zreszta nieważne ja tam jade poimprezować przed i po koncercie :beer , no i oczywiście na Maidenów :rocx
-
Deleted User 357
No i jest nieźle
Jak tym ostatnim supportem będzie DIO(nadzieja matką głupich,wiem
)to chyba sobie walnę prasowankę na koszulkę z napisem"I will forever worship Mystic" 
Hunter moze grac... sa swietni na koncertach..
-
szatanista
- -#Long distance runner

Szkoda ze nawet jesli zagraja, to dostana max 30minutSim0n pisze:Hunter moze grac... sa swietni na koncertach..
- Metalophil
- -#Moonchild

a ja chce MonstruM! choc wiem ze to nijak nierealne.... 
w 25 numerze Mystic Art na okladce byl Nightwish...
Nr. 26 - Megadeath
Nr. 27 - Behemoth
Nr. 28 - Kreator
Czyzby to byla podpowiedz dotyczaca skladu Festiwalu Mystic?

Nr. 26 - Megadeath
Nr. 27 - Behemoth
Nr. 28 - Kreator
Czyzby to byla podpowiedz dotyczaca skladu Festiwalu Mystic?
ciekawe spostrzeżenieJBJ pisze:w 25 numerze Mystic Art na okladce byl Nightwish...
Nr. 26 - Megadeath
Nr. 27 - Behemoth
Nr. 28 - Kreator
Czyzby to byla podpowiedz dotyczaca skladu Festiwalu Mystic?![]()
a nie był tam czasem Sepultury gdzieś też?
-
szatanista
- -#Long distance runner

Tylko ze numer z Nightwish na okladce ukazal sie chyba gdzies w okolicach polowy 2004r.JBJ pisze:w 25 numerze Mystic Art na okladce byl Nightwish...
Nr. 26 - Megadeath
Nr. 27 - Behemoth
Nr. 28 - Kreator
-
El Dorado
\JBJ pisze:w 25 numerze Mystic Art na okladce byl Nightwish...
Nr. 26 - Megadeath
Nr. 27 - Behemoth
Nr. 28 - Kreator
ciekawe ciekawe.. .ale sadze ze to przypadek....
Megadeath nie zagra na 100% bo pewnie by chcieli grac przed samymi Ironami a przed nimi gra Nightwish więc Megadeath odpada. Wedłóg mnie to wcisna jeszcze jaką kapele a może 2 jakies średniaki co by mogły grać zaraz po DF
-
Night Prowler
- -#Charlotte

tak mnie właśnie zastanawia z supportami.raczej nie ma chyba co liczyć na coś większegoniż Hunter.no bo gdzie by włożyli?na pewno nie między maiden a nightwish.między nightwish a kreator? raczej też nie, bo w końcu chyba nie po to sprowadzali legende trash metalu aby grała tak wcześnie.moim zdaniem raczej potwierdzi się ten Hunter i wstawią go między Behemotha a Kreatora. i będzie git :beer i jeszcze jedno:nie narzekać!popatrzcie 105 zł kosztuje bilet na samego Slayera!!! a tu za zaledwie(no co tu dużo mówić) 100 zł mamy naprawdę warty swojej ceny festiwal z Maiden! 
I'm On The Highway To Hell!!!!!!!!
A gdzie DragonforceJBJ pisze:w 25 numerze Mystic Art na okladce byl Nightwish...
Nr. 26 - Megadeath
Nr. 27 - Behemoth
Nr. 28 - Kreator
-
El Dorado
miecz i zbroja dragonforce bedzie chyba do kupienia w sklepiku na stadionie.. .tak jak to zwykle bywa... tam gdzie koszulki i inne rzeczy beda miecze i zbroje... chyba sie skuszę na mieczykSent_from_the_Beast pisze:A gdzie DragonforceJBJ pisze:w 25 numerze Mystic Art na okladce byl Nightwish...
Nr. 26 - Megadeath
Nr. 27 - Behemoth
Nr. 28 - Kreator
Zeby to byla prawda to musialoby byc DragonForce na okladce.
Moze zrobia wydanie specjalne dotyczce tylko DragonForce'a?? Moze dolacza miecz i zbroje?
a będą też łańcuchy do łapania smoków, bo ja bym sobie takiego jednego dorwał
taki smok to lepszy nawet niż kostka Adriana
ale dave`a juz nieMiKi pisze:a będą też łańcuchy do łapania smoków, bo ja bym sobie takiego jednego dorwał
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że Nightwish nie miałby nic przeciwko, żeby po nich grał zespół, którego kawałek coverują.Miras pisze:Megadeath nie zagra na 100% bo pewnie by chcieli grac przed samymi Ironami a przed nimi gra Nightwish więc Megadeath odpada. Wedłóg mnie to wcisna jeszcze jaką kapele a może 2 jakies średniaki co by mogły grać zaraz po DF
Nie off-topujcie!